TheGuardianAngel Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 (edited) Titlul clipului: rpg.b-zone.ro Trailer 3 Gen: Trailer Durata: 1:48 Data lansarii: 24 Aprilie 2010 Scurta prezentare: Un trailer al serverului B-zOnE (al 3-lea trailer realizat de mine in cadrul echipei TGP) realizat acum un an de catre mine (TGP). Clipul a fost sters de youtube dar am facut din nou rost de el si l-am reuploadat pentru a putea fi vizionat si de ceilalti membri ai forumului ce nu au apucat sa il vada din cauza ca a fost sters la vremea respectiva .. nu ma astept la nici un fel de felicitari dar s-ar putea sa ma reapuc de facut filme , iar urmatorul va fi chiar pe b-zone .. Link catre clip : Sper sa nu se considere ca am intentionat sa fac vreo reclama la ceva sau cine stie ce .. am vrut doar sa imi impart munca cu cei ce nu au apucat sa vada acest videoclip dinainte sa fie sters. Cheers. Edited July 31, 2011 by TheGuardianAngel Link to comment Share on other sites More sharing options...
CristianuLSefuu Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 frumosss dar nuuuu preaaa....cam plictisitor sti acelasi cadre,acelasi masini ,aceleasi skiiiiiinuri vechi...m-am cam plictisit de sa:mp acelasi hq acelasi....nu stiu aceiasi grafica....acelasi cam toate )) dar s-a cam invechit ...filmele astea de prezentare...cred ca tot pro$tu stie ce se afla in el ... in fine frumos ce sa zic ... dar cam plictisitor...) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mik Posted July 30, 2011 Share Posted July 30, 2011 urat frate.... melodia urata,iar nu isi merita numele pe langa celelalte 2 facute de dani Link to comment Share on other sites More sharing options...
stefanless Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 La vremea respectiva Rolexxx...Dani nu era, Guardian Angel era cel mai bun atunci dar s-a lasat. On Topic: Dar vai cine e in rolul principal vaiiii(Eu)vaii oare cine!!! Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGuardianAngel Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 urat frate.... melodia urata,iar nu isi merita numele pe langa celelalte 2 facute de dani clipul are 1 an si jumatate vechime , atunci nu se faceau filme cum se fac acum si te asigur ca acest clip nu are nici cea mai mica legatura cu danistepu (el are propria "serie de trailere b-zone") eu o am pe a mea .. dar eu m-am lasat cu mult timp in urma de creat si alte filmulete cheers. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Davidl Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 frumosss dar nuuuu preaaa....cam plictisitor sti acelasi cadre,acelasi masini ,aceleasi skiiiiiinuri vechi...m-am cam plictisit de sa:mp acelasi hq acelasi....nu stiu aceiasi grafica....acelasi cam toate )) dar s-a cam invechit ...filmele astea de prezentare...cred ca tot pro$tu stie ce se afla in el ... in fine frumos ce sa zic ... dar cam plictisitor...) Deci eu nu va inteleg , daca te-ai plictisit de samp de ce mai postezi? On: Bravo Angel , este un Trailer de nota 10 , felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGONNASU Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Fain. HQ -urile vechi , skinurile .. vremurile bune. PS : Ti se vede skinul la partea cu barzini Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGuardianAngel Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 (edited) Fain. HQ -urile vechi , skinurile .. vremurile bune. PS : Ti se vede skinul la partea cu barzini ideea principala era ca cei din factiuni sa treaca gen , pe langa mine cand mergeau .. dar nu am mai filmat cadrele asa si i-am filmat doar mergand , daca observi in melodie se vorbeste la singular despre un fel de "eu" ("vad viata-n lux, ploi de bani .. etc") si in trailer asta vroiam sa incerc sa arate Edited July 31, 2011 by TheGuardianAngel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Fafka Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Daca asta e clip urat eu-s popa si nici la biserica nu ma duc.. Am vazut filmu' cand a fost lansat prima data,erau vremuri vechi,filmele nu se faceau ca acum,cum le face dani,e un clip frumos,care imi place foarte mult,felicitari Guardian,dar tot cel cu drifturile (NRG) ramane THE BEST! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Marleyyy Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Nebunule , sunt TazZmAniA :> Felictiari Cristi Anunta-ma pe mess cand vrei sa faci ceva Link to comment Share on other sites More sharing options...
aLpaciN0 Posted July 31, 2011 Share Posted July 31, 2011 Mie imi place melodia este buna mafiile sunt prezentate sau doar cateva mafii sunt prezentate eu zic ca este un filmulet care merita vazut. Link to comment Share on other sites More sharing options...
TheGuardianAngel Posted July 31, 2011 Author Share Posted July 31, 2011 (edited) dar tot cel cu drifturile (NRG) ramane THE BEST! drifturi cu elegy stunturi cu nrg -.-' xD Multumesc. Edited July 31, 2011 by TheGuardianAngel Link to comment Share on other sites More sharing options...
bLin D Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Foarte frumos,vechiurile HQ-uri,LS-SF,vremuri,felicitari ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 L'am vazut si prima data. Atunci am ramas uimit de ce ai facut. Oricum,un clip foarte reusit iar daca te'ai reapuca b-zone ar avea un castig mare in domeniul filmelor. Clipu' poate arata playerilor noi cum erau mafiile pe atunci. In Corleone se intra atunci cum se intra in hitman acum [greu,pentru necunoscatori] Respect. Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted August 1, 2011 Share Posted August 1, 2011 Cum au zis cei de mai sus , il stiu de mai demult , best. Link to comment Share on other sites More sharing options...
RaeSremmurd Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Super Tare Link to comment Share on other sites More sharing options...
DGS Daviid Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Super tare ,e frumos , dar nu ca celelalte facute de Dani. Link to comment Share on other sites More sharing options...
DaniSteptu Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Ai avut clipuri mai bune. Link to comment Share on other sites More sharing options...
GF suzeTa Posted August 2, 2011 Share Posted August 2, 2011 Frumos:)). Imi place ca ma vad cand coboram din Turismo:)). Link to comment Share on other sites More sharing options...
GangstaSebi Posted August 3, 2011 Share Posted August 3, 2011 Frumos, mi-ai adus aminte de inceputul meu pe B-Zone cand inca era LS-SF.. era mai frumos asa. Felicitari! Link to comment Share on other sites More sharing options...
p4uL Posted August 4, 2011 Share Posted August 4, 2011 Frumosss Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zotag Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 E frumos chiar mi-a placut bravo tie. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zotag Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Frate daca poti sa imi spui si cum se cheama melodia iti dau un plus scz de dublu post Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andi Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 Destul de frumos.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Andrew Stracci Posted August 5, 2011 Share Posted August 5, 2011 acest clip a fost facut cu mult timp inainte,acele au fost cele mai frumoase vremuri pe b-zone,cei vechi stiu cu siguranta cum era inainte,Don Tattaglia Kip,Don Paterno Florinacyo,etc Respect: Guardian Angel Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts