Giuliano Posted June 6, 2011 Share Posted June 6, 2011 Cred că este cam.. Al treilea topic, moderatori, nu vă supărați vă rog. Am revenit cu două creații, după niște tutoriale foarte bune făcute de Eusebioo:)), glumeam. Aștept păreri,critici,sfaturi deșii de cele mai multe ori nu imi pasă de ele decât dacă vin de la un maestru Link to comment Share on other sites More sharing options...
SHTORY Posted June 8, 2011 Share Posted June 8, 2011 Pai ce sa-ti zic? Foarte frumos !! aia prima cu roz.. Giuliano ; beet0n! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fourdawiNE Posted June 9, 2011 Share Posted June 9, 2011 Frumos, imi place a 2 a . Link to comment Share on other sites More sharing options...
A l i n Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Imi place foarte mult textul din prima lucrare, dar si restul lucrarilor arata foarte frumos si sunt bine lucrate, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF kNNr Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Foarte dragute. Imi place a doua cu blondina aia finuta. Te asteptam cu mai multe creatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts