Jump to content

[B-ZoNe TV] Prezentare Las Venturas

'UZZi'
 Share

Recommended Posts

Jalnic. Timpul dintre 4 dragons si Rent car LV este...foarte lung.

End RPG:B-zone.Ro ? 8-|

Edit: apropo, mai demult, cineva a mai facut o prezentare LV. Ba chiar LS si SF

Edited by Motorhead01

jalnic cred ca nu ai lucrat mai mult la asta de 30 de minute right? cred ca 15 minute ti-a luat sa iei cam hack , programu de filmat , si ai dat drumu la treaba ,

in fine ... pentru primu video este prost .. ba bine ca nu , nici macar nu ai gandit putin .timpu dintre 4 dragons si rent car lv e cam mare , asta da dovada ca nu prea ti-a pasat mult

, si nu ai scris numele locatilor nimic , si la sfarsit end ... rpg.b-zone.ro:7777 slab...nici cu effecte nu cred ca era frumos , pozitia din care ai filmat , nu e prea potrivita . ai si lag...

dar acum sa nu te critic prea mult asa ca iti dau un: 4/10 . azi ai nota 4 :)) , sa vedem pe viitor daca scoti ceva mai bun si daca ai exersat succes!

;)

jalnic cred ca nu ai lucrat mai mult la asta de 30 de minute right? cred ca 15 minute ti-a luat sa iei cam hack , programu de filmat , si ai dat drumu la treaba ,

in fine ... pentru primu video este prost .. ba bine ca nu , nici macar nu ai gandit putin .timpu dintre 4 dragons si rent car lv e cam mare , asta da dovada ca nu prea ti-a pasat mult

, si nu ai scris numele locatilor nimic , si la sfarsit end ... rpg.b-zone.ro:7777 slab...nici cu effecte nu cred ca era frumos , pozitia din care ai filmat , nu e prea potrivita . ai si lag...

dar acum sa nu te critic prea mult asa ca iti dau un: 4/10 . azi ai nota 4 :)) , sa vedem pe viitor daca scoti ceva mai bun si daca ai exersat succes!

;)

Ba prietene Tea intrebat cineva ceva ? Tiam zis eu sami dai lectii Ia aratami tu primele tale filme sa vat cat de Atotputernic si Boss etc esti tu Ca prea te dai mare expert pe aici Iti zic ce esti tu esti doar un milog care vii sa te dai mare si tare dar nu faci 2 lei SI aia eu end era vorba ca se termina filmul dar trebuie sa ai o farama de creier sa gandesti

Edited by The Smoke

Dezastru...n-ai facut altceva decat sa plimbi camera aia fara sa o misti,sa faci niste efecte mai speciale,muzica nu este tocmai potrivita,pauzele intre secvente sunt prea mari,mai exact trageai de timp ca filmul sa iasa cat mai lung,scrisul alb pe fundalul negru nu merge prea bine,plus ca in timpul filmarilor merge ca sacadat...asta e mai munceste

Jalnic. Timpul dintre 4 dragons si Rent car LV este...foarte lung.

End RPG:B-zone.Ro ? 8-|

Edit: apropo, mai demult, cineva a mai facut o prezentare LV. Ba chiar LS si SF

eu am facut :D:d:d

Un film destul de bunicel pot spune , dar sa te invat o chestie .

- Dupa cate vad ai un Procesor mic , Placa video mica , numai tine Camera la Cam-Hack setata sa mearga incet deoarece se sacadeaza la tine ...

Upgradeaza-ti procesorul , potii gasi oferte bune pe PcGarage etc , deoarece nu este foarte bun ...

Cat despre film , pentru inceput foarte bine , de incurajare 9/10 , si incearca sa folosesti Sony Vegas pro 9 , nu numai Movie Marker daca vrei sa-ti inbunatatesti coregrafia .

Bafta , si sper ca pe viitor sa revi cu ceva mult mai surpinzator , iti acord si un + de incurajare . Bafta

Si nu asculta la marii oamenii care fac filme , cum ar fi MotorHead sau KoloKider , deoarece s-au nascut invatati si trebuie sa-i tratam cu multa seriozitate.

Edited by mR PhaReLL

Dacã puneai si numele acelor locatii era mult mai bine, mai ales pentru începãtori. Oricum, destul de bine. Data vitoare sper sã-ti iasã mult mai reusit.

Edited by Tibyy

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.