MrYonutz Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Am facut o semnatura. Am facut-o in 3 minute. Am facut-o ca sa vad daca va place ideea. Nu puneti comenturi de gen. "Vai ai facut-o idin plictiseala minute". Link to comment Share on other sites More sharing options...
GreenMan Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Este frumoasa, dar totusi ar fi fost frumoasa daca: 1. 360x160 2.Border alb(Inside) 3.Ceva sa para 3D. 4.Fara ă, ş, î, ţ: Mai bine puneai 'Let's Play Together'. Succes! Link to comment Share on other sites More sharing options...
JackinEXE Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Sa-ti spun sincer nu cred ca este facuta in PhotoShop , mai degraba in PhotoScape, foarte simpla. Incearca sa pui un reder ceva , incearca sa faci textul cu blanding , dar pentru inceput este ok. Pace. Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Sa-ti spun sincer nu cred ca este facuta in PhotoShop , mai degraba in PhotoScape, foarte simpla. Incearca sa pui un reder ceva , incearca sa faci textul cu blanding , dar pentru inceput este ok. Pace. Nu sunt la inceput! Check my creations! Este facuta in Photshop. Am pus diacritice crezand ca o sa arate mai bine. Dar se pare ca am strica-o Si de ce sa pun BM pe text? Ce vrei sa pun? Inner glow? Pace si tie ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Daca voiai sa faci diacritice , fale bai nene cu pen tool sau cu poligonal tool . Liniile alea albastre de sub B-zone trebuiau duse pana in capat , trebuia sa faci un gradient pe background , si trebuia mai contrastant ,,Hai sa jucam impreuna" P.S. nu mai faceti cu linii puse una langa alta , ma duce cu gandu la fotbal . Asta de exemplu parca e o carte de vizita pentru un reprezentant adidas . Pana si fontul de la ,,hai sa jucam impreuna,, parca seamana . Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLpaciN0 Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Let`s Play Togethere eram mult mai interesant. Culorile nu se potrivesc deloc. Fontul prea siplu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jackob Posted July 25, 2011 Share Posted July 25, 2011 Destul de frumoasa sa zic asa ... doar ca ar fi fost mult mai bine daca ai fi scris in engleza sa jucam impreuna ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 25, 2011 Author Share Posted July 25, 2011 Daca voiai sa faci diacritice , fale bai nene cu pen tool sau cu poligonal tool . Liniile alea albastre de sub B-zone trebuiau duse pana in capat , trebuia sa faci un gradient pe background , si trebuia mai contrastant ,,Hai sa jucam impreuna" P.S. nu mai faceti cu linii puse una langa alta , ma duce cu gandu la fotbal . Asta de exemplu parca e o carte de vizita pentru un reprezentant adidas . Pana si fontul de la ,,hai sa jucam impreuna,, parca seamana . Eu am vrut sa le fac cu brushu. Ca si cum ar fi fost ceva de care mi-am adus aminte pe parcurs. O sa fac ceva mai bun data viitoare. Let`s Play Togethere eram mult mai interesant. Culorile nu se potrivesc deloc. Fontul prea siplu. Zice unu ceva, incep sa zica toti! [Check Kenneth's post] Destul de frumoasa sa zic asa ... doar ca ar fi fost mult mai bine daca ai fi scris in engleza sa jucam impreuna ... Zice unu ceva, incep sa zica toti! [Check Kenneth's post] Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted July 26, 2011 Share Posted July 26, 2011 T.C. ca deja incep sa rasara papagalii aici . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts