Jump to content

The Witcher 2 : Assassins of Kings

GlaDy 94
 Share

Recommended Posts

The Witcher 2: Assassins of Kings

88598480138314406847.jpg69781234205817252458.jpg48311019232750558465.jpg

Recent, Namco Bandai ne-a dezvaluit ce vor contine viitoarele editii collectors si premium ale rpg-ului Witcher 2: Assassins of Kings. Acestea vor fi lansate pe data de 17 mai 2011.

Ce-a de-a doua poveste din saga The Witcher este caracterizata printr-o poveste matura, provocatoare si non-lineara care cu siguranta i-a prins pe fani si i-a cucerit. Witcher 2: Assassins of Kings vine si cu un nou sistem de lupta si garanteaza o mare varietate de posibilitati tactice. Tehnologia pe care este construit este si ea complet noua, proiectata de la zero de CD Projekt RED pentru a da nastere la jocuri de role-playing cu ploturi non-lineare. In plus, acest engine original ofera efecte vizuale deosebite menite sa transporte efectiv jucatorul intr-unul dintre cele mai vii si mai spectaculoase universuri RPG construite vreodata.

74932693727304410267.jpg

Impresionați până-n măduvă de RPG-urile clasice, cu moduri de dificultate nebune pentru jucătorii de azi, creatorii lui The Witcher 2 vor să ne ofere un mod de dificultate extrem de ridicat: rezultatul este modul Insane, ce va sancționa moartea personajului cu un cât se poate de clasic “game over” definitiv. În acest mod, salvările vor fi posibile, dar vor deveni inutilizabile odată ce personajul a pus un picior în groapă. Așadar, dacă vă veți încumeta sa setați jocul pe Insane, trebuie să știți cu nu veți avea dreptul la nicio greșeală de-a lungul celor câteva zeci de ore de joc pe care vi le va oferi The Witcher 2. Ca să toarne nițel gaz peste foc, producătorii ne anunță că monștri și adversarii vor fi toți boostați și nu ne vor lăsa să ștergem putina atunci când vine vorba de lupte. Mai rău, fiecare adversar va avea abilități speciale cu care-l va obliga pe Witcher să lupte. Care va fi recompensa masochiștilor? Nimic mai mult decât o enormă satisfacție, respectul din partea porcușorului de Guineea și niște achievements deblocate.

O conexiune permanenta la internet nu va fi necesara pentru RPG-ul The Witcher 2: Assassins of Kings, au declarat cei de la CD Projekt.Anuntul cu privire la The Witcher 2: Assassins of Kings a fost facut in cadrul CDP Conference din Varsovia si apoi publicata pe Twitter, pe canalul oficial al jocului. Va fi nevoie de o singura conectare la internet, prima oara, pentru a confirma ca este vorba de o copie legala, dar apoi jocul este complet offline.Producatorul CD Projekt a confirmat deasemenea ca The Witcher 2 va fi disponibil intr-o versiune fara nici un fel de DRM, distribuit prin portalul GOG.com. Nu va exista nici cenzura, fiind o singura versiune care este distribuita in toata lumea.CD Projekt a fost de foarte mult timp un critic important al protectiei folosite in jocurile PC, spunand ca trateaza jucatorii precum “criminalii” si nu functioneaza in scopul pentru care au fost produse.

Sursa : gamoholic.net

Minim:

Processor: Intel 2.2 GHz Dual-Core or AMD 2.5 GHz Dual-Core

Memory: 1.5 GB (Win XP), 2GB (Win Vista/Win 7)

Graphics: GeForce 8800 (512 MB) or Radeon HD3850 (512 MB)

Hard Drive: 16GB

Recomandat:

Processor: Intel or AMD Quad-Core

Memory: 3 GB (Win XP), 4GB (Win Vista/Win 7)

Graphics: GeForce 260 (1 GB) or Radeon HD 4850 (1 GB)

Hard Drive: 16GB

Cand intru in Launcher si dau "Launch Game" imi arata acel cap de lup si sta asa o vreme...dupa imi revine in Laucher .Stie cineva ce trebuie sa fac ?

Am pus patch-ul / crack-ul ,versiunea jocului e SKIDROW !

Edit: Am rezolvat .Am luat versiunea BLACKBOX -->Era vina installer-ului !

Edited by Ciccio

L-am terminat 100%.Am facut toate main-quests + obiectivele secundare.Daca joci doar pt a vedea cum se termina (adica faci doar main quests) nu prea are farmec jocul.Cel mai bine e sa il termini de 2 ori,fiindca,in acest fel,poti vedea toate "sfarsiturile" caracterelor si poti afla mai multe despre fiecare in parte.Abia astept sa joc si DLC-ul .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.