Jump to content

[B-Zone TV]JoKeR - New Solo

Xardas
 Share

Recommended Posts

Bravo : 1:08 s0beit fail.. cum ai sarit atat?

Nu folosesc s0beit , ma jur :) cand te arunci de acolo de sus te arunca putin si mai in fata era gardu si am facut bump din el :) iti dau si replay sa vezi ca nu e s0beit sa te uiti mai bine :)

Daca asta este facut de tine , cea ce nu prea cred este Bine .

Frumos .

Ma jur pe maicamea ca facut de mine :) iti dau toate replayurile daca vrei cu stunturi.. sau te uiti prin team viewer la mine cum il fac din nou :))

Bravo : 1:08 s0beit fail.. cum ai sarit atat?

A facut bugu ala cu mp5 deaia sare mult si cred ca PhaReLL are dreptate dar in fine e Foarte frumos filmul si stuntul e foarte reusit daca esti joker ala din src te cred ca tu lai facut

Edited by The Smoke

A facut bugu ala cu mp5 deaia sare mult si cred ca PhaReLL are dreptate dar in fine e Foarte frumos filmul si stuntul e foarte reusit

la 1:08 nu e stuntu cu Mountain bike :) e altu , si cum am mai zis , e facut de mine ma ..

Trebuie apreciat efortul depus.

Imi place,dar a fost facut mai usor in sp,daca il faceai in MP,alta era situatia.

Oricum,felicitari.

Eu fac cam la fel in SP si MP , oricum eu nu mai prea joc Sa-MP , ma plictisesc , nu am pe ce server sa joc , si pe multe dintre ele nush dc am acum lag :)

Oricum va multumesc la toti :D

PS: Smoke , da sunt ala din SRC adica am fost in SRC :))

Edited by Xardas

Voi ii dati +'uri aiurea de ce? va zic eu

1.Video'u este facut de altcineva pt.ca oricine .. cine face un video nu se vede asa mic o.O adica se vede cu o claritate mai buna si mult mai mare cam pe tot ecranul .. nu se vede asa micut..

2.Daca va-ti fii dat seama el a mai facut video'uri pe serverul de MineCraft si avea numele Xardas1241 sau ceva de genu .. si pe asta are altcumva o.O .. deci frate dute pacaleste pe altcineva .. ca tu inafara de minecrat nu stii alt joc ca daca te pun pe samp habar nu ai sa faci un stunt pe nrg ce sa mai zic de un filmulet..daca va uitati putin la "Discutii generale Minecraft" o sa vedeti cum ca sv e picat si face ca un insane.gif

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.