Aleksandr Lakhonin Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Nu mai postati aiurea.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangstaSebi Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Nu va fi niciun wipe. Singura solutie (si cred ca asa se va si intampla) este ca Andrei sa scoata multe masini si multe case la licitatie. Doar asa vor scadea preturile, deoarece banii obtinuti din urma licitatiei sunt scosi de pe server De acord cu Dobermann.. Dar totusi, astazi cand am aflat ca un Intruder costa intre 65 si 70 de milioane am ramas cu gura cascata. Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnknownA Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Singura solutie ar fi , ca liderii sa mai accepte si playerii de level-uri mai mici. Dar clar, la TCC/NR/F/P nu se accepta decat membrii level 30+ / prieteni. Daca in regulament scrie sa li se dea sanse si la playeri de level mic ei n`au treaba. Daca liderii ar fi mai buni si ar accepta playeri de leveluri mai mici , cred ca nu ar fi prea scumpe toate.. Se primeste salariu/prima.etc. Link to comment Share on other sites More sharing options...
waveform Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Eu zic asa sa bage pana la vreo 325 de case ... sa avem mai multi posibilitatea sa avem case .... votez destinatii PC/BS/WV Sa fie si mai scumpe si mai ieftine ... Mai propun si asa sa scoata casele/masinile inactivilor ... hypnose nu a mai intrat de nj cand si are casa lvl 6 ls .... la burger si mrunivel la fel are casa lvl 3 lv cu bug si nu a mai intrat de .... haoleu ... Am vazut ca, masina i-au scos-o .... casa ce are? Altcv ... ar fi bagatu` de joburi noi cu care sa castigam cv mai multi bani ... sau de ex la farmer sa iei 800-900 pe 1 tura ... Altcv La factiunile pasnice de ex taxi: fare dimineata 300 seara 500 ... mult mai convenabil pentru bietii taximetristi .... Altcv Licentele cv mai ieftine de ex nu 200k pana in lvl 10 ... fiindca pierdem bani aiurea pt ce? ... sa fie 120-150 ..... Asa altcv la mafii /takeguns ceva mai ieftin 1-2 k ... daca stai sa te gandesti mai bn dai bani la un arms decat sa dai /take .... La fel bizzuri noi .... Ex: Gas ls si Gas lv ... Sau La car jaker sa bage 5-6k masina la skill 2 la skill 1 3-4 ... eu cred ca asa am face mai rpd bani de masini ... dar bineinteles o sa creasca si preturile masinilor .... ... Asa ca propun ca cei cu masini sa aibe o lista cu cat sa vinde/cumpere o ia cu atat mai adauga 200k si gata nu .... o tine 10 ani si o vinde cu 100 mils mai mult ... Link to comment Share on other sites More sharing options...
UnknownA Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Ideile tale sunt bune kTk . Dar asta depinde doar de vointa playerilor care au averi... Aici vorbesc doar playerii care nu au nimic Ar fi bine sa intervina si un player mai "bogat" ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Chris Brown Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Nu mai postati aiurea.. Dintre toti, cred ca tu ai avut cel mai nefolositor post, exceptand cel al lui Vennom. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Vasy Bledea Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Eu zic asa sa bage pana la vreo 325 de case ... sa avem mai multi posibilitatea sa avem case .... votez destinatii PC/BS/WV Sa fie si mai scumpe si mai ieftine ... Mai propun si asa sa scoata casele/masinile inactivilor ... hypnose nu a mai intrat de nj cand si are casa lvl 6 ls .... la burger si mrunivel la fel are casa lvl 3 lv cu bug si nu a mai intrat de .... haoleu ... Am vazut ca, masina i-au scos-o .... casa ce are? Altcv ... ar fi bagatu` de joburi noi cu care sa castigam cv mai multi bani ... sau de ex la farmer sa iei 800-900 pe 1 tura ... Altcv La factiunile pasnice de ex taxi: fare dimineata 300 seara 500 ... mult mai convenabil pentru bietii taximetristi .... Altcv Licentele cv mai ieftine de ex nu 200k pana in lvl 10 ... fiindca pierdem bani aiurea pt ce? ... sa fie 120-150 ..... Asa altcv la mafii /takeguns ceva mai ieftin 1-2 k ... daca stai sa te gandesti mai bn dai bani la un arms decat sa dai /take .... La fel bizzuri noi .... Ex: Gas ls si Gas lv ... Sau La car jaker sa bage 5-6k masina la skill 2 la skill 1 3-4 ... eu cred ca asa am face mai rpd bani de masini ... dar bineinteles o sa creasca si preturile masinilor .... ... Asa ca propun ca cei cu masini sa aibe o lista cu cat sa vinde/cumpere o ia cu atat mai adauga 200k si gata nu .... o tine 10 ani si o vinde cu 100 mils mai mult ... Sa se bage 325 case? =)) Dute ba si te pune la somn, ca deja delirezi, crezi ca b-zone e plastilina sa moderezi cum vrei tu? OMG, no-lifer Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrYonutz Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Eu stiu o vorba. "Nu e pr*st cel care cere, e pr*st cel care da." Scuzati expresia, dar asa este. Daca eu cer 150m pe Intruder inseamna ca e corect pretul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted July 27, 2011 Share Posted July 27, 2011 Fomisti dupa bani Eu joc pe b-zone de un an si 7 luni si de cand joc nu am avut decat un admiral parlit de care m'am bucurat o saptamana deoarece mi'a fost furat contul. De atunci stau cu maxim 6 milioane in banca si nu am nici o problema. Nu stiu de ce toti va alarmati ca unii au bani,au masina ca lumea,au bizz,au case. V'ar place sa stati toata ziua la /ad: ,,vand masina,vand casa''? In timp ce voi faceti afaceri toata ziua,ca de o sa ajungeti mari manageri deoarece faceti afaceri virtuale cu masini virtuale altii o sa se bucure cu adevarat de joc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mr vLad0ne Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Si voi credeti ca daca s-ar da wipe la bani, astia de level 1-10-20 vor face mai multi bani decat cei de level 30-40-70 ? Ar fi un wipe inutil, pentru ca tot acolo s-ar ajunge in scurt timp, nu e greu sa lasi pc deschis 24/24 si sa stai sa iti numeri banii.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
SkeriY Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Singura solutie ar fi , ca liderii sa mai accepte si playerii de level-uri mai mici. Dar clar, la TCC/NR/F/P nu se accepta decat membrii level 30+ / prieteni. Daca in regulament scrie sa li se dea sanse si la playeri de level mic ei n`au treaba. Daca liderii ar fi mai buni si ar accepta playeri de leveluri mai mici , cred ca nu ar fi prea scumpe toate.. Se primeste salariu/prima.etc. La faza asta te sustin la maxim! In tcc de ex am facut o aplicatie acuma 3-4 zile si nici acum nu s`a raspuns la aplicatii.Am vazut ca multi deja au inceput sa retraga din cauza ca nu este activ liderul:| Link to comment Share on other sites More sharing options...
Giuliano Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Pe serveru nostru' daca nu ai prieteni si relatii este imposibil sa obtii o casa/masina personala/business. Eu joc pe server din aprilie 2009, si ma chinuiam noaptea cu prietenii mei la farm si ziua la truck sa facem bani sa cumparam masini, sa le punem key si sa le vindem pentru ca nu aveam bani de level. Detin in prezent Phone Company( adica business-ul care face profit din convorbirile telefonice ), un Windsor si ceva banuti. La un momentdat am fost printre cei mai bogati playeri ai serverului.. aveam Bullet+Phone Company+Apartament level 8 LS(la vremea aia era 120M+)+999.999.999$. Probabil ca va intrebati de unde am facut banii aceia.. Sa va explic Cand s-au bagat masinile personale, anu trecut, eu nu aveam nici macar 300K. Dar aveam prieteni buni. Michael si Snifel04 mi-au oferit bani sa-mi iau un Intruder (500K). L-am cumparat, si in 20 minute l-am vandut cu 25M... Asta inseamna sa ai cap. Apoi, cu acesti 25M am facut in jur de 100-200 sau chiar mai mult de milioane. Cum ? Ei bine, la acea vreme era o dobanda mare la payday, si in functie de cati bani aveai in banca primeai la interest. Si cu banii care i-am facut din dobanda, am cumparat masinile serverului ( una cate una, pe rand ) iar apoi am dat Comet+999M pe Bullet.. Cea mai buna afacere Repet, este imposibil sa obtii o proprietate daca n-ai prieteni/relatii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
im ugly still gettin' hoes Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Pe serveru nostru' daca nu ai prieteni si relatii este imposibil sa obtii o casa/masina personala/business. Eu joc pe server din aprilie 2009, si ma chinuiam noaptea cu prietenii mei la farm si ziua la truck sa facem bani sa cumparam masini, sa le punem key si sa le vindem pentru ca nu aveam bani de level. Detin in prezent Phone Company( adica business-ul care face profit din convorbirile telefonice ), un Windsor si ceva banuti. La un momentdat am fost printre cei mai bogati playeri ai serverului.. aveam Bullet+Phone Company+Apartament level 8 LS(la vremea aia era 120M+)+999.999.999$. Probabil ca va intrebati de unde am facut banii aceia.. Sa va explic Cand s-au bagat masinile personale, anu trecut, eu nu aveam nici macar 300K. Dar aveam prieteni buni. Michael si Snifel04 mi-au oferit bani sa-mi iau un Intruder (500K). L-am cumparat, si in 20 minute l-am vandut cu 25M... Asta inseamna sa ai cap. Apoi, cu acesti 25M am facut in jur de 100-200 sau chiar mai mult de milioane. Cum ? Ei bine, la acea vreme era o dobanda mare la payday, si in functie de cati bani aveai in banca primeai la interest. Si cu banii care i-am facut din dobanda, am cumparat masinile serverului ( una cate una, pe rand ) iar apoi am dat Comet+999M pe Bullet.. Cea mai buna afacere Repet, este imposibil sa obtii o proprietate daca n-ai prieteni/relatii. aici ai foarte mare dreptate guliano eu de exemplu care nu am relatii,si prietenii bogati etc...la level 15 am 1 milion si ii vad pe altii la level 9-10 sau chiar mai mici care au milioane intregi/bunuri etc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Anoligarh Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 aici ai foarte mare dreptate guliano eu de exemplu care nu am relatii,si prietenii bogati etc...la level 15 am 1 milion si ii vad pe altii la level 9-10 sau chiar mai mici care au milioane intregi/bunuri etc Incurci relatiile cu pupincurismul hardcore. Aia de lvl 10 fie pupa'n ... ori niste prieteni care il stiu in RL i-au dat. Oricum, relatiile nu si le-au facut in-game. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Spawn Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Si daca se baga 100 de case sau 100 de masini,ce se intampla?Da scad preturile un timp,dup-aia ajung inapoi la aceleasi preturi,playerii muncesc,primesc bani la pay day,deci banii care vin,sunt multi de cheltuit pe ce se cheltuie?Voi pe orice ati da bani,fie arme,fie la rent,fie la 24/7 fie la cnn fie la restaurant,banii care ii primiti la pay day spre exemplu,ajung la ownerii bizz-urilor,unde cheltuiti banii,acesti owneri strang bani si apoi ii imprastie pe server,ba cumparand masini,ba cumparand case sau altele,degeaba se baga masini/case bizz-uri in timp,in functie de ce s-ar baga,s-ar ajunge tot acolo.Trebuie gandita o alta solutie,iar singura care o vad eu acum,e ca cei care au case/masini/bizz-uri in primul rand sa plateasca ceva mai mult la fiecare pay day,vrei casa?trebuie sa platesti,in felul acesta in scurt timp ramai fara bani si va trebui sa te duci sa muncesti sau sa faci ceva.Pe cand acum..chiar daca le ai pe toate 3 tot iei un pay day destul de mare + dobanda + veniturile de la bizz(daca ai). Exemple ar fi multe,nu mai zicem de cei care ,,joaca'' pentru dobanda,pun 3 insi banii la un loc,sa aibe dobanda mare si dupa 2 saptamani fac post la Complaints ca au luat taca,exemplele pot fi multe..deci inca o data solutia cu introducerea a mai multor masini,case nu e cea mai buna.Ne vom gandi noi la o solutie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts
Archived
This topic is now archived and is closed to further replies.