Jump to content

Volkswagen ne tenteaza cu o Bora de 50.000 euro

Gat
 Share

Recommended Posts

Volkswagen Bora de 50.000 euro

Protectia personala reprezinta un factor extrem de important, iar locuitorii Mexicului cunosc cel mai bine acest aspect. Situata in America Latina, tara vorbitoare de limba spaniola se confrunta cu o criminalitate ridicata, insa cei de la Volkswagen au solutia perfecta pentru a contracara aceasta majora problema.

42693785920716800608.jpg

Disponibil doar in Mexic, noul Volkswagen Bora Protect pare la prima vedere doar un alt exemplar ce a luat nastere odata cu vechea generatie a modelului Jetta. La un studiu mai amanuntit insa, lucrurile stau cu totul altfel. Bora Protect este un automobil blindat si, la cei aproape 50.000 euro pe care ii percepe constructorul german, reprezinta alegerea potrivita a celor care nu dispun de fonduri nelimitate atunci cand vine vorba de achizitionarea unei masini capabile sa ofere un nivel de siguranta ridicat in lupta cu gloantele.

Pentru a contracara surplusul de greuntate - noua Bora Protect cantareste nu mai putin de 1.721 kilograme, germanii de la Volkswagen au instalat sub capota un propulsor turbo, in patru cilindri, cu o capacitate de 2.0 litri. Drept urmare, viitorii pasageri (maxim patru la numar) vor avea la dispozitie aproximativ 200 de cai putere si 280 Nm, transmisia DSG in sase trepte si pneurile run-flat incheind lista cu ingrediente.

La final, concluziile nu intarzie sa apara. Volkswagen Bora Protect nu se poate lauda cu acelasi nivel de protectie precum optiunile mult mai scumpe, insa la suma de 50.000 euro pare a fi un fel de automobil blindat al poporului. Din pacate, rezervorul pentru combustibil putea fi mult mai generos - in prezent, poate gazdui doar 55 de litri de benzina.

sursa: 4tuning.ro

Nu ştiu cum te tenteaza pe tine, dar pe mine nu mă tentează la banii ăştia. Cu banii ăia iei ceva mai bun pentru că noi, oamenii normali, nu avem nevoie de maşini blindate, iar cei care au nevoie nu o să-şi ia Bora pentru că au bani de ceva mai bun.

Nu ştiu cum te tenteaza pe tine, dar pe mine nu mă tentează la banii ăştia. Cu banii ăia iei ceva mai bun pentru că noi, oamenii normali, nu avem nevoie de maşini blindate, iar cei care au nevoie nu o să-şi ia Bora pentru că au bani de ceva mai bun.

asta crezi tu ca noi oameni nu avem nevoie de masini blindate.

poate cineva vrea sa aiba siguranta 90%,crezi ca toti avem 150.000-200.000€ pt o masina blindata?iti zic eu nu.

Edited by Gat

Eu încercam să îţi explic un lucru adevărat, dar văd că tu nu poţi inţelege. Asta e... Dă $50 000 pe o maşină de care pur şi simplu nu ai nevoie. La banii ăia îţi poţi lua o maşină mai bună pe care o poţi folosi la ceva...

OFF: Văd că tu nu ai auzit de un lucru care se numeşte "părere personală" şi dai - . Oricum... nu o să-ţi raspund nici cu - nici cu reply la un viitor mesaj al tău.

Edited by Alc0olic

Nu as da banii astia pe masina asta nici daca ar fi ultima masina sincer nu sunt Presedinte sa dau atatia bani !

Nu cred ca este necesar sa ai masina blindata daca vrea sa iti traga un glont cand cobori tot te nimereste ... !

La banii astia imi iau Bmw / Mercedes / Range Rover Etc !

@ K0l0SaLl: Are preţul ăsta pentru că e blindată. Probabil nu ai citit tot. Nu e problema.

@ Freddie: Asta încercam să ii explic şi eu lui Gat, dar el mi-a dat un "-". Ai dreptate... poţi lua "maşină de maşină" la banii ăştia.

@ K0l0SaLl: Are preţul ăsta pentru că e blindată. Probabil nu ai citit tot. Nu e problema.

@ Freddie: Asta încercam să ii explic şi eu lui Gat, dar el mi-a dat un "-". Ai dreptate... poţi lua "maşină de maşină" la banii ăştia.

on ; este o masina blindata,d-asta costa 50.000E,si este foarte putin pentru ca lumea sa-si poata permita,tu crezi ca numa oamenii de afaceri au nevoie de masini blindate?nu,te inseli.

off ; ti-am dat - pentru ca nu-mi place postul tau,ai ceva impotriva? "report".

ultimul meu post aici.

gata cu offtopicul.

edit : te las sa te certi singur,n-are rost sa-mi bat capu' cu cineva care o tine pe a lui,care nu vrea sa inteleaga ceva.

Edited by Gat

OFF:Tu ai o mică-mare problemă. De ce mi-ai zis mie "on ; este o masina blindata,d-asta costa 50.000E,"? Poate nu ai observat, dar exact asta îi explicam si eu lui colosal. Nu trebuie să faci atâta gură pentru că am zis de minusul ăla. Eu încercam să iti explic că e doar o părere personală, lucru pe care nu îl poţi intelege, la fel ca multe altele. Unde ai văzut tu off în posturile anterioare? Eu doar ţi-am răspuns.

ON:E părerea ta că toţi oamenii au nevoie de aşa ceva si asta e, dar dacă tu, un om normal, ţi-ai lua asa ceva când ai 50 000 de euro... nu prea văd cum o să te descurci tu în viaţă.

off ; ti-am dat - pentru ca nu-mi place postul tau,ai ceva impotriva? "report".

Nici măcar nu te-am intrebat de ce mi-ai dat -.

Edited by Alc0olic

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.