Jump to content

Consumati suplimente nutritive?

Addyn
 Share

Recommended Posts

Am consumat mai demult cand faceam sala mai des.

Proteinele te ajuta sa obtii rezultate mai repede, dar totusi nu sunt naturale ca mancarea si daca te lasi de sala rezultatele se duc asa de repede cum au venit. Daca iei proteine si nu faci efort, ele se depoziteaza in ficat si ti-l ataca... trebuie sa faci in fiecare zi sau la 2 zile efort fizic intens timp de ~1h-2h, pentru ca proteinele sa se ditribuie in muschi.

Recomand proteine pentru ce care vor sa faca sala cativa ani de zile, nu pt cei care fac o luna, doua, apoi pauza o luna, doua, apoi iar se apuaca (cazul meu) etc...

Proteinele sanatoase le puteti obtine din carnea (curcan, pui, peste), legume (cartofi, fasole, mazare), fructe (bananele, struguri, cirese, pere) sau branza de vaca si oul de gaina, da doar albusul este partea sanatoasa... galbenusul e plin de colesterol...

Nu iau, am luat o vreme si am ajuns exact la stadiu care eram inainte, te fac sa vrei sa faci ceva o vreme si dupa ..esti gata.

Suplimentele alimentare reprezinta produsele alimentare al caror scop este sa completeze dieta normala si care sunt surse concentrate de nutrienti sau alte substante cu efect nutritional ori fiziologic, separat sau in combinatie, comercializate sub forma de doza, cum ar fi : capsule, pastile, tablete, pilule si alte forme similare, pachete de pulbere, fiole cu lichid, sticle cu picurator si alte forme asemanatoare de preparate lichide sau pulberi destinate consumului in cantitati mici, masurabile. Ele nefiind benefice pentru organizm, mai ales pentru tinerii adolescenti care inca sunt in dezvoltare fizica. Deci nu, nu consum.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.