Mr vLad0ne Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Salut, in acest topic am sa va invat cum puteti pescui, stiu ca multi dintre voi stitii sa pescuiti dar sunt unii care nu stiu cum, sper sa va fie folositor ! Pentru prima data aveti nevoie de o licenta de pescuit, fara licenta primit wanted automat deci mai bine va cumparati o licenta (se poate obtine de la un school instructor) Dupa ce ati facut rost de licenta puteti sa mergeti la pescuit unde sunt acele undite map1 map2 sau puteti folosi o barca de pescuit (va trebuie licenta de condus barca ) Dupa ce ati ajuns langa undite pentru a pescui folositi comanda /fish puteti pescui doar 5 pesti, daca ati prins pesti de peste 20 LBS inclusiv (cam 9 kg mai pe romaneste) ii puteti vinde la 24/7, daca vreti ii puteti si gati (puteti gati orice peste chiar si de 1 LBS) dupa ce i-ati gatit ii puteti manca cu comanda /eat o sa va creasca viata depinde de cate LBS are pestele (atentie nu mancati pesti rari, puteti primi wanted pentru ca mancati pesti rari) Ca sa vedeti cati pesti aveti puteti folosi comanda /fishes Ca sa puteti vinde pestii la 24/7 puteti folosi comanda /sell fish [number] (numarul la peste pe care vreti sa il vindeti) Daca vreti sa aruncati toti pestii ii puteti arunca folosind comanda /releasefish [number] (numarul la peste pe care vreti sa il aruncati) Sau ca sa ii aruncati pe toti puteti folosi comanda /throwbackall sau daca vreti sa aruncati ultimul peste prins puteti folosi comanda /throwback . (puteti toate comenzile de pescuit folosind comanda /fishhelp) Daca vreti sa gatiti pestii va puteti duce la un Burger shot sau la orice fastfood, va duceti in spate unde sunt aragazele acelea si scrieti /cook o sa va intrebe ce vreti sa gatiti, puteti gati hamburget la pachet, pizza, pui, sau pesti. Folositi /cook fish [number] (numarul la peste pe care il vreti) dupa ce ati gatit pestele il puteti manca cu comanda /eat care o sa va umple viata. Dupa ce ati gatit/vandut pestii puteti sa va duceti inapoi la pescuit, daca o sa va zica "Caught to many fish, wait till it's reduced !" cand incercati sa pescuiti inseamna ca trebuie sa asteptati putin (10-15minute) dupa care puteti pescui iar, daca stati cam o ora intreaga la pescuit nu o sa va mai zica, ca nu puteti pescu,i pana mergeti si vindeti/gatiti pestii o sa puteti pescui iar Puteti sa vedeti cati pesti ati prins in total folosind comanda /fishstats unde "Fishes caught" este numarul de pesti pe care i-ati prins si "Bigges Fish" este cel mai mare peste pe care l-ati prins Cu cat aveti skilul mai mare cu atat prindeti pesti mai mari. Cam asta e tot, sper sa fie folositor oricarui player dar mai mult playerilor noi de level mic care vor sa faca bani Link to comment Share on other sites More sharing options...
kdZ Posted May 4, 2011 Share Posted May 4, 2011 Sigur celor de lvl 1 si tuturor incepatorilor le va fi de folos. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Symona Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Bravo, bun tutorial! Sigur o sa fie de ajutor pentru incepator! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleke Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Foarte bun tutorialul ! Ar fii mult mai bine pentru incepatori daca ar avea mai multe astfel de tutoriale. Link to comment Share on other sites More sharing options...
T o m y y Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Este foarte folositor acest topic pentru cei incepatori ! Felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AfricaNNu Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Felicitari pentru munca depusa, desi nu prea cred eu ca stau newbie pe forum sa citeasca, ei si-au pus bind daca avem bani sa-i ajutam cu bani pentru "level" . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Christiano Posted May 9, 2011 Share Posted May 9, 2011 Felicitari pentru tutorial , sigur celor de level mic o sa le fie de ajutor daca stiu umbla pe forum. Revin cu un + maine ca le-am dat azi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
barnicle30 Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Mersi mi-a fost de folos Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Mai sunt cateva topicuri de genu asta .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr vLad0ne Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 Mai sunt cateva topicuri de genu asta .. Eu nu am vazut pana acu nici un topic de genul asta, tu unde ma rog ai vazut? Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 http://b-zone.ro/forum/topic/62434-how-do-you-fish-how-to-fish/ http://b-zone.ro/forum/topic/55969-tutorial-jobs/page__p__794965__hl__tutorial__fromsearch__1#entry794965 http://b-zone.ro/forum/topic/50617-tutorial-un-ghid-pentru-cei-incepatorii/ http://b-zone.ro/forum/topic/47853-tutorialcomanda-stats-si-planul-de-level-up/ Pentru chestiile astea exista school instructori.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted May 12, 2011 Share Posted May 12, 2011 Eu avand level destul de mare,nu stiam ca se poate pescui din barca,chiar si mie mi-a fost de folos tutorialul,bravo Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.