Jump to content

Explorer Design

Xaos
 Share

Recommended Posts

1. text urat,efecte urate,stock urat ales.

2. imi place textul,si cum ai integrat bulinele si linia aia mare verde,cu efectele pentool,de asemenea ai pozitionat bunicel si sursa de lumina,daca s-o numi asa(sa vina eusebioo cu definitiile =)) ).

3. stock urat(justien bieber e urat oricum),n-ai pozitionat bine fractalele,mai invata.

4. ai dat prea mult blur pe background,dar imi place...frumoase efectele de pe maini.

Edited by KrEeDzLike gReEn

Cea mai buna mi se pare ultima. Este foarte bine integrat renderul, iar textul este cat de cat bun.

La prima strica reflexiile alea. Arata ca o poza facuta langa soba si editata pentru hi5.

Iar a doua este cam simpla.

Poti sa-mi dai PM cu renderul de la ultima? :D

Toata lucrarile sunt bune , dar la ultima mi se par cam aiurea efectele alea peste render e cam incarcat .

Si putin blurat.

Edited by Dice

Dupa o pauza ...

A treia, fenomenala. Daca as mai edita-o putin as purta-o ca semnatura, dar nu lamez ideile altora. Imi place sa mi-o fac singur mereu. Oricum, sunt sigur ca ai urmat multe tutoriale la viata ta.

Ultimele doua... cam scartaie. Nu prea sunt asa faine, mi se pare ca ai bagat 'Sharpen". Faine lucrarile, bafta in continuare!

Multumesc , tocmai mi s-a sters windowsul de pe laptop unde aveam PhotoShop'ul si lucrarile :| . Voi revenii cu noi lucrari dupa ce il repar !

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.