kissdead Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Cine imi explica si mie cum e cu /rob ii dau +1 intrebari: 1.Daca am level 6 pot face rob cu un player de lvl 10+? 2.Imediat ce am scris /rob am wanted 6? 3.Dupa ce am scris /rob Primesc o suma de bani? sau tre sa mai fac ceva? 4.Cat este aceasta suma? 5. Este un skill la rob? adica cu cat dau mai multe /rob cu atat iau mai multi bani? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sebiche Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Salut. 1. Poti sa dai /rob cand o sa ai level 10+ cu conditia sa fi tu soferul. Daca mergi cu cineva cand da rob si il ajuti, risti sa iei wanted 6 pentru complice fara drept de predare. 2. Da, fara drept de predare. 3. Nu, iti va aparea un checkpoint pe harta unde trebuie sa mergi, daca ajungi acolo fara sa te omoare politia primesti banii. [ai grija sa nu fi dat /find inainte de a da /rob deoarece iti va disparea checkpointul de pe harta.] 4. Intre 100-300k [atat primeam eu] 5. Da, este skill la /rob dar suma nu creste. @Am postat raspunsurile, gata, postati si voi asemanator[ati folosit alta diateza, sinonime ale substantivelor] pentru +1. Nu stiu la ce va ajuta, i-am dat eu raspunsurile de prima data, dar totusi.. No comment! Link to comment Share on other sites More sharing options...
CoryNNa Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 Cine imi explica si mie cum e cu /rob ii dau +1 intrebari: 1.Daca am level 6 pot face rob cu un player de lvl 10+? 2.Imediat ce am scris /rob am wanted 6? 3.Dupa ce am scris /rob Primesc o suma de bani? sau tre sa mai fac ceva? 4.Cat este aceasta suma? 5. Este un skill la rob? adica cu cat dau mai multe /rob cu atat iau mai multi bani? 1. Cum adica sa poti face un rob ? cand dai rob, soferul trebuie sa aibe lvl 10 . Tu ai lvl 6, deci nu poti da rob . 2. Da, primesti wanted 6 fara drept de predare . 3. Nu. Te duci la banca, scrii comanda /rob si trebuie sa duci vanul la un checkpoint-ul care il ai pe harta . 4. Intre 100.000 $ si 300.000 $ 5. Este skill la rob, dar nu conteaza skill-ul . Poti sa ai si skill 5, tot maxim 300.000 $ primesti . in timp ce scriam, a mai postat cineva Link to comment Share on other sites More sharing options...
S c a r f a c e Posted May 26, 2011 Share Posted May 26, 2011 1.Daca am level 6 pot face rob cu un player de lvl 10+? 2.Imediat ce am scris /rob am wanted 6? 3.Dupa ce am scris /rob Primesc o suma de bani? sau tre sa mai fac ceva? 4.Cat este aceasta suma? 5. Este un skill la rob? adica cu cat dau mai multe /rob cu atat iau mai multi bani? _____________________________________________________________________________ 1.Poti,dar nu primesti bani decat daca el iti da. 2.Da,ai wanted 6 imediat ce ai folosit comanda /rob in fata banci. 3.Nu primesti,trebuie sa te mai duci la un CheckPoint sa ascunzi 'bani'. 4.100-300k 5.Rob poti da odata la 20 de ore jucate pe server , skill`ul iti mareste sansa de a lua o suma mai mare de bani ...(apropiata de 300k) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.