Ralx Posted August 24, 2011 Share Posted August 24, 2011 Tot ce tin eu minte e ca erau playeri mai putini si mai linistiti pe vremea cand m-am apucat eu de SA:MP pe B-Zone. Acum toata lumea e credincioasa , tot ce vad pe chat e "post" si e marti.. Dintre amintiri legate de factiuni si persoane? Yakuza a fost prima , lider Lexutzu , si apoi factiunea de suflet , La Cosa Nostra , lider Spawn... Am umblat prin toate factiunile (mai putin SI si TCC) nu mi-am gasit locul si am plecat ... Tin minte ca singurul meu scop (sau vis) era sa intru in Hitman Agency , am fost primit cu un oarecare sictir si nici nu faceam fata din cauza ca 2 din 3 hits erau pe /sleep .. Am parasit e tot comunitatea... Desi inca imi aduc aminte de momente simpatice din LCN (bug abuse la trucker cu FausT,waruri zilnice,duele la fiecare 5 minute,prietenie in general) , apogeul carierei mele a fost atins in NG , primisem (cel mai mare rank) rank 4 de la Xtype (dupa ce eram sarit din pepeni pentru ca toate aplicatiile mi-au fost respinse de Cocaine..) , fara indoiala cel mai de treaba lider.. A da , am fost "carat" in factiuni deoarece mai nimeni nu vroia sa ma accepte Nu am nici o poveste interesanta pentru ca am stat in banca mea tot timpul , trecand ca o fantoma printre marii "m@fioti" in ce priveste evolutia serverului e SA:MP Bonus: M-am dedicat prea mult jocului devenind ingamfat si nesocialbil. Te pup Luigi. Maine implinesc 2 ani de cand am intrat prima data pe forum , ne vedem la anul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
psych0Llo Posted August 26, 2011 Share Posted August 26, 2011 Inainte de Wipe-ul total.. : Ok, in primul rand sa ma prezint.Ma numesc Paul , am 14 ani , si la varsta de 12 ani am intrat pentru prima data in SA-MP.Bucurie!Un nou joc!Asta o sa vi se para ciudat.. eu nu mai jucasem GTA San Andreas inainte .. deci nu stiam chiar nimic despre joc.. dar hai sa incepem povestea! Acum 2 ani si un pic , un coleg mi-a spus cat de frumos este GTA San Andreas, si mi-a povestit de B-Zone cum este totul real.Mi-am downloadat repede GTA San Andreas si SAMP si ... m-am blocat!Ce sa fac?Nu stiam cum sa ma conectez, dupa ce am tot cautat ajutor , mi-a raspuns cineva pe messenger si am intrat in joc cu nick-ul grand_mond ( am stat 5 minute si am cautat un nick ..) . M-am inregistrat si nah incep sa caut comenzile .. chiar ca nu stiam nimic ! Ma misc ici colo , si vad ca niste oameni cu numele roz vin si ma omoara... mda mai tin minte ca erau Tevez si Florinacyo . Vine acum un om cu numele albastru deschis , si imi spune sa ma urc pe motocicleta.Dupa ce aflu cum sa ma urc pe motocicleta, el incepe sa ma plimbe printr-un oras.Il intreb diferite detalii despre joc cum ar fi cum se numeste orasul , cu fac bani, de ce sunt oameni cu diferite culori al numelui etc.Aflu ca exista ganguri si mafii care fac doar rau , dar ca exista si politie, si aflu despre majoritatea factiunilor.Dar ma duce pana la o cladire care are un Hamburger mare langa ea ,dar inainte sa iasa imi da 5000$ .. ( a fost o mare bucurie!).Iau motocicleta si incep sa ma plimb.. aflu ca exista si case, si gasesc una care are chirie cu 1 $ pe un deal mare pe care scrie : VineWood.Intru in ea si ma plimb , si gasesc un jucator care spune ca nu se mai deschide usa de la iesire.Disperat ma duc la ea si intradevar nu mai pot iesi.Sun la 911 si spun ca trebuie sa vina SWAT-ul sa sparga usa (asa am aflat eu de la colegi.. ).Dupa 1 ora pot iesi , si la intersectia de jos gasesc un om care are numele de Snifel04 si care avea culoarea Portocalie.Il intreb ce este el , iar el imi spune ca apartine mafiei La Cosa Nostra.Imi placea numele.Si vorbea foarte frumos cu mine, dar imi spune ca trebuie sa plece si imi da 7.000.000$!Am spawnat : Multumesc! Nu imi venea sa cred ca jucatorii erau asa de buni si daruitori.Fac level 3 incep sa inteleg jocul , incepusem sa fac afaceri cu masini , adunasem niste banuti.Dar ziua urmatoare intru... si nu mai am contul.. nu stiam ce se intamplase..dar aflu de forum si insfarsit stiu ce se intamplase defapt.. erau un WIPE! Dupa Wipe-ul total .. : Ok, ce pot sa spun m-am gandit la un nou nick si am ales Smyley[RO] . Aflu ca deoarece a crescut asa de mult numarul jucatorilor s-a dat un wipe ca toata lumea sa fie egala in level si bani.Nu mai era toata lumea la fel.. serverul ajunsese la 150 de jucatori!Nu mai daruia nimeni asa .. toti vroiau sa ajunga primii, lasau PC-ul deschis peste noapte .. ceea ce mie nu mi se parea normal.Umbam cu Legic prin skate park .. el avea level 3 iar eu 2(Acum el are 45 si eu 14..).Eh.. am lat si eu chirie pe plaja LS , la Kaiac care era sublider NG , si dadeam dueluri deagle cu el pe plaja si imi zicea ca trec cu brio testele ! La level 5 am incercat sa intru in FBI iar lider era Loloz... dar nu am trecut testul. Am cunoscut un jucator foarte de treaba pe nume Caed , iar el mi-a aratat jobul Weapon Dealer.Am laut o masina si am mers impreuna cu el si un prieten de al lui sa luam materiale.Mi-au spus ca trebuiau duse in San Fierro un alt oras.Cand am trecut de Trucker se aude o sirena in spatele nostru.Trage Caed pe dreapta.Ne dam jos.Cei care ne-au oprit erau de la FBI ( [bF]Ultimus si R3g3nesis) .Prietenul lui Caed fuge dar este impuscat.Atunci eu si Caed sunt incatusati si pusi in masina de poltie pentru trafic de materiale fara licenta.Intreb ce e aia licenta dar ei nu ma baga in seama.Cand ajungem in LS r3g3nesis si Ultimus iau crash.Si ghici.. primesc w6 pentru runner.. Am facut level 5 si intru in prima mea factiune TCC unde era si caed.Era o munca destul de simpa, sa curat strazile de masinile aruncate aiurea.Iau rank 1 , 2 , 3 .Am fost tare bucuros!Intalnesc un politist numit Cr1spy .Imi poveste multe despre PD si imi spune ca daca vreau pot sa il ajut.A FOST EXTRAORDINAR (pentru atunci.. ) .Imi luam un AK47 mereu si un deagle , si mereu facceam pe politistul , si strigam Trage pe dreapta! speram ca o data sa fac asta in postura de politist.Am luat rank 4 si am castigat TCC-istul saptamanii!Ies din TCC avand level 7 , si intru in NG! Cererea mi-a fost acceptata de Gabb , care atunci era sublider !La teste a fost foarte frumos , le-am dat cu Alz0r si Xtype,care era liderul.. ah ce vremuri frumoase,mai tin minte cand era ziua numelui lui ,Andrei si i-am facut o surpriza .Am batut tot la deagle la test . Dupa aceea era in culmea fericirii.Am mers dupa wanted, era foarte frumos!Am luat rank 2 , dupa un test .. nah de urmarire.Hai ca se plictiseste lumea sa trecem mai departe!Intru in PD , ca acolo mai trageam si pe dreapta pentru un control.Dar nu iau rank pentru ca am fost inactiv.. am avut un deces in familie.Mi-a parut foarte rau ca nu am putut sa iau rank ... dar aia era situatia...colegii mi-au fost aproape,la fel si Ionuc(Armando_Cortezz).Ies dupa o luna si intru din nou in TCC. Stau 2 saptamani si intru in Stracci!Lider era Moarte si sublider Spawnn3l . M-am distrat ! Am dat si un war... dar m-am lasat de SAMP o vreme. Intru in Fireman/Paramedic unde era lider Snifel04 , dar tot in acea seara devine lider Carlos_Smit! Un vechi prieten din NG! Foarte frumos, carlos capata incredere in mine si dupa 2 luni iau rank 4 si incep sa dau teste de intrare in factiune.Dar ies pentru ca aflu ca , prietenul meu foarte bun Cr1spy este lider Cuneo.Fac cerere, sunt acceptat si trec testul cu mici greutati si apoi cunosc adevarati prieteni : DonzMititel , Dooooookie noi il alintam Donkye =magarus ENG. (a1s acum ) , Liviu_Iulian , L.E.X ,Kataa , Tohaneanu_Vlad ,SilveR , Riv3r_Tahi , si altii ( ii rog sa ma ierte daca i-am uitat) sau mai bine spus toata familia Cuneo.Intr-o zi ne ataca la HQ Corleone , Paterno si Barzini.Ei faceau kamikaze, lasau oameni din elicoptere dar i-am respins si am castigat!!!Apoi peste 3 zile ne ataca iar acea alianta dar intra alt jucatoru cu nickurl Smyley ( in loc de ,L', mic pune i mare ) si Moartea imi da ban pentru jignrii .. acel jucator l-a jignit grav.. dar iau unban peste 2 zile.Apoi ies din Cuneo pentru ca urmeaza alta pauza.Intru in Fireman/Paramedic unde era lider psihidelick.Nu stau mult si ies din nou.. si ma las de SA-MP.Mi-am luat un PC nou , imi instalez din nou GTA , si intru in The Cuneo Family ,unde vreau impreuna cu Mr.GhosTx si Cr1spy sa refacem vechea familie Link to comment Share on other sites More sharing options...
Hoby Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Imi amintesc cum am aflat eu de b-zone..aveam vreo 5 ani si fratemeo juca la greu pe servere RPG ...eu ma tot gandeam dar nu ma lasa sa joc ca eram mic..si zicea ca ii stric contul. In fine. am aflat de b-zone de la un prieten..m-am apucat si eu si mia placut. la inceput facusem 1-2 milioane doar din cersit...avem lvl 4 si muream de bucurie cand dadeam lvl up am trecut prin multe...am luat 3 tepi cand aveam lvl mic am pierdut in jur de 6 millioane...acum nu sunt cine stie ce dar pe atunci..erau bani fratica. tin minte cand am intrat in prima mea mafie. Alaturi de prietenul meu Runetus. el m-a ajutat foarte foarte mult in samp aproape tot ce stiu stiu de la el. el ma ajutat cu factiunile cu banii...imi dadea bani in fiecare zi doar ca ii conduceam 2 ore pe zi sau mai putin masina. asa am inaintat in level fara sa imi dau seama ca eram cat de cat respectat de prietenii mei si eu ii respectam pe ei asa am ajuns astazi am level 29...cu multe respect points ... cam de lvl 30 si am un williard personal pe care am dat 67.5 milioane.si inca 1 milion cash. asta este povestea mea. Respect Paterno Family, Austin.Turner, Snizel. Nu cei care joaca de cateva luni.Ei nu au asa multe amintiri. Parerea mea este ca dupa ce se strang din nou multe povesti din partea playerilor vechi, topic'ul sa fie inchis si pinned pt. ca playerii noi si cu "fumuri" in cap (desi sunt 0) sa aibe de unde invata. Sa vada ca inainte playerii nu faceau 50 de plangeri la complaints/zi.Sa vada ca inainte nimeni nu juca pentru biz'uri si case.Sa vada ca era mai multa armonie.Sa vada ca erau mai multe prietenii adevarate.Sa vada ca era mai mult ajutor reciproc.Sa vada ca era mai mult respect. Ceea ce in ziua de azi nu stiu si nu vad.Pentru ca nu mai exista. Ai multa dreptate ma bucur ca inca mai gandeste asa cineva in zuia de azi pe b-zone. Respect ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 Au fost odata 200 de playeri care se distrau impreuna , se ajutau reciproc , se respectau asa de mult incat chiar daca se mai scapa vreo insulta se trecea cu vederea si nu se striga " post , post ". ....................................................................................................................................................................................... ....................................................................................................................................................................................... ....................................................................................................................................................................................... Au venit 300 de ratati cu tupeu in ei , care au stricat tot ce s-a realizat candva , care au spamat sectiunea "complaints" cu prostimea lor dusa la extrem , care au in cap numai averi si stiu doar un lucru sa faca : sa pupe in cur pe cine trebuie . ....................................................................................................................................................................................... ....................................................................................................................................................................................... ....................................................................................................................................................................................... Acele 200 de caractere au plecat de pe server din cauza celor 300 de spartani , iar serverul a intrat intr-un anonimat . ....................................................................................................................................................................................... ....................................................................................................................................................................................... ....................................................................................................................................................................................... Sfarsit ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDD DoGG Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 oTo, ai mare dreptate... imi amintesc, cand ma distram si eu impreuna cu prietenii mei mergem la petreceri, la eventuri doar de distractie si cu banii castigati ii dadeam pe la cei lvl 1-2 care MUNCEAU CORECT la ferma truck... dadeam cate 20-30k pentru un deagle celor lvl mic... era frumos frate... nu o sa mai fie niciodata asa serverul...(poate doar daca se desfiinteaza sectiunea complaints) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Intr-adevar, serverul nu mai este ce a fost inainte , dar propune tu oTo niste masuri de educare a civililor. Daca un admin oarecare dintre noi ar spune ca serverul are playeri prosti ( ceea ce este si adevarat ) ati spune : "Ia uitati ce admini , isi jignesc playerii". Treaba asta cu playerii mi-am dat si eu seama de foarte mult.. Si te rog frumos.. sunt niste chestii de care chiar tu ti-ai gasit sa pomenesti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Intr-adevar, serverul nu mai este ce a fost inainte , dar propune tu oTo niste masuri de educare a civililor. Daca un admin oarecare dintre noi ar spune ca serverul are playeri prosti ( ceea ce este si adevarat ) ati spune : "Ia uitati ce admini , isi jignesc playerii". Treaba asta cu playerii mi-am dat si eu seama de foarte mult.. Si te rog frumos.. sunt niste chestii de care chiar tu ti-ai gasit sa pomenesti. Reguli mult mai stricte, schimbari in script. 1.Pentru DM/DB prima abatere warn, a 2-a ban intre x-y zile. 2.Injuraturile sa fie cenzurate.In sensul in care, nu vor aparea pe chat din cauza scriptului. 3.Pana la level 5 (de preferat) sa nu poti obtine arme prin nicio metoda.Daca un arms dealer vrea sa ii dea o arma unui player under level 5, sa ii apara un mesaj prin care sa ii spuna ca nu se poate.De la GSLS, idem (chiar daca are licenta de arme).Metode, sunt.Trebuie doar sa vrei, daca vrei, gasesti si raspunsuri. *Daca nu va conveni cuiva, fii sigur ca sunt playerii inregistrati intre septembrie 2010-prezent si ei sunt cei care vor pleca daca se va pune problema asta. *A, si o alta masura care ar compensa din haosul de pe server (vorbind de playerii vechi) ar fi sa nu se mai faca diferente intre jucatori. Link to comment Share on other sites More sharing options...
John F4L Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Reguli mult mai stricte, schimbari in script. 1.Pentru DM/DB prima abatere warn, a 2-a ban intre x-y zile. 2.Injuraturile sa fie cenzurate.In sensul in care, nu vor aparea pe chat din cauza scriptului. 3.Pana la level 5 (de preferat) sa nu poti obtine arme prin nicio metoda.Daca un arms dealer vrea sa ii dea o arma unui player under level 5, sa ii apara un mesaj prin care sa ii spuna ca nu se poate.De la GSLS, idem (chiar daca are licenta de arme).Metode, sunt.Trebuie doar sa vrei, daca vrei, gasesti si raspunsuri. *Daca nu va conveni cuiva, fii sigur ca sunt playerii inregistrati intre septembrie 2010-prezent si ei sunt cei care vor pleca daca se va pune problema asta. *A, si o alta masura care ar compensa din haosul de pe server (vorbind de playerii vechi) ar fi sa nu se mai faca diferente intre jucatori. Pe un server RP adevarat, jucatorii au voie sa se jigneasca. Si in viata reala, daca injuri nu te pedepseste Dumnezeu. Am jucat pe multe servere Hard RP si peste tot e acelasi lucru. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Pe un server RP adevarat, jucatorii au voie sa se jigneasca. Si in viata reala, daca injuri nu te pedepseste Dumnezeu. Am jucat pe multe servere Hard RP si peste tot e acelasi lucru. Nu cred ca in RL daca te duci si ii spui unuia fut*ti mort*i mat*i de rat@t, ramai nepedepsit.Nu te pedepeste Dumnezeu, e adevarat, dar se gasesc altii care sa o faca. Iar romanasiilor nostri, daca li se da voie sa injure putin, vor sari calul, ca de...ei sunt mai cu mot... Nu cred ca marea problema erau injuraturle, am vrut sa subliniez faptul ca daca se vrea cu adevarat, se poate. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 De ce sa fie cenzurate injuraturile ,daca un regulament ar fi strict ? .. Daca regulamentul ar fi strict, atunci cand playerul va injura , va ce-l va astepta.. Astfel putem sanctiona in functie de gravitatea injuraturii. Regula cu armele este prea absurda. As renunta la ideea : "Is romani , n-ai ce sa le ceri". Daca suntem romani ce ? Eu inca cred .. si sper ca putem fi educati. Ma deranjeaza un singur lucru.. nu faceti plangere in momentul in care s-a intamplat altercatia.. fie ca e prieten fie ca nu .. tineti intre voi iar atunci cand ajungeti sa va certati turnati totul , iar pentru noi cel putin , ne pica greu sa-i sanctionam pt tot ceea ce spuneti voi. Nu inteleg ce spui cand te referi la 'diferente' intre jucatori ? Ca unul e mai nou si primeste admin / leader , fata de altul care e cu level mai mare ? Pai scuza-ma , daca in viziunea voastra , unii playeri merita admin , nu inseamna ca trebuie sa si primeasca, la urma urmei adminii is cei care iau decizia finala si nu stiu daca au fost alegeri gresite de admini pana acum.. Maxim 2-3 ( care acum nu mai joaca ), in rest nu ; toti care sunt acum isi fac treaba , se ocupa de o anumita sectiune a sampului , nu poti spune ca stau degeaba. Daca noi am ales unul care nu va convine , stim ca in acel player avem incredere ca poate face ceva bun , se poate ocupa intr-adevar de server. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ce scandal va fii )))) Ma , puteti sa faceti un script in care cumpararea armelor sa fie mai grea.. adica : in GSLS sa te duci sa iei arme , doar daca ai o licenta de cumparat arma + port arma , astea sa coste in jur de 500k (la cat de mare e economia..) Si pentru cei care nu au licenta , sa poate sa cumpere arme doar de la ArmsDealeri (ilegal) , iar daca un politist il prinde pe cel care are arma fara cele 2 licente sa fie pedepsit cu wanted 1-3 , ceva gen. Oricum nu e topic de propuneri , da am zis sa fiu on-topic Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Ce scandal va fii )))) Nu e scandal , doar am vrut sa stiu si parerea celorlalti. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 De ce sa fie cenzurate injuraturile ,daca un regulament ar fi strict ? .. Daca regulamentul ar fi strict, atunci cand playerul va injura , va ce-l va astepta.. Astfel putem sanctiona in functie de gravitatea injuraturii. Regula cu armele este prea absurda. As renunta la ideea : "Is romani , n-ai ce sa le ceri". Daca suntem romani ce ? Eu inca cred .. si sper ca putem fi educati. Ma deranjeaza un singur lucru.. nu faceti plangere in momentul in care s-a intamplat altercatia.. fie ca e prieten fie ca nu .. tineti intre voi iar atunci cand ajungeti sa va certati turnati totul , iar pentru noi cel putin , ne pica greu sa-i sanctionam pt tot ceea ce spuneti voi. Nu inteleg ce spui cand te referi la 'diferente' intre jucatori ? Ca unul e mai nou si primeste admin / leader , fata de altul care e cu level mai mare ? Pai scuza-ma , daca in viziunea voastra , unii playeri merita admin , nu inseamna ca trebuie sa si primeasca, la urma urmei adminii is cei care iau decizia finala si nu stiu daca au fost alegeri gresite de admini pana acum.. Maxim 2-3 ( care acum nu mai joaca ), in rest nu ; toti care sunt acum isi fac treaba , se ocupa de o anumita sectiune a sampului , nu poti spune ca stau degeaba. Daca noi am ales unul care nu va convine , stim ca in acel player avem incredere ca poate face ceva bun , se poate ocupa intr-adevar de server. Vorbeste in numele meu pentru ca eu am fost cel care a propus lucrurile alea. Am propus regula cu injuratul, pentru ca sunt n cazuri in care in jucator spune 2-3 injuraturi minore si ia ban 3 zile si cazuri in care un player ti-a spus de tot neamu' si primeste tot 3 zile ban sau mai putin.Sunt cazuri in care se raspunde de n ori "gay" nu e injuratura, dar cand i se adreseaza unui admin cu apelativul asta, ban 7 zile.Pai stia asa, ori gay nu e injuratura pentru nimeni, ori e injuratura pentru anumite persoane.Asta, vis-a-vis de diferente intre playeri.Cand am zis asta, nu m-am referit in mod special la leader/admin, pentru ca probabil sunt criterii pe baza carora se fac alegerile, dar asta nu inseamna ca nu am voie sa imi dau cu parerea despre un admin.Desi, in ziua de zi, daca o faci, primesti ban, cu mentiunea:next, permanent.Gabb, asta cu educatul se incearca de 20 de ani.Daca in 20 de ani nu s-a reusit, chiar mai crezi ca mai sunt sanse ? Eu, personal, cred ca ultimele modificari in tabara adminilor, sunt foarte bune.Dar, asta, e doar umila mea parere.In acelasi timp, mai cred ca sunt 2-3 admini care nu au ce cauta in staff, dar care in acelasi timp nu pot fi exclusi pentru ca sunt avantajati.De aici, li s-au urcat la cap multe lucuri. Cu armele, nu e deloc exagerat, dar vad ca toate lumea maraie "sa se reduca dmul", dar nimeni nu vine cu o solutie.Ok, nu ai cum sa educi tu playerii, de asta trebuiau sa se ocupe parintii, nu voi, dar poti stopa dmul prin ce am zis eu.Sunt 2 variante.Ori armele sa coste enorm de mult (sute de k/milioane) ori pana la un anumit level sa nu poti face rost de niciun fel de arma. *Sper ca nu am ofensat pe nimeni, e simpla mea parere. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Travie Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Pai vad ca sunt multe discutii aprinse aici.. Sa revenim totusi la topic, si sa ne spunem povestiile.. Totul a inceput acum 1 an si 3 luni.. Ma jucam CS.. M-am gandit sa caut un server de SoccerJam pe internet.. Am gasit serverul sj.b-zone.ro M-am distrat mult, si m-am gandit sa intru si pe forum. Am vazut aici "San Andreas Multiplayer servers".. Eu care terminasem San Andreas de vreo 2 ori m-am gandit sa incerc si asta. Level 1 Intru pe server, m-a dat la gara.. Tin minte ca m-am intalnit cu cineva de level mai mare, care mi-a dat 25K.. I-am multumit, desii nu stiam ce pot face cu ei.. Intrebam playerii de unde pot lua o slujba, de unde pot da de carnet, care e treaba.. Putini au stat sa imi explice.. In fine, mi-am luat jobul Farmer, m-am dus la ferma sa fac niste bani.. Vai, ce era acolo.. Peste tot "fututi rasa mati" "fmm" "pastele tau" "ma-ta" si asa mai departe.. Citisem in tutorial ca nu e voie sa injuri, dar daca ei injurau, eu de ce sa nu o fac? Am inceput si eu.. Dar nu asa de rau Acolo l-am cunoscut pe un baiat, alex il chema.. Alex nu mai stiu cum, m-am imprietenit bine cu el.. Level 2 Cu greu am reusit sa dau buylevel, stiu ca stateam cu orele la ferma.. Dar m-am plictisit, si am vrut sa vad ce se mai poate face in acest joc.. Eram la gara, vad ca apare unul cu numele albastru deschis strigand ca vinde licente.. Era intr-un banshee de la rent (asa umbla mereu). Este vorba de TheRuffRyder (Dre | ChevChelios de azi) Intru in vorba cu el, il intreb ce licente are.. Doream in special licenta de arme, sa nu mai am probleme cu politia.. Dar nu putea sa mi-o dea, aveam nevoie de level 3. Il frecam la cap in fiecare zi sa mi-o dea ca i-o platesc.. Pana mea.. Am vorbit cu el, mi-a zis ca pot lua alte licente la level 2.. Dar eu o voiam pe ceea de arme.. Si daca cumparam altele nu mai aveam bani.. A spus ca ma imprumuta el, si asa a si fost.. Mi-a dat bani imprumut ca sa cumpar licente de la el Bineinteles, i-am dat inapoi banii cand am facut rost Apoi eram la gara, cumparasem un rifle de la armsdealerii din zona. Dadeam "silent" la nubi de pe podul din apropriere .. Acolo m-am intalnit cu GangsterSebi (Mon fratello di fututo , cum ii zic eu, desii nu stiu ce inseamna ).. Facea si el acelasi lucru.. Ne distram pe cinste Level 3 Am reusit sa achizitionez level 3 .. Futai si panarama, aveam acum posibilitatea de a da /ad si de a imi cumpara licenta de arme (care bineinteles, am luat-o de la TheRuffRyder ) M-a imprumutat cu bani sa imi iau si licenta de materiale.. Acum puteam fi arms dealer fara probleme. Si eu si GangsterSebi ne-am facut arms dealeri (pastram legatura zilnic) si ne vindeam rifle unul altuia, ca apoi sa facem Silent DM la gara Mult mai multa actiune Level 4 Relatia mea de prietenie cu GangsterSebi si cu TheRuffRyder (ChevChelios de azi ) devine din ce in ce mai buna. DM la gara, la ferma si in LSPD. Insa aveam nevoie de bani, asa ca mi-am luat jobul de Farmer din nou si am inceput sa muncesc din nou la ferma.. Acolo cineva a lasat masina in mijllocul drop pointului.. Era vorba de SmartAfk69 (a luat ban pentru afaceri ilegale mai tarziu).. M-am enervat la culme si am inceput sa il injur cum nu am injurat in viata mea pe cineva.. M-a reclamat pe forum si am luat ban de la Xtype, 3 zile pentru "LIMBAJ EXTREM DE VULGAR" Apoi ma intalnesc pe strada cu niste oameni mov (aveam sa aflu ca sunt cei din paterno).. Lider era florinacyo parca.. Le zic ca ma pis pe ei, si dau /pee pe masina lor .. Sunt adaugat prin urmare pe blacklist.. Aveam sa aflu asta urmatoarea zi, cand o masina plina de Paterno se tinea dupa mine oriunde ma duceam, si ma omorau in continu.. Printre ei era si nubul de empty_mdy (prieten bun si in ziua de azi). Eram nervos pe ei, ma ascundeam in LSPD si ma omorau si acolo ..Erau discutii mari pe tema asta (sa fie si interiorul safezone?? toti isi puneau intrebarea asta) In final il rog pe Chev sa imi imprumute 200k (era o mare avere atunci) ca sa pot sa ies de pe blacklist.. Si astfel am scapat de ei Level 5 Ma plimbam cu GangsterSebi in timpul liber.. Faceam DM pe autobuze Cand nu era el on, stateam cu TheRuffRyder cand vindea licente.. numai pe capul lui eram.. Ne-am imprietenit foarte mult .. Mergeam cu el oriunde, oricand aproape.. Hmm, si ce sa vad? Un /ad in care Adres_paquito (nu mai stiu cum se scrie, sunt sigur ca i-am pocit rau numele) zice ca Fireman/Paramedic recruteaza ! Ii dau sms, eram nub.. Imi explica ce trebuie sa fac. Ma duc pe forum, imi pun aplicatia si ala e! Sunt acceptat (desii daca eram eu in locul liderului de atunci # Daniel_Matthews # nu ma acceptam ) Ma duc sa dau testele si le trec. Imi fac noi prieteni, insa salariul era de cacat.. 10k pe saptamana.. Iar eu aveam nevoie de mult mai mult.. Level 6 Am luat rank2, salariu 20k Daniel renunta la lider.. Am ramas cativa, si stam vreo saptamana fara lider.. Voiam sa ies, asa ca il sun pe Alin.Amasttid (Alexander de azi) si il rog sa imi dea uninvite. Zis si facut Level 7 DM la gara si in alte zone Ma plimb din ce in ce mai mult cu TheRuffRyder Faceam sex in masina lui (banshee de la rent ) Ma distrez cu GangsterSebi ShlomY primeste lider School Instructor, iar eu vrand sa fiu alaturi de TheRuffRyder imi pun aplicatia, insa sunt Respins Alte activitati ilegale din punct de vedere al regulamentului Level 8 Oo da, aveam posibilitatea de a intra intr-o mafie. (pe vremea aceea, trebuia level 8 pentru mafii/hitman) Ma uit pe forum, nu stiam pe care sa o aleg.. In final vad ca familia Cuneo recruteaza Imi pun aplicatia. Cr1spy (FOARTE BUN PRIETEN SI IN ZILELE DE AZI) era lider atunci.. Ma accepta, ma ia de la gara... Mergem sa dam testul. Eram praf la Deagle, si a stat saracu si m-a invatat, am exersat, mi-a aratat diverse smecherii.. Datorita lui am ajuns cum am ajuns - respectat si puternic - Waruri peste waruri, eram cu Collonelu (sublider la vremea aia) cu sahyn, cu james.capone, cu Donzmititel, cu Psihidelick si altii CE VREMURI DE AUR ! Bateam corleone de ii faceam praf, la fiecare war ! Organizare si seriozitate, putere si ambitie, onoare si prietenie ! Uuu da Level 9 Alte activitati ilegale din punct de vedere al regulamentului Mergeam dupa blacklist si ii ciuruiam in safezone Alte distractii Level 10 Distractie in Cuneo Family Level 11 Imi dau demisia din Cuneo Family, School Instructor recruta !! Sunt acceptat TheRuffRyder era rank 4, Manager (parca) Am dat testul cu el (mi-a spus sa scot tot ce e din regulament la imprimanta ), si imi incep o noua cariera Ma distram pe cinste TheRuffRyder ma ajuta sa imi iau o masina personala - avea multi bani pe vremea aia, iar masinile erau ieftine - Imi achizitionez un Admiral Bineinteles, i-am dat banii inapoi cu timpul Level 12 Psihidelick (o cunostinta din Cuneo) primeste lider la Fireman/Paramedic. Imi bag demisia in S.I. si ma alatur ginecologilor <'> Dupa 2 saptamani primesc rank 5, colegii ma votasera pentru asta Insa intr-o zi il vad pe psihidelick ca se plange, multi membrii inactivi.. Asa ca mi-am dat demisia, deoarece nu puteam juca mai mult de 3 ore pe zi (era perioada cu scoala) si nu am vrut sa il supar.. Level 13-17 Activitati ilegale din punct de vedere al regulamentului, distractii si altele Afaceri cu masini (vanzari, schimbari - fac rost de $) Level 18 School Instructor recruteaza, imi pun aplicatia si sunt acceptat. TheRuffRyder primeste /makeleader, putea da comenzi. Dau testul cu el si intru imediat. Il chem si pe GangsterSebi in S.I. si vine si el Primesc rank2 la a doua sedinta, insa ruffy (cum ii ziceam eu) vorbeste cu shlomy, erau prea putine persoane active cu rank3 (/givelicense) asa ca primesc rank3 la a doua sedinta Level 19-20-21 Vanzari licente Level 21 Era revelion.. Stiu ca eram in parnaie.. Si vad doi oameni solizi, inarmati, si cheliosi.. Erau FBI Mi-a placut foarte mult de ei, erau smecheri Imi dau demisia din School Instructor si intru in FBI - Lider: Robotiquis Level 22 Eram asa but.. Primesc 3 factionwarnuri in FBI - greseli multiple -.. Robotiquis imi spune ca pot reaplica. Am asteptat sa scap de cele 10 FactionPunish, si mi-am pus aplicatia la NewsReporter. JustMeduza lider Sunt respins Ma alatur FBI-ului din nou Fac o treaba mai buna Level 23 Actiune in FBI, panarama, distractie, noi prieteni Level 24 Crispy ma cheama in Cuneo Family, era rank 1.. Lider AkAndrew, sublider Mosu Bag demisia, si ma duc ! Toti cei care am fost in Cuneo in perioada ei de glorie ne-am reintors ! Waruri castigate in prostie Rupeam tot Level 25 Nu puteam ajunge la antrenamente, dupa 4 zile in Cuneo imi dau demisia Mosu vorbeste cu mine, a zis ca sunt invoit de la antrenamente Raman in cuneo Level 26 Mi se face dor de FBI - intru din nou in acest minunat departament. Level 27 Actiune in FBI - Clipe foarte frumoase petrecute acolo Level 28 SnizeL primeste lider Fireman/Paramedic Imi dau demisia din FBI si ma duc iarasi in echipa de ginecologi Primesc rank 2 la a doua sedinta AICI AM RAS PE CINSTEEEEEEEEE !!! SNIZEL - un lider foarte foarte foarte foarte bun, nu aveti idee cat te poti distra cu el ) Level 29 Imi fac noi prieteni in F/P Doresc sa incerc ceva nou, imi dau demisia. Intru in News Reporter - lider UnknownX Raman acolo cateva zile, si ies.. Nu era genul meu, nu m-am putut acomoda, voiam actiune.. S-a cam suparat pe mine dar ma rog.. Intru in FBI din nou Level 30 Dupa 1 luna si ceva petrecuta in FBI am reusit in sfarsit sa primesc RANK 2 ! Mai raman 2 saptamani in factiune si ies, voiam sa intru in Police Departament Zis si facut, imi pun aplicatia acolo, sunt acceptat. Auzisem ca sunt testele foarte grele.. Mi-era frica, aveam doar o sansa, si nu voiam sa o irosesc Dau testul cu Kelton, il trec (1/3 parca) Imi fac noi prieteni in PD, actiune frumoasa, distractie, insa tot odata mi-am facut si foarte multi inamici (/take drivinglicense) Level 31 WIPE Police departament Ma reintorc in F/P - lider tot snizel Raman 5 zile, dar eram numai afk Aveam treaba, ma plictisisem.. Afk toata ziua Imi dau demisia, nu voiam sa tin un loc ocupat degeaba Dupa 3 saptamani de stat civil, ma suna Delux23. Era lider Cuneo atunci, si in acelasi timp ma suna si Collonelu (era sublider cuneo) Delux(vechi prieten, foarte bun) spune ca sunt un tip de treaba si ca ma vrea in Cuneo.. Collonelu imi da /sms si ma intreaba daca vreau sa imi fie iar sublider. Le-am explicat ca nu ma mai simteam atras de acest joc, si mi-au promis ca daca vin in Cuneo o sa am pofta Asa a si fost, waruri si panarama ! Distractie la maxim.. Dupa un timp insa, Delux da wipe. uh... Ma intorc in FBI - Lider tot Robotiquis (respect) Stau 2 saptamani si cateva zile Imi dau demisia, vreau sa intru in Hitman Agency - recruta, lider: woozie; Level 32 Intru in cele din urma in Hitman, dupa un test greu din regulament, unul si mai greu la arme si un contract realizat in 2 minute. Urmatoarea zi am avut contract pe Cristi (era PD) ! Incercam sa ii dau silent cu rifle, se ducea si lua heal (de vreo 4 ori a fost asa) Incerc apoi sa ii dau knife, se pune pe esc de vreo 3 ori Imi da in total vreo 5 tazere Vorbeste cu mine ca sa nu pot face contractul Fuge cu bullet Woozie a considerat ca sunt incompetent si m-a dat afara cu 60/60 Faction Punish. Am simtit cum pica lumea peste mine - cele mai fericite momente din cariera mea de SA:MP s-au dus pe apa rapei, din cauza unui abuzer nenorocit. Level 33 Proaspat achizitionat Intru in TowCarCompany Distractie la maxim, intr-o saptamana castig 1.7 mil Plec in excursie cu colegii din clasele 5-8 Ajung acasa, contul mi-a fost spart si banat. Spawn imi da unban cu greu (MULTUMESC SPAWN TE IUBESC !) Intru in Cuneo Family (actual) Lider: Mr.GhostX, sublider: my old friend, Cr1spy (crispacheee ) Noua metoda de war e super, vezi un inamic pe strada si ii dai mucul, il pizdesti Prea misto *Nu mai tin foarte bine minte momentele (level: intamplare) dar in mare parte cam asa e : Respect pentru toti prietenii mei Respect pentru cei ce ma respecta Respect pentru cei ce au fost alaturi de mine *NU E NIMENI OBLIGAT SA CITEASCA TOT - Cine vrea, cine are placerea.. Multumesc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kip Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Vorbeste in numele meu pentru ca eu am fost cel care a propus lucrurile alea. Am propus regula cu injuratul, pentru ca sunt n cazuri in care in jucator spune 2-3 injuraturi minore si ia ban 3 zile si cazuri in care un player ti-a spus de tot neamu' si primeste tot 3 zile ban sau mai putin.Sunt cazuri in care se raspunde de n ori "gay" nu e injuratura, dar cand i se adreseaza unui admin cu apelativul asta, ban 7 zile.Pai stia asa, ori gay nu e injuratura pentru nimeni, ori e injuratura pentru anumite persoane.Asta, vis-a-vis de diferente intre playeri.Cand am zis asta, nu m-am referit in mod special la leader/admin, pentru ca probabil sunt criterii pe baza carora se fac alegerile, dar asta nu inseamna ca nu am voie sa imi dau cu parerea despre un admin.Desi, in ziua de zi, daca o faci, primesti ban, cu mentiunea:next, permanent.Gabb, asta cu educatul se incearca de 20 de ani.Daca in 20 de ani nu s-a reusit, chiar mai crezi ca mai sunt sanse ? Eu, personal, cred ca ultimele modificari in tabara adminilor, sunt foarte bune.Dar, asta, e doar umila mea parere.In acelasi timp, mai cred ca sunt 2-3 admini care nu au ce cauta in staff, dar care in acelasi timp nu pot fi exclusi pentru ca sunt avantajati.De aici, li s-au urcat la cap multe lucuri. Cu armele, nu e deloc exagerat, dar vad ca toate lumea maraie "sa se reduca dmul", dar nimeni nu vine cu o solutie.Ok, nu ai cum sa educi tu playerii, de asta trebuiau sa se ocupe parintii, nu voi, dar poti stopa dmul prin ce am zis eu.Sunt 2 variante.Ori armele sa coste enorm de mult (sute de k/milioane) ori pana la un anumit level sa nu poti face rost de niciun fel de arma. *Sper ca nu am ofensat pe nimeni, e simpla mea parere. EmptY, ai impresia ca le stii pe toate, dar nu este asa. In primul rand nu mai face acuzatii nefondate, atunci cand spui ca un player a primit ban deoarece i s-a adresat unui admin prin cuvantul " gay ", adu si niste dovezi. In orice caz te asigur ca nu s-a intamplat asta. Limbajul nu trebuie cenzurat si nici sactiuni mai drastice nu trebuiesc impuse, sanctiunle actuale sunt destul de drastice si destul de clare, primesti ban in functie de gravitatea " injuraturii " iar asta ramane la aprecierea adminului. DM-ul poate fi redus foarte simplu, ar trebui introdus un sistem de preturi mai mici( ca in viata reala, un hotdog nu este 10$, ci 2$ ) si banii ar trebui sa se faca mult mai greu, in acest caz jucatorul ar renunta sa mai dea banii pe arme, bineinteles, un pistol ar trebui sa ajunga undeva la 1k, iar daca muncesti la ferma, de exemplu, nu ar trebui sa castigi 500$ pe tura, ci 15-20$. Dar daca am face acest lucru, ne-am indrepta usor usor spre HARD RP, iar noi nu vrem sa facem asta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vittorio Salvatore Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Frumoasa prezentare Doberman ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L emptYmdY Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 EmptY, ai impresia ca le stii pe toate, dar nu este asa. In primul rand nu mai face acuzatii nefondate, atunci cand spui ca un player a primit ban deoarece i s-a adresat unui admin prin cuvantul " gay ", adu si niste dovezi. In orice caz te asigur ca nu s-a intamplat asta. Limbajul nu trebuie cenzurat si nici sactiuni mai drastice nu trebuiesc impuse, sanctiunle actuale sunt destul de drastice si destul de clare, primesti ban in functie de gravitatea " injuraturii " iar asta ramane la aprecierea adminului. DM-ul poate fi redus foarte simplu, ar trebui introdus un sistem de preturi mai mici( ca in viata reala, un hotdog nu este 10$, ci 2$ ) si banii ar trebui sa se faca mult mai greu, in acest caz jucatorul ar renunta sa mai dea banii pe arme, bineinteles, un pistol ar trebui sa ajunga undeva la 1k, iar daca muncesti la ferma, de exemplu, nu ar trebui sa castigi 500$ pe tura, ci 15-20$. Dar daca am face acest lucru, ne-am indrepta usor usor spre HARD RP, iar noi nu vrem sa facem asta. Specificasem ca e O PARERE, nu e o acuzatie, ok ? Nu, nu le stiu pe toate, nimeni nu le stie. Daca tot m-ai intrebat, stiu ca cineva la facut gay pe balon si respectivul a primi warn sau ban, nu stiu exact.In timp ce, alti jucatori care se faceau gay intre ei nu primeau nimic Da, aprecierea adminului, dar totusi, parerea mea este ca ar trebui adaugate niste standarde.Pentru ca aprecierile astea, difera foarte mult intre ele. Asta cu sistemul de bani, e cea mai buna idee.M-am gandit la ea de la inceput, dar nu credeam ca o accepta cineva.Dar, eu cred ca asta ar fi cea mai buna idee. DIN NOU, REPET, ESTE PAREREA MEA, NU FAC ACUZATII SAU ALTCEVA. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Eu unul n-as numi regulamentul asta drastic Kip, cand s-a facut regulamentul si am spus ca pe alocuri trebuie sa fie mai drastic , unii au sarit : "Gabb , tu numai la ban te gandesti". Acum din cate observ s-a ajuns la un haos total pe server. Eu unul nu m-as gandi la o economie scazuta , cel putin in momentul asta, fiindca necesita WIPE.. asta pt a fi totul limpede. Ar fi mai bine daca s-ar programa din script pe unele zone , daca ai deschis focul sa primesti jail sau sa ti se ia arma din mana. Eu cel putin cred ca DM-ul este principala problema pe server.. numai asa s-ar putea opri.. arme mai scumpe si alte chestii nu prea cred ca vor avea efect. De injuraturi , furat se pot ocupa adminii.. de furat se poate ocupa politia dar pt asta mai e nevoie si de altceva........ Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 Nu are rost sa cenzurati injuraturile...Unele sunt spuse totusi in gluma si uneori eu chiar ma amuz cand cineva ma injura si nu fac un caz din asta . Am fost injurat de 1 mil de ori cred si totusi nu cred ca am 10 posturi la sectiunea "complaints" in legatura cu asta . Aici tine de jucator si nu de alte chestii ... ori alegi varianta pe care toti o aleg si credeti-ma e gresita ( pentru ca atunci acel player o sa fie dusmanul tau si o sa te vaneze constant ) , ori alegi varianta normala , anume sa nu bagi in seama acele cuvinte si sa-ti vezi de treaba ta . Daca ar face si restul asa , o sa fie pe server din nou acel respect care era odata ... P.S: Daca cineva iti zice ca isi baga ... etc in .... nu inseamna ca el chiar face asta... ar trebui sa treceti peste . Iar in legatura cu dm-ul , el e principalul punct de atractie al acestui server din punctul meu de vedere ( ma refer la war ) si nu cred ca trebuie resctrictionat . Dar aici din nou tine de player si ce vrea el sa faca cu caracterul lui ... sa-l umple de dm inutil si sa fie urat de toti , sau sa faca dm cand trebuie si sa fie respectat . Dupa parerea mea unii fac dm pentru ca sunt refuzati in mafii / hitman sau departamente pe motivul ca sunt incepatori si ca trebuie sa fi fost intr-o factiune pasnica...Iar pentru ca nu se organizeaza eventuri ei incep sa traga in orice , simtind nevoia sa faca dm . De ce cred asta? Pentru ca , cand eram civil ma duceam sa cumpar arma si incepeam sa trag prin copaci , simtind nevoia sa fac putin dm . Sa vina unu sa ma contrazica in privinta asta... Sunt destule solutii sa anulam dm-ul asta aiurea: - pentru incepatori ( lvl 1-8 ) sa se organizeze concursuri/olimpiade in care sa participe doar ei si bineinteles sa fie acolo un premiu ( lvl up / bani etc) - sa se formeze ganguri speciale pentru incepatori ( lvl 1-8 ) si sa provoace mafiile la war fara ca politia sa intervina . Asa au si ei ocazia sa vada cum e sa participi la war si nu o sa mai fie stresati ca sunt refuzati mai tarziu in mafii . - nu trebuie ca incepatorii sa fie diferiti si sa nu aibe toate facilitatile unui player vechi . Aici ma refer ca nu trebuie sa ai un anumit lvl sa poti cumpara arma . Lasa-i sa se bucure si ei de toate lucrurile cum si noi ne bucuram . - poate ca ar fi bine daca playeri cu lvl intre 1-3 sa nu primeasca wanted , asa o sa li se strice chefu de joc si or sa scoata arma si o sa traga in oricine. Asa pe parcurs or sa vada ei cum sta treaba si o sa fie pasnici . Banuiesc ca or sa mai vina playeri vechi cu solutii si poate ca trebuiesc luate in seama , asta daca vreti sa faceti ceva in privinta asta ... In legatura cu diferentele intre admini si jucatori , in cazul unora chiar exista ( te trateaza ca pe un sclav ) ... sunt cu nasul pe sus. Nu trebuie sa detaliez , o stiti si voi... Poate ca nu sunt eu in masura sa spun lucrurile astea , dar cineva trebuie sa-si expuna punctul de vedere in speranta ca cineva va vedea si va lua initiativa . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gabb Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Topic closed. Deja s-a deschis un nou subiect si se vor mai comenta vreo 2 pagini de-acum incolo daca il voi lasa deschis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.