UnknownA Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Nu e cine stie ce...Am stat foarte putin la el... 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleke Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 (edited) Îmi place scrisul, însã background-ul lasã de dorit, iar cea de-a doua imagine si ce-l de-al doilea scris nu-si aveau rost. Edited July 28, 2011 by Tibyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
siLvEr. Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Cum spune si Tyby a 2 poza si scriu nu isi aveau rostu era frumos daca puneai si logo.. si schimbai culoarea scrisului Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thrax Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 (edited) Dragut, nu imi place insa scrisul...nu stiu...nu arata bine... mie personal imi place background-ul! insa scrisul si pata aceea alba fac wallpaper-ul sa arate ciudat.. in rest e buna 7.5/10 Edited July 28, 2011 by Thrax Link to comment Share on other sites More sharing options...
snooper Posted July 28, 2011 Share Posted July 28, 2011 Scuze ca-ti zic dar e groaznic wallpaperul si sa-ti zic de ce : Personaju din stanga distorsionat n-are ce cauta acolo Scrisul e naspa , patternul din scris e naspa la fel si culorile Scrisul de sub B-zone , cel inversat nu are ce cauta acolo . Personaju din dreapta ... se detaseaza de fundal Background-ul : naspa culoarea si grainul acela deoarece detaseaza si mai mult personajele si scrisul Ai niste ciudatenii prin lucrare cum ar fi pata aia de alb de deasupra personajului din dreapta , deasemenea puncte negre pe langa scris . se pare ca nu ai sters bine ce se afla pe un anumit layer . Urmareste niste tutoriale . 1 Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts