Regenesis Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Am si eu un LG Ku990i si as dori sa il schimb pe ceva , un telefon cu sistem android si cu o camera buna ....5-10 megapixeli , dar pretul sa nu depaseasca 1000 RON . Ce mi-ati recomanda ? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gat Posted May 16, 2011 Share Posted May 16, 2011 Am si eu un LG Ku990i si as dori sa il schimb pe ceva , un telefon cu sistem android si cu o camera buna ....5-10 megapixeli , dar pretul sa nu depaseasca 1000 RON . Ce mi-ati recomanda ? decat sa-ti iei android,mai bine tine-l pe asta care-l ai acum.(parerea mea) pana in 1.000RON,ai putea sa optezi la un Nokia X6 (abonament) - e foarte bun,il am si nu-s delog dezamagit. daca vrei la liber,ia-ti un Nokia C6,depaseste 1.000RON cu FOARTE PUTIN,si e un telefon chiar OK. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 Eu m-am gandit la ceva de genul , un sony ericsson xperia x10 , acuma vreau o parere daca se merita sau nu ...e cam 1.100 RON are camera de 8 MP si sistem android. Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted May 17, 2011 Share Posted May 17, 2011 Xperia este un telefon foarte bun. Rezistent etc.. Are tatal meu si se intelege foarte bine cu el. Si este foarte practic si util. Se merita. SI nu e nici chiar foarte scump. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted May 17, 2011 Author Share Posted May 17, 2011 Xperia este un telefon foarte bun. Rezistent etc.. Are tatal meu si se intelege foarte bine cu el. Si este foarte practic si util. Se merita. SI nu e nici chiar foarte scump. Ok multumesc de parere , chiar o sa il achizitionez pana la urma , se merita imi place design-ul si se merita . Puteti da Topic Closed. Multumesc . Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDo C Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 (edited) Un telefon frumos , un design FRUMOS . Renunta in a mai posta aiurea. Edited May 18, 2011 by Drew Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Drew Posted May 18, 2011 Share Posted May 18, 2011 De ce sa pastreze Viewty in schimbul unui telefon cu Android ? Viewty nu are nici-un sistem de operare in plus Android este unul foarte complex si bun. r3g3 nu-ti recomand xperia fiind cam inapoiat cu update-urile, Galaxy S e ceea ce-ti recomand sau ceva din aceasta gama, multe aplicatii, jocuri, absolut tot ce vrei, eu mi l-am rootat si primesc un update odata pe saptamana, fara niciun risc iar cand "l-am stricat" am putut sa-l repar a doua zi cu ajutorul unui program, stricat in sensul in care mi-am sters softul. Nu alege Symbian pentru ca te asigur ca vei regreta, desi Nokia este o firma renumita pentru bunele si rezistentele sale telefoane din trecut, Symbianul este foarte slab, cu mult LAG. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts