Regenesis Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Deci de curand am achizitionat un Samsung Galaxy S i9000 , ok pana aici e bine . Dar incerc sa il conectez la internet si nu merge deloc dar deloc . Sunt pe preepay la orange , am luat setarile lor de pe site , dar nimic , am incercat si cu ajutorul altora ...sa fac setarile , tot nimic . Am nevoie de ajutor urgent daca se poate . Am urmat pasii astia http://hightechriders.wordpress.com/2010/09/16/samsung-galaxy-s-android-apn-pentru-orange-internet/ si multii altii ,am nevoie disperata de ajutor . Link to comment Share on other sites More sharing options...
XES Posted June 10, 2011 Share Posted June 10, 2011 Trebuie activata o optiune de la ei, din cate stiu eu. Acum incearca sa te duci la ei sa te rezolve sigur te vor ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest Drew Posted June 11, 2011 Share Posted June 11, 2011 Sigur ai urmat bine pasii pana la final ma refer sa apesi Menu adica butonul touch din stanga, save dupa care sa bifezi internet ? Si eu am tot Galaxy S ORO, nici-un fel de problema cu internetul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted June 12, 2011 Author Share Posted June 12, 2011 Sigur ai urmat bine pasii pana la final ma refer sa apesi Menu adica butonul touch din stanga, save dupa care sa bifezi internet ? Si eu am tot Galaxy S ORO, nici-un fel de problema cu internetul. Am facut exact cum scrie acolo si nimic , o sa ma duc la orange sa vad ce pot rezolva . Am dat save am dat orice . Link to comment Share on other sites More sharing options...
IceCubyck Posted June 18, 2011 Share Posted June 18, 2011 Dupa cate stiu eu dupa ce faci setarile trb sa inchizi telefonul si sa ii scoti bateria si gata.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest TURKUAZ Posted June 25, 2011 Share Posted June 25, 2011 Nu are nicio legatura cu bateria, aberezi. + incearca sa nu mai faci atatea topicuri inutile pentru a atrage atentia, o atragi dar intr-un mod gresit. Topic closed, daca mai ai vreo problema spune-mi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts