Jump to content

[Creatii]Mirel

Miirel
 Share

Recommended Posts

Salut, de ceva timp am descoperit si eu B-Zone si m-am hotarat sa imi fac cont ca sa imi pot posta si eu lucrarile mele in "arta" virtual tuning-ului.

Am sa incep cu cateva lucrari de incepator, deoarece inca sunt la acest stagiu.

#1. http://img.b-zone.ro/images/92212683247193145229.jpg

#2. http://img.b-zone.ro/images/87280355380529857860.jpg

#3. http://img.b-zone.ro/images/63299128054774899919.jpg

Edited by Miirel

Daca esti incepator cum faci asemenea creatii pune un psd data viitoare sa ne convingi pe noi ca esti asa de maestru ca vad ca sunt toate facute perfect si tu spui ca esti incepator.

Daca esti incepator cum faci asemenea creatii pune un psd data viitoare sa ne convingi pe noi ca esti asa de maestru ca vad ca sunt toate facute perfect si tu spui ca esti incepator.

Nu mi-a cerut nici un designer PSD si doar pentru tine nu pun. Cand o sa imi ceara un designer am sa pun un PSD.

EDIT : New one -> http://img.b-zone.ro/images/37424326765861141617.jpg

37424326765861141617.jpg

Edited by Miirel

On, nu e RIP. Frumoase creatiile in special ultima.. dar incearca sa eviti culorile negre.. pentru ca le faci prea matte. Ultimele doua creatii arata bine.. mai lucrezi putin la umbrele de sub masina, dar in rest totul arata bine. Felicitari.

Edited by Ceaoz

O sa spun lucruri bune si rele despre fiecare creatie in parte:

Honda Accord:

Ai scos foarte bine manerele usilor.

Pragul, bare fata si spate nu au aceeasi culoare cu restul masinii.

Janta spate este ovala si plata.

Audi A5 Cabrio:

Din nou au scos surprinzator de bine manerul.

Singura greseala pe care o vad sunt jantele care sunt multe prea marei si sunt ovale.

Ford ( nu-mi dau seama ce model este ):

Aceeasi poveste cu manerele.

Jantele sunt foarte bine puse si foarte bine gasite.

Toba este bine pus si arata foate bine.

Singura greseala este rosul acela de sus care este ireal.

Citroen C3:

Asta arata bine.

Dar o greseala este gaura din capota prin care se vede filtrul sport de aer. Se vede cam plat. ( Nu zic ca este o greseala gaura in sine ).

Acum, astea nu sunt greseli, da nu sunt practice pe o masina reala. Nu cred ca C3-ul din imagine ascunde vreun W12 sub capota astfel incat sa aiba nevoie de IC-ul ala atat de mare.

Honda S2000:

Culoare ireala iar bara fata nu este la aceeasi culoare cu masina.

Apropo de bara aia... Mi se pare ca am vazut-o la Digimods... Te rog sa uploadezi donorul cu ea.

VW Passat:

Nu a facut mare lucru.

Arata urat cu un singur maner...Macar pe cel din fata pune-l gen "Suicide Doors"

Janta fata nu are cum sa stea dub aripa in stilu ala. Ar face aripa varza :)) .

Mai lucreaza pe viitor si ti-am zis uploadeaza donorul cu bara fata de pe S2000.

Frumoase ma bucur ca nu sunt luate de pe alte siteuri,google si alte surse.

Te pricepi la virtual tunning.

Tineo tot asta si incearca sa tunezi un low rider sau n american muscle.

O sa spun lucruri bune si rele despre fiecare creatie in parte:

Honda Accord:

Ai scos foarte bine manerele usilor.

Pragul, bare fata si spate nu au aceeasi culoare cu restul masinii.

Janta spate este ovala si plata.

Audi A5 Cabrio:

Din nou au scos surprinzator de bine manerul.

Singura greseala pe care o vad sunt jantele care sunt multe prea marei si sunt ovale.

Ford ( nu-mi dau seama ce model este ):

Aceeasi poveste cu manerele.

Jantele sunt foarte bine puse si foarte bine gasite.

Toba este bine pus si arata foate bine.

Singura greseala este rosul acela de sus care este ireal.

Citroen C3:

Asta arata bine.

Dar o greseala este gaura din capota prin care se vede filtrul sport de aer. Se vede cam plat. ( Nu zic ca este o greseala gaura in sine ).

Acum, astea nu sunt greseli, da nu sunt practice pe o masina reala. Nu cred ca C3-ul din imagine ascunde vreun W12 sub capota astfel incat sa aiba nevoie de IC-ul ala atat de mare.

Honda S2000:

Culoare ireala iar bara fata nu este la aceeasi culoare cu masina.

Apropo de bara aia... Mi se pare ca am vazut-o la Digimods... Te rog sa uploadezi donorul cu ea.

VW Passat:

Nu a facut mare lucru.

Arata urat cu un singur maner...Macar pe cel din fata pune-l gen "Suicide Doors"

Janta fata nu are cum sa stea dub aripa in stilu ala. Ar face aripa varza :)) .

Mai lucreaza pe viitor si ti-am zis uploadeaza donorul cu bara fata de pe S2000.

Poftim : http://img.b-zone.ro/images/75582984176786369381.jpg

Frumoase ma bucur ca nu sunt luate de pe alte siteuri,google si alte surse.

Te pricepi la virtual tunning.

Tineo tot asta si incearca sa tunezi un low rider sau n american muscle.

Multumesc.

Am postat eu in locul deoarece are probleme cu PC.

Edited by DarkSweeT

Ok, e RIP daca asta ai vrut sa obtii acum ti-ai implinit dorinta.

Deci am avut dreptate cand am spus ca sunt copiate sa puna PSD ceaoz a zis ca nu e rip uite ca a facut o gresala si l-am prins.

Deci de acolo ia el bara fata.

Asta se numeste RIP! Ala e deja VT!

E total ilegal!

Ai habar ce e ăla "RIP". Pe o semnătură, când pui un render, e RIP?

Edited by A l c 0

Deci de acolo ia el bara fata.

Asta se numeste RIP! Ala e deja VT!

E total ilegal!

Deci daca iei bara de pe o alta masina inseamna ca faci Rip? atunci pe o semnatura daca pui texturi e rip? se numesc resurse la fel ca si la semnatura. Ce ti se pare interzis in asta?

Edited by Ceaoz

Deci am avut dreptate cand am spus ca sunt copiate sa puna PSD ceaoz a zis ca nu e rip uite ca a facut o gresala si l-am prins.

I-am trimis PSD lui Ceaoz si nu e RIP, voi sunteti culmea, nu poate sa faca omu un lucru ca repede sariti cu gura ca sunteti invidiosi amandoi ca nu va iese un logo.

@ MrYonutz - Inteligentule RIP inseamna daca iei o bara de pe un model de masina, de exemplu un Audi A3 care deja e modificat in VT si daca o muti pe un alt Audi A3 care este in pozitie asemanatoare si tu trebuie sa modifici doar culoarea.

ASTA E RIP! Sau daca copiezi lucrarile.

Ok, e RIP daca asta ai vrut sa obtii acum ti-ai implinit dorinta.

Nu am nimic de obtinut :)) Spun doar ca e ilegal.

Mda..

Ai habar ce e ăla "RIP". Pe o semnătură, când pui un stock, e RIP?

O treaba sunt sig-urile, o alta treaba sunt Vt-urile.

Deci tu, daca iei bara de pe o alta masina inseamna ca faci Rip? atunci pe o semnatura daca pui texturi e rip? se numesc resurse la fel ca si la semnaturi.

Bara aia este facuta brush. Adica facuta de la 0 ( zero ) de un om. Asta este ilegal. Omul ala a stat ore bune sa faca aia.. De pe VT ai voie sa copiezi doar jantele, totusi in cazuri foarte rare si acestea pot fi facute brush...

Edited by F4H MrYonutz

Mda..

Bara aia este facuta brush. Adica facuta de la 0 ( zero ) de un om. Asta este ilegal. Omul ala a stat ore bune sa faca aia.. De pe VT ai voie sa copiezi doar jantele, totusi in cazuri foarte rare si acestea pot fi facute brush...

"Bara aia este facuta brush. Adica facuta de la 0 ( zero ) de un om. Asta este ilegal. Omul ala a stat ore bune sa faca aia.. De pe VT ai voie sa copiezi doar jantele, totusi in cazuri foarte rare si acestea pot fi facute brush... "

Cea mai buna gluma pe ziua de azi .

Mda..

BAI INTELIGENTULE! Tu esti frate cu baiatul de pe digimods sau? Nu e facuta de la zero, pentru ca am gasit pe 4 tuning si donorul. Tie nu iti iese nimic, nici macar o masina sau o semnatura/logo. Dute da mana cu Mia_Torreto si aruncati-va de pe cutiile de pe dust_2.

Designer: Stapaneste-ti nervii, daca se mai intampla o sa fi sanctionat.

Edited by Ceaoz
Limbaj.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.