Jump to content

[B-Zone TV]GangsterSebi's Story Season 2 - Episode 4

GangstaSebi
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: GangsterSebio's Story Season 2 - Episode 4

Gen: Actiune

Durata: 7:15

Data lanare: 27.06.2011

Scurta Prezentare : Sfarsitul povestii...

GangsterSebi si fratele sau au renuntat la cautarea baniilor furati.. Dar o noua aventura se abate. GangsterSebi face pariu cu un 'amic' din copilarie ca poate sa-l omoare pe inamicul lui cel mai mare in 24h. El reuseste, dar asa zisul 'amic' al sau il tradeaza si isi angajeaza o echipa de asasini pentru al ajuta sa-l omoare pe GangsterSebi, dar acesta scapa si ii omoara punand capt povestii noastre.

Link catre clip : http://www.youtube.com/watch?v=mAS0F_3z6Uc

Multumiri Speciale : Actoriilor si lui Dobermann pentru INTRO!

In caz ca v-a placut apasati + multumesc anticipat.

Edited by GangstaSebi

Mi-a placut sa joc rolul personajelor boss si darius call me cand mai faci urmatorul episod.Tare filmu meriti un + :D

Edited by Punisher01

Sper ca v-a placut intro-ul, am stat o ora ca sa il fac :))

Si sebi, am aceeasi parere despre tine. Ai talent si imaginatie.

Hmm.. Pai sa va explic : TOT ce s-a intamplat in acest serial s-a intamplat cu adevarat in aventura mea B-ZONE, dar cu foarte mici schimbari ca sa iasa mai realistice pentru un film.

Probabil voi continua serialul anul viitor sa mai strang 'aventuri'.. Pana atunci ori ma las de filme, ori incep sa fac alt fel de filme.

Multumesc de pareri, si va multumesc ca va place serialul meu!

Foarte tare filmu, m-am uitat la toata seria. Daca faceai rost si de niste voci, creca era perfect. Ai un + de la mine!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.