Jump to content

B-zone Wallpaper

Odin
 Share

Recommended Posts

Textura din background nu se combina cu logoul .

Logoul e low quality overcontrasted ca dracu si e si pixelat si e mult prea inchis si nu se integreaza cu scrisul sau cu backgroundul.

Scrisul nu e fain , trebuia sa vii cu un gradient in el nu sa-l faci simplu . Nu are ce cauta shadow la scris sau ai fi putut sa-l faci sa fie mai aproape de scris si nu asa indepartat si blurat .

Sper sa te ajute in viitor ce am zis felicitari:)

Logoul e low quality overcontrasted ca dracu si e si pixelat si e mult prea inchis si nu se integreaza cu scrisul sau cu backgroundul.

Scrisul nu e fain , trebuia sa vii cu un gradient in el nu sa-l faci simplu . Nu are ce cauta shadow la scris sau ai fi putut sa-l faci sa fie mai aproape de scris si nu asa indepartat si blurat .

Nu e chiar pixelat, cred ca a modificat-o el prin niste efecte sa para asa :-?.Parerea mea, e frumos, succes la mai multe :) !

Iti multumesc pentru sfaturi. Pe viitor o sa incerc sa nu mai am aceste greseli in lucrari.

Acesta e facut dupa un tutorial si acolo, in loc de logo era sigla cu batman si nu puteam sa las sigla cu batman ca n`are nici o legatura.

Logo`ul stiu ca e LQ, fiindca n`am gasit unu mai bun.

O sa postez odata si odata un pack cu logoul nostru in variante diferite care vor fi la indemana tuturor si care vor putea fi folosite in creatii din viitor .

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.