Jump to content

Aveti cantină/bufet in scoală?

bLin D
 Share

Recommended Posts

Aveti cantină/bufet in scoală? Sau trebuie sa va luati pachet de acasa sau sa va duceti pe la magazine?

Da,acolo mananc la scoala,cateodata mai cumpar si la magazine.

la fosta scoala nu aveam cantina..nici la liceu la care sunt acum nu este ..

Eu imi iau pachet la scoala :D , nu am nevoie de cantina

Cantina? =))

In nici un caz...

Cu toate ca mi s`ar parea o idee buna cu o cantina in scoala...Dar...

Ce ti se pare asa amuzant ?

A intrebat cantina/bufet.Loc unde poti manca/iti poti lua ceva de mancare.

Tu esti probabil d-ala cu bani, care mananaca doar de la MC zilnic.

Nu, am. Cred că e mai bine așa. Mi se par foarte aiurea cantinele. Măcar știu că mănânc mâncare curată de acasă sau de la magazin, ambalata calumea și ca nu au pus toți urâții mâna pe ea.

Din pacate nu am , insa daca ar elevii vor fi mai sanatosi

Si am o intrebare pentru A l c 0...

la gradinita mai tii minte ce fel de program ai avut ( scurt/lung )? , astept un raspuns..

Edited by alexutsu7

Eu am un chiosc la scoala dar nu este nu stiu ce este micut .. Are dulciuri/suc/placinte/hamburger si cam atat. Dar eu prefer pachetelul de acasa sau mai bine rabd.

De ce nu prefer sa mananc de la cantina/bufet/chiosc ? Mi-am luat o placinta cu branza si dupa ce am terminat-o a fost OK in Ora de Romana dupa o ora incepe sa ma doara burta ... si a doua zi mi-am pus pachetel si nu am mai mancat prosti de la ei ;)

La mine in scoala exista un magazin.Dar cand stiu ca am ore grele si multe mai imi iau si un sandwich de acasa.

Primesti un Advertisment de aceasta data, pentru ca ai incalcat regulamentul. Fi mai atent data viitoare, altfel vei fi sanctionat mai drastic.

Regulamentul spune ca:

-Este interzisă postarea în mai mult de 3 topic'uri/categorie pe zi(exemplu: postez în 3 sau mai puține topic'uri de la "Școală/Liceu/Facultate").

Tu ai incalcat aceasta regula prin: postarea de mai mult de 3 ori in topicuri ale unei singure categori

Edited by Kanye

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.