Jump to content

B-zOnE Trailer 3 by TGP

TheGuardianAngel
 Share

Recommended Posts

Titlul clipului: rpg.b-zone.ro Trailer 3

Gen: Trailer

Durata: 1:48

Data lansarii: 24 Aprilie 2010

Scurta prezentare: Un trailer al serverului B-zOnE (al 3-lea trailer realizat de mine in cadrul echipei TGP) realizat acum un an de catre mine (TGP). Clipul a fost sters de youtube dar am facut din nou rost de el si l-am reuploadat pentru a putea fi vizionat si de ceilalti membri ai forumului ce nu au apucat sa il vada din cauza ca a fost sters la vremea respectiva .. nu ma astept la nici un fel de felicitari dar s-ar putea sa ma reapuc de facut filme , iar urmatorul va fi chiar pe b-zone ..

Link catre clip :

Sper sa nu se considere ca am intentionat sa fac vreo reclama la ceva sau cine stie ce .. am vrut doar sa imi impart munca cu cei ce nu au apucat sa vada acest videoclip dinainte sa fie sters. Cheers.

Edited by TheGuardianAngel

frumosss dar nuuuu preaaa....cam plictisitor sti acelasi cadre,acelasi masini ,aceleasi skiiiiiinuri vechi...m-am cam plictisit de sa:mp :|

acelasi hq acelasi....nu stiu :-?? aceiasi grafica....acelasi cam toate :))))

dar s-a cam invechit ...filmele astea de prezentare...cred ca tot pro$tu stie ce se afla in el ...:-J

in fine frumos ce sa zic ... dar cam plictisitor...:)))

urat frate.... melodia urata,iar nu isi merita numele pe langa celelalte 2 facute de dani

clipul are 1 an si jumatate vechime , atunci nu se faceau filme cum se fac acum si te asigur ca acest clip nu are nici cea mai mica legatura cu danistepu (el are propria "serie de trailere b-zone") eu o am pe a mea .. dar eu m-am lasat cu mult timp in urma de creat si alte filmulete

cheers.

frumosss dar nuuuu preaaa....cam plictisitor sti acelasi cadre,acelasi masini ,aceleasi skiiiiiinuri vechi...m-am cam plictisit de sa:mp :|

acelasi hq acelasi....nu stiu :-?? aceiasi grafica....acelasi cam toate :))))

dar s-a cam invechit ...filmele astea de prezentare...cred ca tot pro$tu stie ce se afla in el ...:-J

in fine frumos ce sa zic ... dar cam plictisitor...:)))

Deci eu nu va inteleg , daca te-ai plictisit de samp de ce mai postezi?

On: Bravo Angel , este un Trailer de nota 10 , felicitari.

Fain. HQ -urile vechi , skinurile .. vremurile bune.

PS : Ti se vede skinul la partea cu barzini

ideea principala era ca cei din factiuni sa treaca gen , pe langa mine cand mergeau .. dar nu am mai filmat cadrele asa si i-am filmat doar mergand , daca observi in melodie se vorbeste la singular despre un fel de "eu" ("vad viata-n lux, ploi de bani .. etc") si in trailer asta vroiam sa incerc sa arate

Daca asta e clip urat eu-s popa si nici la biserica nu ma duc..

Am vazut filmu' cand a fost lansat prima data,erau vremuri vechi,filmele nu se faceau ca acum,cum le face dani,e un clip frumos,care imi place foarte mult,felicitari Guardian,dar tot cel cu drifturile (NRG) ramane THE BEST!

dar tot cel cu drifturile (NRG) ramane THE BEST!

drifturi cu elegy

stunturi cu nrg -.-' xD

Multumesc. :)

L'am vazut si prima data. Atunci am ramas uimit de ce ai facut.

Oricum,un clip foarte reusit iar daca te'ai reapuca b-zone ar avea un castig mare in domeniul filmelor.

Clipu' poate arata playerilor noi cum erau mafiile pe atunci.

In Corleone se intra atunci cum se intra in hitman acum :))[greu,pentru necunoscatori]

Respect.

acest clip a fost facut cu mult timp inainte,acele au fost cele mai frumoase vremuri pe b-zone,cei vechi stiu cu siguranta cum era inainte,Don Tattaglia Kip,Don Paterno Florinacyo,etc

Respect: Guardian Angel

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.