MaSe ViP Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 (edited) Salut am si eu o problema. Atentie : Orice parere este bine venita Romana: CODE Nume: Mr.BIG Varsta: 15 Ce problema ai?: Sunetul O scurta descriere a situatiei:Pentru inceput -Cand intru pe web , sa-mp , Cs , ( orice joc ) mi se intrerupe foarte rau muzica - -Si cand se incarca orice [ Ex: instalez Photoshop] la fel face - Incercari: - Reinstalat Place de sunet - - Am dat System Restorne [ Credeam ca am luat un virus ] - Screenshot: Nu am cum sa Fac SS , Alte precizari:Nu cred ca am postat unde trebuie .. Edited August 27, 2011 by RF MrBIG Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted August 27, 2011 Share Posted August 27, 2011 (edited) Poate nu ai pus bine placa de sunet ( daca nu ai integrata ) , incearca sa o pui bine pe placa de baza Poate nush , sunt probleme la cablurile de sunet. Ai incercat sa reinstalezi windowsul? Edit: Daca e bagata de cativa ani , ai incercat sa stergi praf-ul prin unitate , mai ales de pe placa de sunet? Edited August 28, 2011 by FreedoM9 Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted August 27, 2011 Author Share Posted August 27, 2011 inca nu am reistanstalat Windowsul Am placa de sunet bagata de cativa ani buni , si nu am mai adaugat nimic in uniatate , Link to comment Share on other sites More sharing options...
nWo iQ Posted August 28, 2011 Share Posted August 28, 2011 Este posibil sa se fi depus praf peste placa de sunet daca nu este integrata , sau sa se fi ars daca zici ca o ai de cativa ani ! Keep trying ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
DRAGONNASU Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) sau poate este de proasta calitate si nu dureaza asa mult totusi arunca un ochi in unitate. Edited August 29, 2011 by HC Dragonnasu Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Am sters-o de praf , daca se ardea nu se mai auzea deloc muzica Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaSe ViP Posted September 5, 2011 Author Share Posted September 5, 2011 Up , era intre cele inchise Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Ar mai fi alte chestii la care nu s-a gandit nimeni. Ti-ai schimbat de curand boxele/castile la care asculti muzica sau asculti sunetul jocurilor? Daca da, incearca sa bagi inapoi boxele/castile vechi si vezi daca iti merge. Se poate ca acele componente noi sa nu fie compatibile cu placa de sunet. Incearca sa reconectezi mufele de la boxe/casti. S-ar putea sa iti mearga mai bine. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Wonder Posted September 12, 2011 Share Posted September 12, 2011 Up , era intre cele inchise Warn-up Daca ti se intrerupe, este clar ca problema vine ori de la placa de sunet, ori de la conectorii audio. Ai dedus gresit ca daca se ardea una din componentele placii audio, nu se mai auzea deloc. Incearca sa faci un test cu o alta placa audio, daca ai una la dispozitie. Data viitoare incearca sa te abtii din a face BUMP pentru a-ti evidentia topic-urile. Fiecare primeste un raspuns in cel mai scurt timp posibil. Topic inchis. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts