Jump to content

RPG - Suveniruri pentru mafii

Giuliano
 Share

Recommended Posts

The Corleone Family (ma scuzati, nu se vede prea bine)

34182222792488983277.png

The Barzini Family

83506788180092169198.png

The Paterno Family

87863615036169234158.png

The Tattaglia Family

50700204981915452019.png

The Stracci Family

04957097597073966448.png

The Cuneo Family (ma scuzati, nu-i tocmai culoarea voastra)

00825787645621275713.png

Edited by G I U L I

Nu sunt cine stie ce dar sunt simple si frumoase,toate imi plac inafara de cea cu Corleone,e urata,nu-mi place gri-ul sau alb-ul ala sau ce e de pe fiecare text scris la logo-ul pentru Corleone,se vede foarte urat,dar vad ca ai spus ca se vede urat,poate nu e chiar de la tine. In rest,felicitari,o sa-ti dau un plus maine.

Edited by bLin D

Nu sunt cine stie ce dar sunt simple si frumoase,toate imi plac inafara de cea cu Corleone,e urata,nu-mi place gri-ul sau alb-ul ala sau ce e de pe fiecare text scris la logo-ul pentru Corleone,se vede foarte urat,dar vad ca ai spus ca se vede urat,poate nu e chiar de la tine. In rest,felicitari,o sa-ti dau un plus maine.

Se numeste outer glow, este alb, l-am pus deoarece culoarea Corleone este prea inchisa si nu se vedea deloc pe forum.

Nu o sa-l scot, poate o sa incerc cu alta culoare putin mai deschisa dar mai pe seara.

Frumos gestul. Dar fii atent. " The Cuneo , The Tattaglia " si celelalte sunt scrise cu un font VECHI. Family este scris cu un font mai nou asa .. ( Dupa parerea mea ). Nu se potrivesc deloc cele doua texte.

Si dunga aia de jos cu steaua in partea dreapta strica tot. Puteai sa pui niste efecte ceva... Acuma sa nu interveniti ca " fa tu mai bune cioflengare " , eu imi dau cu parerea.

Frumoase , imi plac foarte mult ! Good Work

Cea mai reusita mi se pare cea cu , Corleone F.

Edited by PinQ

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.