Jump to content

Job Gunoi ! Problema !

Guest deal3r

Recommended Posts

Guest deal3r

Deci rog adminu sa puna mai multe masini la gunoi ! ca sunt gunoier la job si nici nu pot sa fac o tura ca imi fura masina astia ca nu sunt ! Deci te rog rezolva problema cu masinile ! pune si tu mai multe acolo ! chiar e aiurea nu pot face nici o tura ca imi fura imediat masina ! sau pune cheie pentru ea ! care au acest job!

Nu adminul le pune ci scripterul (Andrei),da intradevar sunt putine (doar 3) ca aseara pe la ora 2 am fost si nu era nici o masina acolo,iar in cursul zilei nu are rost sa te duci deoarece nu gasesti nimic.

Guest deal3r

Nu adminul le pune ci scripterul (Andrei),da intradevar sunt putine (doar 3) ca aseara pe la ora 2 am fost si nu era nici o masina acolo,iar in cursul zilei nu are rost sa te duci deoarece nu gasesti nimic.

Pai mi se pare o mare dezamagire ! pentru noi jucatori ! Daca poate andrei sa rezolve problema ar fii fain!

Nu am reusit nici macar o tura sa fac am ajuns la 17 checuri mai aveam 3 si m`io furat unu masina:|

Chiar daca ar mai adauga sa zicem inca 3 masini sa fie 6 tot degeaba ca o sa fie plin deoarece am inteles ca se ia cam 10k pe tura deci la newbie o sa le placa sa faca 10k in 5-10min si o sa fie o mare bataie de cap

Cu un PM era mai usor . Asa era si la Trcuk si la Ferma aceasi porblema acum toti cersesc bani si nu le mai folosesc . Acest job este nou si toti vor sa il incerce . Aveti rabdare pana cand se potolesc lucrurile .

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.