Jump to content

Consumati suplimente nutritive?

Addyn
 Share

Recommended Posts

Nu consum. Presupun ca sunt utile pentru cei ce fac efort, dandu-le mai multa energie sau organismele lor nu absorb acei nutrienti din alimente.

Titlul sub-categoriei este sanatate, nu "cum sa ne distrugem ficatul" :).

O spun din proprie experienta, am consumat PRO MASS (un supliment nutritiv, cu o cantitate medie de proteine) timp de 2 ani, iar medicul mi-a spus ca este indicat sa renunt la el.

Titlul sub-categoriei este sanatate, nu "cum sa ne distrugem ficatul" :). O spun din proprie experienta, am consumat PRO MASS (un supliment nutritiv, cu o cantitate medie de proteine) timp de 2 ani, iar medicul mi-a spus ca este indicat sa renunt la el.
Intradevar iti distruge ficatul daca nu faci pauze . Nu o sa iti recomande nimeni sa iei non-stop , au si ele o perioada anume cand se consuma apoi se face pauza pentru regenerarea ficatului . Asa cum si numele topicului SUPLIMENTELE sunt pentru cei care fac sport intens si le consuma foarte multa energie , pentru a regenera muschiul si o masa musculoasa mai mare ( BCAA + proteina ) . Fara ele nu poti face fata cu brio unui program "hard" .

Eu am luat anul trecut din ianuarie pana in iunie, cam asa, Memo+ pentru ca aveam pierderi de memorie si nu puteam invata. Cred ca o sa fac acelasi lucru si acum, din acelasi motiv.

Pentru cei care fac sala , decat sa luati acele suplimentele pline de chimicale , mai bine un fresh de portocale / suc de fructe natural . Un baton fitnes ar mai merge uneori .

Edited by SVS1

Nu consum suplimente naturale..consider ca este mult mai important ca sportul sa-si pastreze importanta si atrbutiile,acelea de a face sa te simti bine,nu de a te face sa arati bine.Un corp sanatos este si frumos!

Nu am o parere foarte buna despre batoane / pastile pentru corp.

Consider ca este mai importanta alimentatia sanatoasa si sportul natural. Un corp frumos este acela natural, nu cel umflat.

Cand ai nevoie si te simti slabit, astfel de proteine sunt folositoare. Prefer portocalele facute la aparat ( fresh de portocale ) .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.