P h a n t o m Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 (edited) Dupa o perioada in care HTC parea sa fie lasat in urma de catre alte companii, acesta se intoarce in forta cu noul HTC Evo 3D. Fiind dotat cu un procesor dual-core de 1.2 GhZ si 1 GB RAM, acesta este unul dintre primele telefoane capabile de multi-tasking, altul fiind LG Optimus 2X.Un alt lucru de remarcat la acest telefon este capacitatea de fotografiere si filmare in 3D cu camera de 5 MP.Imaginile si filmele 3D pot fi vizionate pe ecranul Super LCD de 4.3 Inch cu rezolutia 540x960 pixeli.Telefonul dispune de asemenea de o camera frontala de 2 MP pentru videocall.Acesta va veni instalat cu Android 2.3 si HTC Sense si va aparea in vara anului 2011. Edited May 5, 2011 by XtremeZ Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alex Vercetty Posted May 5, 2011 Share Posted May 5, 2011 Da un telefon interesant,era culmea ca cei de la HTC sa nu vina si ei anul acesta cu un telefon pe masura.PS: pune si tu niste fotografii cu telefonul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Magic. Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 Interesant a aparut si 3 D Dupa HTC desire a evoluat bine firma HTC Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted May 6, 2011 Share Posted May 6, 2011 3d. foarte interesant. Sunt curios cum se vede. Oricum frumos telefonu . Link to comment Share on other sites More sharing options...
P h a n t o m Posted May 6, 2011 Author Share Posted May 6, 2011 Dupa o perioada in care HTC parea sa fie lasat in urma de catre alte companii, acesta se intoarce in forta cu noul HTC Evo 3D. Fiind dotat cu un procesor dual-core de 1.2 GhZ si 1 GB RAM, acesta este unul dintre primele telefoane capabile de multi-tasking, altul fiind LG Optimus 2X.Un alt lucru de remarcat la acest telefon este capacitatea de fotografiere si filmare in 3D cu camera de 5 MP.Imaginile si filmele 3D pot fi vizionate pe ecranul Super LCD de 4.3 Inch cu rezolutia 540x960 pixeli.Telefonul dispune de asemenea de o camera frontala de 2 MP pentru videocall.Acesta va veni instalat cu Android 2.3 si HTC Sense si va aparea in vara anului 2011. Deoarece, dintr-un oarecare motiv, nu am putut da edit, am dat reply. Nu prea am gasit poze pe internet, insa am gasit o demonstratie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Blizzard Posted May 11, 2011 Share Posted May 11, 2011 3d. interesant dar iti trebuie ochelari ? sau e direct? Link to comment Share on other sites More sharing options...
P h a n t o m Posted May 12, 2011 Author Share Posted May 12, 2011 3d. interesant dar iti trebuie ochelari ? sau e direct? Nu, nu-ti trebuie ochelari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Drew Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 Destul de interesant, mai ales ca este 3D, in ultima vreme HTC lanseaza telefoane destul de 'periculoase' pentru celelalte firme de telefonie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
geno Posted May 15, 2011 Share Posted May 15, 2011 mie care nu imi plac HTC-urile am ajuns sa fiu cel mai mare fan , acesta fiind un telefon extrem de bun Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts