Jump to content

[MUSIC] - Rock

dubliss
 Share

Recommended Posts

Eu ascult:

Skillet

Nirvana

Metallica

Green Day

Rammstein

AC/DC

Linkin Park

Si asa mai departe.

Dar as vrea sa va zic de un tip de muzica care a provenit de la rock,se chema Black Metal,Depresive Metal. Interpretii din Silencer fac acest gen de muzica,dar nu o recomand nimanui,daca vreti sa ascultati aceasta muzica,este la riscul dvs. Se zice ca multe persoane care ascultau Silencer s-au Sinucis! Persoana care canta cativa ani in urma in grupa aceasta se cheama Natramn,care din cauze misterioase si-a taiat mainile si a pus labe de porc in locul lor. (puteti cauta pe Wikipedia) dupa care a fost inchis intr-un spital psihiatric din care a fugit. Dupa s-ia legat un topor de labe(se presupune ca a fost ajutat de cineva) si a incercat sa ucida 2 copii,dar din fericire doar i-a ranit. Toate lucrurile astea s-au intamplat in Suedia. Eu doar am vrut sa va recomand sa nu ascultati Black/Depresive Metal. Va mai zic odata, este la riscul DVS. Sper ca v-am informat cu ceva.

Edited by Fallout

• BIS aka OldNab changed the title to [MUSIC] - Rock
  • Elena unpinned this topic
  • Rolland pinned and unpinned this topic