GlaDy 94 Posted April 20, 2011 Share Posted April 20, 2011 (edited) Darkspore In sfarsit s-a intamplat. Cineva a reusit sa ingramadeasca Evolva in Diablo si a realizat asta cu ajutorul lui Spore. Action-RPG-ul SF pe care Electronic Arts trebuia sa il prezinte la Comic-Con a fost dezvaluit si intr-adevar este Darkspore. In ciuda numelui, nu va avea nici o legatura cu Spore. Nu este un expansion, nu este o continuare, dar este un joc realizat pe baza aceleasi tehnologii. In Darkspore jucatorul va avea misiunea de a opri o invazie de creaturi, de la care jocul isi ia numele, ce au infestat galaxia. Se va putea calatori de pe o planeta pe alta in singleplayer sau in mod cooperativ cu alti trei jucatori, iar experienta va fi diferita de fiecare data. Nu numai pentru ca jocul va compensa pentru numarul mai mare de jucatori, ci si pentru ca beneficiaza de la o idee imprumutata de la Left 4 Dead, un AI director capabil sa dicteze ce inamici apar, unde se vor afla pe harta si cat de puternici vor fi. Pe parcursul lui Darkspore jucatorul va fi in controlul a cinci creaturi ce pot fi luate in misiuni intr-un grup de trei. Numai unul singur va fi controlat direct, fiind vorba despre un hack&slash, dar se va putea schimba instantaneu intre cele trei creaturi la fel ca la Trine. Spre deosebire de Evolva, aceste creaturi vor avea din start preferinte in ceea ce priveste evolutia, ca un fel de arhetipuri pentru clase ce pot fi modificate in fel si chip. Fiind un action-RPG, Darkspore va pune un accent destul de mare pe “loot”, dar nu arme, armuri si alte chestii, ci ADN si parti de corp. Darkspore va avea o prezenta online insemanta, tot progresul personajelor create de jucator fiind inregistrat intr-un stil similar cu Spor si Dragon Age. Jocul va fi disponibil pentru PC in februarie anul viitor. Electronic Arts a dezvaluit data de lansare pentru Darkspore, Hack&Slash-ul RPG-istic Sporetatstic ce arata de parca cineva ar fi ingramadit Spore in Evolva. Jocul va fi lansat in Europa pe data de 1 aprilie, fara gluma. In mod surprinzator, anuntul nu vine insotit de nici o dezvaluire a vreunei editii de colectie. In Darkspore veti prelua controlul unei echipe de creaturi ce cutreiera prin galaxie, nimicind alte creaturi create de un savant nebun ce vrea sa domine universul. Pentru indeplinirea acestui obiectiv, creaturile vor trebui sa se adapteze, imprumutand diverse parti componente de la victime, precum maini, picioare sau torace, care vor aduce cu sine abilitati noi, ce variaza de la puterea de a crea foc la inverea mortilor. Electronic Arts a confirmat ceea ce listarile distribuitorilor au indicat la sfarsitul saptamanii trecute, Darkspore a fost amanat. Jocul, ce poate fi descris cel mai bine ca Evolva ingramadit in Diablo, va intarzia cu o luna, avand acum data de lansare de 26 aprilie. Timpul suplimentar este folosit pentru a implementa modificari sugerate de cei care au participat la sesiunile de beta test ale jocului. Mai mult, luna viitoare Darkspore va primi si un beta test deschis, la care vor putea participa toti cei care doresc sa dea o mana de ajutor la finisarea jocului sau care pur si simplu vor sa vada despre ce este vorba. Sursa : games-arena.ro Darkspore System Requirements FOR WINDOWS XP 3.0 GHz P4 or Intel® CoreTM 2 Duo 2GHz or equivalent or faster 2 GB RAM A 256 MB Video Card with support for Shader Model 3.0 The latest version of DirectX 9.0c Microsoft Windows XP Service Pack 3 Up to 10 GB of hard drive space Broadband Internet Connection Required Darkspore System Requirements FOR WINDOWS VISTA 3.0 GHz P4 or Intel® CoreTM 2 Duo 2GHz or equivalent or faster 2 GB RAM A 256 MB Video Card with support for Shader Model 3.0 Microsoft Windows Vista Service Pack 2 Up to 10 GB of hard drive space Broadband Internet Connection Required Darkspore System Requirements FOR WINDOWS 7 3.0 GHz P4 or Intel® CoreTM 2 Duo 2GHz or equivalent or faster 2 GB RAM A 256 MB Video Card with support for Shader Model 3.0 Up to 10 GB of hard drive space Broadband Internet Connection Required Data lansari 26.04.2011 Edited April 20, 2011 by GlaDy Link to comment Share on other sites More sharing options...
kNr Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 NU stiu ce sa zic de el .. Mie unul nu imi plac jocurile de genul. Oricum felicitari pentru prezentare Link to comment Share on other sites More sharing options...
Colonelu Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 foarte bun jocu',chiar e reusit...din pacate nu am apucat sa joc prea mult pe beta deoarece de 2 luni de cand am luat beta-ul,am apucat serverele ON doar de 3 ori Link to comment Share on other sites More sharing options...
Raul di Corleone Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Nu am incercat inca jocul , dar din prezentarea ta , pare ok , am sa il incerc . Felicitari pentru prezentare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anoligarh Posted May 1, 2011 Share Posted May 1, 2011 N-am mai auzit de acest joc. Dar ai facut o prezentare foarte frumoasa. Felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Roe Posted May 14, 2011 Share Posted May 14, 2011 Felicitari pentru prezentare. Si cat despre joc, pare destul de bun din trailer. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geno Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 deci jocu e bun in general ii dau 9,3 : grafica 10 story 10 control 8 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts