LCN Michael Corleone Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 M-am gandit sa fac si eu un Wallpaper pentru B-Zone. Vreau sa va spun ca este prima mea creatie in Photoshop ( sa nu ma injurati ) . M-am chinuit sa iasa ceva.Cred ca a iesit. Astept Pareri/Critici. PS: Cred ca am gresit dimensiunile . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
ZEW Yulo Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Culoarea , fontul text-ului nu sunt bine alese , iar imaginea din stanga sus cu "Let's play..." nu-si are locul . In rest e destul de ok , felicitari . Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Pentru prima creatie in photoshop , arata bine , dar cum a spus si oTo , imaginea de la logo b-zone nu are ce cauta acolo , si la font , incearca sa ii adaugi culori cam ca background-ul Link to comment Share on other sites More sharing options...
S1mpleBoy Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Felicitari ca ai incercat. Cum spune Oto, ala nu e bine pus akolo si nu numai. Pe viitor incerci ceva efecte langa dansul (c4d-ui / effect cv) Link to comment Share on other sites More sharing options...
NoWay25 Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Totul are un inceput,eu zic ca poti continua Link to comment Share on other sites More sharing options...
C R Y S I S Posted July 1, 2011 Share Posted July 1, 2011 Este frumos colorata,frumos alesa.Cum a zis si oTo imagine aia nu imi are locul. Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted July 2, 2011 Share Posted July 2, 2011 Practic tu ai luat un wallpaper de pe nu stiu unde si ai bagat doar logo-ul forumului si un scris violet care se detaseaza complet de restul . Asta poate face oricine in 1 minut . Vino cu mai multa munca data viitoare oricum multumim . T.C. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts