Jump to content

ontwerp-st's creations

ontwerps
 Share

Recommended Posts

Salut! De curand, dupa ce am urmarit creatiile unui designer de pe o comunitate de webmasteri, am inceput sa fac logo-uri. Sunt 'newbie' dar incerc sa le fac cat mai bine.

Mai jos, primele doua.

29847092572723372023_thumb.png

46576782389655397064_thumb.png

Logourile sunt chiar frumoase.. ai niste ideei geniale iti propun sa te axezi mai mult pe logouri si sa cauti comunitati unde sa faci logouri/headere pentru anumite compani/site-uri/bloguri unde poti sa scoti si bani din chesti asta. Inca odata felicitari.

PS. Asta e sfatul meu pentru tine.

Edited by Ceaoz

Oh, incearca altceva , ma refer lasa sport-ul ( fotbalul in general ) , fa semnaturi cu cantareti etc, dar nu fotbal, dc? deoarece parerea mea e ca arata urat mai toate semnaturile cu fotball

Cea cu tenis-ul e superba

Cand m-am uitat la logo-urile tale am crezut ca sunt facute cu Logo Maker dar m-am razgandit uitandu-ma la cea cu tenis-ul.

Cum a spus si Ceaoz iti poti inscrie portofoliul cu logo-urile si cu web template-uri ( daca te apuci sa faci ca vad ca ai imaginatie ) pe niste site-uri Freelancher. Mult noroc

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.