Jump to content

Bug skill rob & /rob

Shobo

Recommended Posts

Nick-ul tău: Shobo

Descrierea bugului: In ultima saptamana am dat rob de 3 sau 4 ori , dar numarul de rob-uri care trebuie date pentru a avansa in skill raman aceleasi . In cazul meu mai trebuie sa dau de 83 de ori, valoare care nu se mai schimba . Iar noul sistem de rob nu stiu daca functioneaza, un prieten cu skill 1 la rob a luat 290.000$ , iar eu cu skill 3 am luat maxim 255.000$

Screenshot(s): -

Un prieten de al meu a luat 50k la rob .. din care 10k a dat pe inchisoare..

Si eu stiu pe cineva care a luat 70.000$ . Nu prea imi dau seama daca functioneaza corect . Nu mi se pare ok sa iau la skill 3 cat ia cineva la skill 1 .

Dupa cum a zis Andrei, pe rob primesti o suma fixa in functie de skill + o suma random. Nu e bug, depinde de Dumnezeu.

Ai citit macar topicul sau doar titlul? Daca era asa cum spui tu nu mai faceam topicul .

Si eu am dat aseara rob ,am skill 1 ,si mai am destul pana la skill 2 ,am luat 285 k

Inca un exemplu concret. Eu mai mult de 255,000$ nu am luat la skill 3 .

Nu stiu sigur dar sa putea sa am si eu bug nu m-am uitat atent tura trecut acum am sa ma uit !

Eu la fel am skill 3 si iau 255 k !

De doua sau de trei ori am luat 255.000k consecutiv .

Nu cred ca e bug,de ex eu la skill 1 am luat 290.000$ la rob.

Nu trebuie sa fie bug . Poate nu functioneaza sistemul . Uite , tu ai luat 290.000$ la skill 1 , iar eu la 3 iau de fiecare data cu 40.000 mai putin .

Cred ca a ramas cel vechi cu random intre 100,000 - 300,000 sau cat era.

Asteptati sa raspunda un admin nu sa spuneti toti ca la skill 1 ati luat 290k+ si ceilalti la skill 3 255k , Poate o fi bug la Skill 3 asteptati sa decida un admin decat sa faceti Spam aiurea !

Tot 255k am luat si eu ultima oara...Plus de asta, dupa ultimele update-uri la gamemod, cand s-a micsorat nr la care cresti in skill, dupa ce am facut skill 3 la rob cand scriu /skill 10 nu mai apare absolut nimic!

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.