Jump to content

Parkour Mode!

SHTORY

Recommended Posts

Salut, vreau sa fac un filmulet cu Parkour Mode pentru B-Zone...dar nu gasesc un mod frumos ; ceva cu acrobatii alea alea.... va rog frumos ajutati-ma !

Ps: Multumesc si sper sa nu ma huiduiti :D

Da , se poate folosi parkour mod , adica cel de trick's / freeruning ... , dar nu este voie cu pulo parkour mod , care , stim toti ca ofera un avantaj jucatorului de a sari 2-3 metri pentru rapida deplasare.

Da , se poate folosi parkour mod , adica cel de trick's / freeruning ... , dar nu este voie cu pulo parkour mod , care , stim toti ca ofera un avantaj jucatorului de a sari 2-3 metri pentru rapida deplasare.

Da.. pe mine ma cam depaseste chestia asta, dar am o nelamurire:

L-am avut si eu in PC dar inafara de faza cu saritul de la inaltime in stilul ala si la aterizare rastogolitul nu am mai vazut deosebiri, sunt controale / combinati de butoane speciale?

Da.. pe mine ma cam depaseste chestia asta, dar am o nelamurire:

L-am avut si eu in PC dar inafara de faza cu saritul de la inaltime in stilul ala si la aterizare rastogolitul nu am mai vazut deosebiri, sunt controale / combinati de butoane speciale?

Da sunt anumite combinatii , dar dupa cum am spus , acel tip de parkour se considera cod.

Parkouru simplu de la Gangster Sebi are doar chesita iaa cand sare de sus si se rostogoleste?

Vezi , trebuie sa aiba si chestia cand stai cu C , si sta omul in maini , etc.

Orice mod care ofera un avantaj anume unui player este interzis.

Daca vrei sa faci un film poti folosii mod-ul, cu conditia sa-l dezinstalezi dupa.

:topic_closed:

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.