Jump to content

Nu ştii la ce film să te uiţi? | Do you want to see a movie and you don't know what movie?

LCN John
 Share

Recommended Posts

Multumesc pentru recomandari.

@Allen: Vazut toate

@ZaNa: Nu am vazut The exorcism of Emily Rose. Sper sa fie interesant.

Mai astept

Update:

The Amityville Horror - http://www.imdb.com/title/tt0384806/

One Missed Call - http://www.imdb.com/title/tt0479968/

Pentru alte filme de acest gen iti recomand acest site: http://www.filmulde10.com/load/horror/3-1-2. Sunt foarte multe filme si sigur o sa gasesti unul pe placul tau. De asemenea, filmele se pot viziona online :)

Nick: fraNk.

Genul de film preferat: Actiune (box)

Alte precizari: Precizez ca am vazut urmatoarele filme: Undisputed 1,2,3 , Blood and Bone, Never back down 1,2. Poate mai sunt cateva care nu le-am vazut.

Multumesc!

Nick: Shooter

Genul de film preferat: Comedie/Aventura(cu adolescenti), Actiune

Alte precizari: Astept raspunsuri cu filme care merita vazute. Multumesc!

Tower Heist, are si ceva comedie, si ceva actiune, le combina pe amandoua. Mie mi-a placut.

Nick: KiNNNder.

Genul de film preferat: Comedie

Alte precizari: Vreau sa fie filme cu comedie care sa ma tina in ras tot filmul nu comedie d-aia de zice un banc si gata filmul

Te voi ruga ca in viitor sa te incadrezi in limita maxima de posturi admise pe zi. 3 (trei), mai precis.

Nick: bmwx5

Genul de film preferat: Comedie / actiune / groaza.

Alte precizari: Astept raspunsuri cu filme care merita vazute. Multumesc!

Ti-as recomanda Resident Evil 1-5 (combinatie actiune-groaza), DarkShadows (o combinatie din toate actiune-comedie-groaza), UnderWorld (actiune-groaza), Rio (comedie-animatie)

Genul preferat de filme: Actiune - Comedie

Alte precizări: Am nevoie de o recomandare pentru film frumos in care sa fie putina Actiune si multa Comedie, dar de preferat sa nu fie un film cu 'prostii'. As vrea sa-l vad impreuna cu familia.

Genul preferat de filme: Actiune - Comedie

Alte precizări: Am nevoie de o recomandare pentru film frumos in care sa fie putina Actiune si multa Comedie, dar de preferat sa nu fie un film cu 'prostii'. As vrea sa-l vad impreuna cu familia.

Ti as recomanda ParaNorman (2012) e un film ok si are mult umor

Îţi recomand The Woman in Black. E un horror foarte bine regizat, preferatul meu de anul acesta, sper să îţi placă.

L-am vazut si pe asta :)). As vrea unu din ala like "Fenomene stranii" =)) Si la Fenomene stranii am vazut toate episoadele :)

Edited by MoNNsTeR

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.