Jump to content

Creatii DonShadow

Ultras Rapid
 Share

Recommended Posts

1. 69954944224364437522.png

2. 61202633795283790390.png

3. 53529117393030195247.png

Sper sa va placa . Acum 1 2 luni m-am apucat de PhotoShop si am prins ceva experienta .

P.S Am apucat sa fac si un avatar :D

Imi pare rau de cerere dar am utiat ca trebuie sa pun Creatie x

Edited by KermiT

Daca ai 1-2 luni in photoshop si nu stii sa redimensionezi cu shift si sa salvezi png. inseamna ca nu ai prins deloc experienta,imi pare rau sa ti-o zic.

Idem Eusebio + , lasa textul , Nu te invata sa lucrezi din prima pe text, descopera fiecare tool , effect etc. Daca te bagi pe text din prima o sa prinzi foarte greu integrarea lui. Credema , la fel am facut si eu si acum is praf la text.

Idem Eusebio + , lasa textul , Nu te invata sa lucrezi din prima pe text, descopera fiecare tool , effect etc. Daca te bagi pe text din prima o sa prinzi foarte greu integrarea lui. Credema , la fel am facut si eu si acum is praf la text.

uau ce creatie ha haha =:)

Okay.. e clar ca mai ai ceva de lucrat la tehnica dar nu-ti face griji, cu timpul o sa devii si mai bun :)

Nu mai repet ce ti-a fost spus de .png, just do it si o sa vezi ca o sa se schimbe radical calitatea imaginilor.

Cu textul.. uh, invata sa imbini mai armonios culorile. Am observat ca folosesti stroke. Si eu fac asta, si te sfatuiesc sa dai stroke size 1 (maxim 2), arata mai elegant asa. In fine, asta poate sa depinda si de marime dar cum tu presupun ca folosesti mai mult ca sa-ti pui numele, eu zic ca ajunge 1. Also, la culorile textului.. ar arata mai bine daca stroke'ul l-ai face o nuanta mai inchisa decat culoarea textului normal. Trust me, o sa arate mult mai bine :)

Cat despre border.. mi se pare ca le-ai facut cam groase :D plus ca sunt toate albe.

Ar fi dragut sa inveti sa faci si round border, cauta tutoriale pe net sau pot sa-ti explic eu daca vrei (desi nu sunt sigura ca sunt atat de buna la dat explicatii :)) )

Cam atat am avut de zis (hope I wasn't too harsh). Bafta in continuare si astept sa vad si alte creatii ^^

Sa redimensionezi, tine apasat SHIFT si redimensioneaza din colturi.

Mai bine incepii cu tutoriale, nu mai face din cap, deoarece nu prea iti iese, lasa textul de o parte. E | | cu lucrarile facute de tine.

Keep it up. Din cate am auzit in curand va reincepe scoala Photoshop, fii cu ochii pe ea. Vei avea de invatat.

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.