Jump to content

Cum sa deosebesti un Fake de original ...

Funiest
 Share

Recommended Posts

In ziua de astazi, la foarte multe modele populare ( cerute pe piata ) au aparut si FAKE'uri, pentru a se imbogatii uni. Nu exista nici'un fake la o calitate apropiata de original. Deci recomand sa nu va luati aceste FAKE'uri pentru ca :

- nu au garantie.

- daca se strica ( si in multe cazuri se strica cate ceva, si repede ) NU gasesti piese pentru el.

- nu ai suport pentru aplicatii s.a.m.d.

Pentru ca multi nu stiu cum sa deosebeasca un original de fake am sa spun cateva caracteristici specifice FAKE'ului.

Am sa zic in principal de un Iphone ( Sunt milioane de FAKE'uri pentru Iphone, pe piata ).

Un Iphone original are Aplicatile Standard Application store, setarile lui. Daca posesorul zice ca Iphone'ul are Jailbreak ca recomand sa probati Cydia/ Installous . Un fake intotdeauna de Iphone o sa aiba aplicatii dubioase si font aiurea ( O sa aiba Java, functia de vazut la TV s.a.m.d ).

De ex Iphone 3Gs are compass, si daca te duci sa iti iei Iphone 3Gs verifici daca are compass, daca nu are e 3g /fake.

Oricum pentru orice Iphone cumparat second hand sau din diverse locuri ( nu nou de la un magazin ok ) va recomand sa il testati pe internet, toate functile lui.

Si cel mai important, la orice Iphone touch-screenul merge bine, la orice fake o sa te rogi sa mearga touch-screenul la cat de prost e.

Retineti, in general pentru FAKE'uri :

- aplicatii dubioase .

- JAVA

- tv tunner.

- fonturi facuta aiurea.

- material de slabaaaaaa calitate. ( muchii ascutite s.a.m.d )

- dublu sim

Oricum eu va recomand, inainte sa va cumparati un telefon, sa cititi pe net despre el. O sa tot vedeti diverse poze cu meniul, cu carcasa si veti vedea imediat cand va duceti sa cumparati daca este original/ Fake.

Daca nu puteti citi pe net, va recomand un test mai lung al telefonului la cumparare. Oricum NICI'un TELEFON DE LA PRODUCATOR NU ARE FUNCTIA DE TV/ DUBLU SIM. Cand le vedeti, o sa observati imediat ca este un FAKE, si nu un real.

Pentru orice intrebare, astept un post mai jos.

Sursa : Eu ( scris de mine )

Edited by Funiest

Da este adevarat ce ai zis Funiest dar o modalitate de a deosebi un fake de original se mai poate verifica si * daca are 6 e bine daca are 5 nu e bine.

Intotdeauna trebuie sa fiti atenti, iar daca nu sunteti siguri incercati la un service GSM sa vedeti.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.