Jump to content

[Cerere]Avatar

GF Infernal
 Share

Recommended Posts

Display name: GuessWhoo

Doresc: Avatar

Text: GuessWhoo

Dimensiuni: -

Imagine(obligatoriu): http://cdn.buzznet.com/assets/users16/sonata/default/bella-swan--large-msg-123636386552.jpg

Alte precizări?: Textul sa aiba culloarea sangelui si sa curga (doar daca puteti obtine acest efect).

Sa adaugati si niste stropi de sange daca puteti eu am gasit un tutorial AICI si am reusit sa fac ceva dar nu a iesit prea bine pentru ca nu prea le am cu photoshopul.

Sper sa va iasa frumos si va multumesc foarte mult!

Stropii ii faceti doar daca puteti!

Pentru Steph : (In caz ca nu ai vazut in cererea anterioara)

1. Eu nu am injurat designerii, daca este asa vreau sa vad dovezi.

2. Atunci am cerut Topic Closed pentru ca nu raspunese nimeni ( nu vad injurii in asta).

3. Acum 10 zile am mai facut o cerere, unde au postat mai multi si nu am primit Topic Closed decat la cererea mea.

4. Poate a fost altcineva, eu sigur nu am adus acele injurii despre care vorbesti.

5. Daca doresti putem discuta prin PM.

Edit: Aha ok merci

Si mesajul acela BUMP ex: UP se da prin EDIT sau prin ADD REPLY

Edited by GuessWhoo
Nu ai primit closed pentru ca eu si SebastHiaN eram prinsi cu examenele. Daca te prindeam iti inchideam topicul. Nu doresc sa discut. Cerere ON, font color OFF.

UP ( au trecut 48 ore de la ultimul post

::: Daca trebuia sa dau EDIT si nu ADD REPLY imi cer scuze :::

Astept creatii

In caz ca nu ati vazut stropii si efectul acela al textului curgand le faceti doar daca puteti!

Daca nu puteti textul poate sa fie si simplu doar sa aiba cul. sangelui

Multumesc!

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.