Jump to content

B-Zone Sand intro

Myself Swp
 Share

Recommended Posts

Ai integrat excelent elementele intro-ului.

Este foarte bine realizat, imi place mult ideea si cum ai lucrat. Chiar ai idei foarte bune pentru intro-uri si nu numai ca ai ideile, cunosti si tehnicile de realizare.

Felictarile mele, ar putea foarte bine sa fie un intro oficial al comunitatii :)

E super tare :D , foarte tari efectele si modul cum apare scrisul dar ma deranjeaza particulele de nisip care ies spre sfarsit din scris , sunt prea decupate si evidnte , trebuiau mai blurate daca ai putea , gandestete ca daca ceva e in miscare are un oarecare blur pe el pentru ca ochiul nu poate focaliza complet obiectul aflat in miscare , daca ai f redus numarul de frameuri in efectul ala de nisip si ai fi dat niste efect de blur pe el nu ar fi fost asa artificial si ar fi parut mai integrat in video .

Imi place foarte mult ,doar ca textul dispare prea repede,daca disparea cu o secunda mai tarziu cred ca ar fi iesit mai bine.Oricum felicitari,este genial.

Bai voi credeti ca isi pierde timpu' sa va faca voua? ce i-ar iesi? Terminat-va cu "imi faci si mie?" ca nu va da nimeni pomana..

Foarte tare MySelf,ti-am dat un +

Cred ca ma pun si eu pe AE :D

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.