Jump to content

GTA SA:MP - I'm not a insane driver [HD]

xGoldfish
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului:

GTA SA:MP - I'm not a insane driver [HD]

Gen: Comedie

Durata: 1:12

Data lansarii: 13.07.2011 18:45:42

Scurt prezentare: Cum sa NU conduci pe b-zone.

Watch in HD!

La unii e posibil sa nu se auda... Daca nu se aude spunetimi, sau uitati-va direct pe youtube

Edited by Bobo

Doamne =)),o intrebare daca e facut pe b-zone unde sunt masinile de la HQ corleone?

Este facut pe un alt server dar cu reclama la b-zone

O fi facut pe B-Zone Movie

P.S. : Amuzant :)) gg

Nu este pe movie.

pe turbatu ala lam vazut si eu =)) da nu mas fi gandit sa le combin =))

makemebad35

Cred ca ai facut filmuletul pe debug. GG pentru ideie , dar era mai frumos daca mai mareai viteza la filmulet , stiu ca suna bizar ce zic acum , dar puteai folosi s0beit sa maresti viteza la video sa para real cu cel care conduce

:))=)) Doamne mor de ras.Nustiu cum tio venit ideea.GG continua

Ms ;) O sa mai fac zilele astea tot unu de comedie.

PS: M-am gandit la un prieten de al meu :))

omg funny dar la 0:43 se vede clar ca cel de sus este un videoclip si jocul este cu totul diferit dar totusi a iesit bine :)) +

Mda... trebuia sa se termine acolo, dar vroiam sa mai las clipul cu crizatul :))

Cred ca ai facut filmuletul pe debug. GG pentru ideie , dar era mai frumos daca mai mareai viteza la filmulet , stiu ca suna bizar ce zic acum , dar puteai folosi s0beit sa maresti viteza la video sa para real cu cel care conduce

Este pe un alt server, dar am facut reclama la b-zone. Si am marit viteza la film. Nu era nevoie de s0b. Vroiam sa dai speed-up mai mare, dar dupa aceea nu se mai sincroniza calumea.

interesant comparatia dar puteai sa te plimbi cand erai la hq corleone...se vedea cum soferu statea degeaba si ala de mai sus facea ca haose

apropo de ce nu ai scris si actorii...haose...si soferu din sa:mp

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.