Jump to content

[Cerere] Sigla + text

BoDoSeLLL
 Share

Recommended Posts

Display name: sToD bOdOs

Doresc: Sigla si text.

Text: Pentru text doresc sa scrie sToDsTarS ClaN. Sa fie exact cu aceste caractere mari/mici daca se poate. Las la alegerea voastra cum sa fie fontul / culoarea. Background desigur ca va fi transparent. Doresc ceva frumos si cam 5 variante.

Dimensiuni: Pentru text sa fie 450x200 .

Imagine(obligatoriu): Exemplu sigla de care zic eu http://s3.postimage.org/1r3ylakhw/images.jpg. Doresc fundal transparent deci imagine nu trebuie.

Alte precizari: Aici voi zice putin despre sigla. Doresc o mini sigla care sa imi reprezinte clanul ( ceva de genul imaginii de la Hitman Agency ) daca se poate. Mai doresc sa se potriveasca si cu textul daca se poate. Doresc cam 5 modele si aici daca se poate.

Daca nu ati inteles ce am zis, va rog nu inchideti topic, doar dati reply. Multumesc !

Topic closed. Nu merge linkul catre imagine si "Doresc ceva frumos si cam 5 variante." ai dreptul sa ceri 2 creatii. Daca vrei sa nu dam Topic closed atunci citeste si tu regulamentul inainte de a face o cerere.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.