Jump to content

[Solved]Problema PC

Recommended Posts

Salut am si eu o problema.

Atentie : Orice parere este bine venita

Romana:

CODE

Nume: Mr.BIG

Varsta: 15

Ce problema ai?: Sunetul

O scurta descriere a situatiei:Pentru inceput

•  
  • -Cand intru pe web , sa-mp , Cs , ( orice joc ) mi se intrerupe foarte rau muzica -
  • -Si cand se incarca orice [ Ex: instalez Photoshop] la fel face -

Incercari:

•  
  • - Reinstalat Place de sunet -
  • - Am dat System Restorne [ Credeam ca am luat un virus ] -

Screenshot: Nu am cum sa Fac SS ,

Alte precizari:Nu cred ca am postat unde trebuie ..

Edited by RF MrBIG

Poate nu ai pus bine placa de sunet ( daca nu ai integrata ) , incearca sa o pui bine pe placa de baza

Poate nush , sunt probleme la cablurile de sunet.

Ai incercat sa reinstalezi windowsul?

Edit: Daca e bagata de cativa ani , ai incercat sa stergi praf-ul prin unitate , mai ales de pe placa de sunet?

Edited by FreedoM9

Este posibil sa se fi depus praf peste placa de sunet daca nu este integrata , sau sa se fi ars daca zici ca o ai de cativa ani !

Keep trying !

Ar mai fi alte chestii la care nu s-a gandit nimeni.

Ti-ai schimbat de curand boxele/castile la care asculti muzica sau asculti sunetul jocurilor? Daca da, incearca sa bagi inapoi boxele/castile vechi si vezi daca iti merge. Se poate ca acele componente noi sa nu fie compatibile cu placa de sunet.

Incearca sa reconectezi mufele de la boxe/casti. S-ar putea sa iti mearga mai bine.

Up , era intre cele inchise

Warn-up

Daca ti se intrerupe, este clar ca problema vine ori de la placa de sunet, ori de la conectorii audio. Ai dedus gresit ca daca se ardea una din componentele placii audio, nu se mai auzea deloc.

Incearca sa faci un test cu o alta placa audio, daca ai una la dispozitie.

Data viitoare incearca sa te abtii din a face BUMP pentru a-ti evidentia topic-urile. Fiecare primeste un raspuns in cel mai scurt timp posibil.

Topic inchis.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.