Jump to content

Cum va purtati in timpul orelor de curs ?

F4L emptYmdY
 Share

Recommended Posts

Eu sunt atent la urmatoarele ore: Romana, Matematica, Chimie, Informatica si Engleza. La restul ori trimit mesaje, ori vorbesc cu colegul de banca, ori imi fac alte ocupatii.

Sunt convins ca atitudinea profesorilor este cea care face diferenta, bineinteles si nivelul de pregatire al profesurului respectiv, la care se mai adauga si cultura generala, din care iti mai poate da niste exemple, situatii, care sa te atraga mai mult fata de subiect. Atata timp cat profesorul este delasator si permite intr-o oarecare masura, deranjul orelor creat de cei neatenti, pe care nu-i poate linisti, e normal sa fie asa. In schimb, la profesorii care se impun vertiginos, nu e deloc deranj, cum spun unii, nu se aude nici musca.

Sunt ore când sunt gălăgios, deranjez pe toți, dar sunt ore la care sunt liniștit, dar asta e doar când vreau să pricep și eu din ce se predă.

La toate orele de curs sunt atent si ascult noile lectii pe care le predau profesorii mei. Imi place foarte mult limba si literatura romana, respectiv informatica - matematica. Sunt foarte atent la aceste materii si imi fac de zor temele si celelalte cerinte.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.