aLpaciN0 Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Bun sa incep cu inceputu. Am fost furata de un copil pe nume crity23 dupa care am facut post la rubrica de Reclamatii. Acel individ a luat ban pentru inselatorie. Care este sansa sa imi recuperez banii? P.S.:Ma scuzati daca am postat unde nu trebuie dar inca sunt novice a forumului adica nu prea stiu multe sa fac pe el. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anoligarh Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Posteaza aici. Doar adminii de lvl 4+ iti pot intoarce banii. Trebuie sa ai dovezi ca i-ai avut, nu sunt sigur daca ii vei primi inapoi oricum. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Eu am incercat, si n-am primit. Oricum, poate daca esti mai noua pe tine te ajuta. Link to comment Share on other sites More sharing options...
quiX Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Am inteles ca adminii nu mai raspund de conturile sparte/tepe... Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLpaciN0 Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Nu a fost cont spart a fost inselatorie am facut psot la reclamatii puteti sa va uitati acolo sa vedete ca luat ban. Iar banii ii aveam de la dR_dRE. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Alexkid Posted July 13, 2011 Share Posted July 13, 2011 Avand in vedere ca acel jucator a luat ban , ar trebuii sa ti se returneze banii fara discutii chiar daca nu ai dovezi. Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLpaciN0 Posted July 13, 2011 Author Share Posted July 13, 2011 Ramane la aprecierea unui admin uite postez si topicul in care l-am reclamat si a luat ban http://b-zone.ro/forum/topic/69032-plangere-cristy23/page__p__1003901__hl__mia_toretto__fromsearch__1#entry1003901 Uitati aici dovada ca a lui ban + inselatoria Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward01 Posted July 22, 2011 Share Posted July 22, 2011 Mai jos de reclamatia ta se vede cum scrii "Nu vreau banii inapoi" asa ca... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aleksandr Lakhonin Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Cristy23 a luat ban pentru inselatorii si tu ca sa-ti recuperezi banii iti trebuie niste dovezi concrete. Dai un PM la un Admin level 4+. Sper ca te-am ajutat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted July 24, 2011 Share Posted July 24, 2011 Contacteaza-ma in joc.Data viitoare posteaza la Complaints sau Support,in cazul in care a luat ban,nu aici. Daca mai repeti aceasta greseala adica sa faci un topic unde nu trebuie,vei fi sanctionata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.