ThisLife Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 ma puteti ajuta si pe mine? am bagat pe samp skinuri pe masini iar dupa am reinstalat tot jocul si acum cand vreau sa intru in el crash nici nu apas bine pe connect imi apare o imagine alba si crash Link to comment Share on other sites More sharing options...
noblue Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Pai,depinde poate ai alt san andreas eu iti recomand cel HOOLDUM. Ori ai probleme cu windowsul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisLife Posted April 27, 2011 Author Share Posted April 27, 2011 pai am sanandreas pe cd pana sa il reinstalez jucam cu acelasi sanandreas dar dupa am bagat skinurile alea si imi dadea crash foarte des si am reinstalat jocu jocul e acelasi ca inainte Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasy Bledea Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Ordoneaza putin cuvintele, nu inteleg nimic ce scrii. Iti recomand sa reinstalezi windowsul, si apoi scapi de toate problemele, sau cu San Andreas Mod Installer, sa dezinstalezi toate modurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfricaNNu Posted April 27, 2011 Share Posted April 27, 2011 Sterge toate folderele & cele din mydocuments legate de sa:mp si reinstaleaza sa:mp & sa. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisLife Posted April 27, 2011 Author Share Posted April 27, 2011 africanu incerc sa fac si ce ai zis tu sa vedem Link to comment Share on other sites More sharing options...
roby1111 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 daca nu merge ce a zis "europeanu" da o defragmentare,nu merge bagi windosul dar stergi tot ce ai in PC Link to comment Share on other sites More sharing options...
SpeeeDyzOr Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Ia-ti Gta San Andreas default sigur iti va merge si eu am patit aceiasi chestie ca la tine si am rezolvat-o Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisLife Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 cum adica gta san andreas default? sau imi poti da un link de unde sal downloadez? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisLife Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 acuma am bagat si alt fel de san andreas si intra in joc acum dar nu intra pe samp intra pe joc normal cu toate ca eu dau sa ma conectez pe samp si tot ce se vede este imaginea neagra si patratele albe pe unde este scris daca e va fac un ss sa vedeti Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 No Double - Post . Install Windăws , placă video . Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisLife Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 nu prea as vrea sa reinstalez windwos http://www.img.b-zone.ro/images/89173355564452671641.bmp uite asa mise vede acum Link to comment Share on other sites More sharing options...
noblue Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Mihai daca nu o sa reinstalezi windowsul nu cred ca o sa iti mearga SAMP.Treaba ta faci cum vrei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cosmin1995 Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Am avut si eu aceeasi problema... Dar depinde si cu ce ai instalat modurile. Eu recomand GGMM, deoarece poti creea un backup pentru skinul original. Se mai poate sa ai o problema cu windowsul Propun sa reinstalezi Windowsul si sa reinstalezi GTA San Andreas Bafta ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisLife Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 am sa vad osa mai incerc de cateva ori sa schimb versiunea de s.a daca tot nu osa mearga osa reinstalez windosu nu am incotro Edit1:: dar daca asi da repair la windows as avea sanse sa mearga? Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted April 28, 2011 Share Posted April 28, 2011 Placa video e updatata ? Ce placa video ai ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisLife Posted April 28, 2011 Author Share Posted April 28, 2011 am laptop si am ati radeon si nush daca e updatata sau nu... daca miai putea zice cum vad as verifica Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLLx Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 http://support.amd.com/us/gpudownload/Pages/index.aspx Link to comment Share on other sites More sharing options...
StrutterSen Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Cred ca stiu care este problema. Cel mai sigur placa ta video nu are cerintele necesare pentru a rula GTA San Andreas. S-ar putea sa fie si din cauza unui driver care este mai vechi dar eu cred ca de la placa video este deoarece asa am patit si eu acum cativa ani cand am incercat sa imi iau si eu jocul dar exact asa imi facea si mie. Daca pana acum a mers sa joci joci SA pana ai instalat modurile atunci nu ramane decat sa incerci sa reinstalezi windows-ul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfricaNNu Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Dar, inainte sa-ti bagi modurile, iti mergea sa:mpul ? Daca da, dai un "System restore" si selecteaza data de inainte sa instalezi modurile. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted April 29, 2011 Share Posted April 29, 2011 Ai CLEO Mod sau s0beit sau ENB Series, dar daca iti intra in jocul normal , problema asta se rezolva parca din cate stiu jucand o misiune - doua in singleplayer faceai o salvare si apoi mergea.. dar nu sunt sigur. Cand va aud ca spuneti "Reinstall Windows".. doamne, pai daca voi nu stiti sa ingrijiti un calculator si puneti toate fisierele una peste alta si instalati 700 de programe si jocuri in partitia C , cum vreti sa va mearga calculatorul rapid si fara probleme ? Normal ca dupa 7-10 zile il reinstalati iar. Yo_mihai poate are niste date importante pe care nu vrea sa le piarda , poze de familie. E pacat ca unii dintre voi reinstaleaza windows-ul la cea mai banala problema. Yo_Mihai, daca nu functioneaza ce am zis in prima fraza : dupa ce ai dezinstalat san andreas si toate modurile de pe el , ai mai putea sterge toti registrii inutili cu RegCleaner, dupa care sa reinstalezi iar jocul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisLife Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 gata am salvat tot ce am avut important pe stick si lam reinstalat acum imi iau jocul sa vad daca osa mearga sper sa mearga si gabb faza cu windowsul ca nu vroiam sal reinstalez era ca aveam dastea mai importante si... 2.Africanu am facut si asta si dupa imi dadea cand vroiam sa intru in joc imi dadea dont send Edit1: acum imi intra in joc normal am facut vreo 2 misiuni dar degeaba tot in jocul normal intra Link to comment Share on other sites More sharing options...
ThisLife Posted April 29, 2011 Author Share Posted April 29, 2011 am rezolvat va multumesc de ajutor puteti da topic closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.