Jump to content

Bug - Masina nebuna.

Travie

Recommended Posts

Saraca de ea,s-a imbatat cu apa.. Ii tebuie Rr vehicle:))

Post pentru +1, n-ai dat un raspuns despre bug.

INca asa ceva sa se intample eu nu am mai vazut :))))

=))) e manga. saraca

ON: Problema este din cauza modurilor de la cineva care este langa tine si a fost urcat in ea , sau este langa ea.

Am intampinat problema cu nick15.

Mda, nu pot vedea video, dar daca se deschid usile , farurile singure, inseamna ca cineva mai are o masian ca a ta si ii deschide/inchide farurile/capota/portbagaj-ul, de aici apare bug-ul, mi sa intamplat si mie

Guest victor97

S-ar putea sa fie de la unu cu s0beit. Un player se urca in masina, alt player teleporteaza masina langa el. Primult player tot apasa pe "w" dar celalalt player teleporteaza masina in continuu. Cam asta ar putea fi explicatia.

Probabil cineva a avut hack sau altceva, a avut mod si alte prostii de genu' asta si de asta. Nu stiu exact de ce este asta, dar puteai mai degraba sa dai /report si un admin venea la tine. Oricum, este bine ca ai raportat asta, asa ca i-ai dat de lucru lui Andrei :))

1:Poate fi de la LAG foarte mare.

2:De la moduri. De exemplu am mod de drift pe elegy. Cand merg eu cu ea o vad normal dar cand merg altii cu ea o vad ca intrii in pamant si sare in continu.

3:Codat care da get there, cu BrkDance sau cu Airbrk.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.