indienii Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Nick: TheThief090 Voi participa la categoria: I Cu masina: N-am masina personala dar voi gasi una(cel mai probabil Sabre) Precizez ca sunt de acord cu regulile eventului: Desigur! Alte Precizari: Succes tuturor!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Erduan Posted July 15, 2011 Share Posted July 15, 2011 Nick: Toreno Voi participa la categoria: II Cu masina: Comet Precizez ca sunt de acord cu regulile eventului: da Alte Precizari: - Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted July 15, 2011 Author Share Posted July 15, 2011 Mai sunt 22 de locuri libere(cred).Am adaugat reguli noi.Sa le cititi! Link to comment Share on other sites More sharing options...
fraNk Posted July 16, 2011 Share Posted July 16, 2011 (edited) Edit imi pare rau...dar nu pot participa ..(imi cer scuze pentru post) Edited July 16, 2011 by FranKK Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted July 17, 2011 Author Share Posted July 17, 2011 Mai aveti o zi la dispozitie sa va inscrieti (24 de ore) incepand de acum! Dupa terminarea inscrierilor voi posta programul etapelor. Link to comment Share on other sites More sharing options...
BTD Capone Posted July 17, 2011 Share Posted July 17, 2011 Nick: Mr.Knnz Voi participa la categoria: Cat. a III-a. Cu masina: Sultan Precizez ca sunt de acord cu regulile eventului: Da Alte Precizari: Multumesc! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted July 23, 2011 Author Share Posted July 23, 2011 Up!Forumul a fost down si nu m-am putut ocupa de event din pacate.Prima etapa va incepe luni la ora 23:00.Nu cred ca la ora aia e cineva afara ( sau cat mai putini sunt) si nici nu cred ca dormiti ( decat 1-2) Kip ma va ajuta cu organizarea eventului.Repet: Luni ora 23:00 (veniti cu 10 minute inainte) incepe prima etapa din Race Championship!Bafta tuturor! Pana luni aveti timp sa va inscrieti!Aveti voie sa schimbati masinile dar nu si categoria de masini pe timpul cursei incepand de luni. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DiiDii Posted July 23, 2011 Share Posted July 23, 2011 Nick: DienutZa Voi participa la categoria: Cat. a II-a. Cu masina: Comet Precizez ca sunt de acord cu regulile eventului: Da Alte Precizari: . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Imi cer scuze, am avut o problema.Maine la ora 23:00 se va tine.Vom avea si ajutorul lui Kip pentru ogranizare. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleke Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 (edited) Nick: Tibyy Voi participa la categoria: II Cu masina: Mesa Precizez ca sunt de acord cu regulile eventului: Da. Alte Precizari: Sper să fie un event reusit, fără probleme, iar cel mai bun să câstige ! Edited July 28, 2011 by Tibyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
Regenesis Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 (edited) Nick: r3g3n3sis. Voi participa la categoria: III Cu masina: Bufallo Precizez ca sunt de acord cu regulile eventului: Da Alte Precizari: Multumesc. Edited July 27, 2011 by UslA r3g3n3sis Link to comment Share on other sites More sharing options...
Aerox Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 (edited) Nick: CharLie. Voi participa la categoria: III. Cu masina: Sultan. Precizez ca sunt de acord cu regulile eventului: Da. Alte Precizari: . Edited July 27, 2011 by Justin T Link to comment Share on other sites More sharing options...
Guest aLiNa94 Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 (edited) scuzati am gresit topicul .... Edited July 27, 2011 by aLiNa94 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikhail Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 (edited) Nick: Sharry Voi participa la categoria: nu stiu din ce catogorie face parte Cu masina: sentinel Precizez ca sunt de acord cu regulile eventului: da Alte Precizari: da Edited July 28, 2011 by ShaRRy123 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted July 28, 2011 Author Share Posted July 28, 2011 Eventul se amana (pe o perioada nelimitata) pana cand voi vorbi cu un admin sa fac un program.Am incercat singur si erau doar avioane kamikaze in participanti adica nesimtire romaneasca. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts