Jump to content

Fable III (3)

Recommended Posts

Fable III

60817085765028328095.jpg

Fable III este cel d'al treilea joc al seriei Fable, genul acestuia fiind de action role-playing games (RPG). Acest joc este dezvoltat de Lionhead Studios si publicat de Microsoft Game Studios pentru Microsoft Windows si Xbox 360. Povestea jocului se concentreaza pe lupta playerului cu King of Albion prin formarea aliantelor si a unei revolutii. Dupa o revolta de succes, playerul devine monarh si poate conduce Albion in orice directie doreste el dar si locuitorii. Jocul a fost lansat pe XBOX 360 in 2010 si-n mai 20th va fi lansat pentru Games For Windows dar si Steam, lasand playerii sa experimenteze lumea Albion. Versiunea pentru PC va include Hardcore mode si 3D functionality, neaflate-n versiunea de Xbox 360.

Sursa: en.wikipedia.org, tradus de mine(scuzati-ma daca am gresit pe undeva...)

Gameplay trailer:

Official E3 Trailer:

Edited by Sellx

nu am jucat niciun fabel pana acum dar din acest trailer vad ca am pierdut o serie de jocuri destul de interesanta

Din pacate pentru PC a fost doar fable (I), fable II fiind doar pentru Xbox 360 iar acum, cu fable III, o sa fie 2 jocuri pentru PC.L-am asteptat mai bine d'un an asa ca sper sa se merite.

De la fable 2 , sa stricat tare seria Fable , au aparut weapon's si nu e prea interesant jocul , sworld rule

Sunt de accord nu mai e cum era inainte ...

Sunt de accord nu mai e cum era inainte ...

Da, aveti dreptate, fable 1 a fost mai interesant, eu unul jucam cu spells ,dar, acum nu poti purta decat 2 spells si asta doar daca ajungi la o anumita parte din joc...

Oricum, este si acesta un joc frumos dar, pe parcurs, la inceput pare putin cam nasol dar, devine interesant.

Distractie placuta !

Probabil au trait cu ideea ca vor creea ceva mai frumos si mai poplat dar se pare ca au stricat toata seria , asta este chiar era un joc frumos .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.