Jump to content

[B-Zone TV] A staff meeting(parodie)

Gang Mihai
 Share

Recommended Posts

Filmul mi se pare o mare prostie , sa parodiezi un asemenea film inseamna dovada de incultura . Filmul se numeste Der untergang , sau caderea lui Hitler . Pacat ca nu pot da -1 , filmul initial e o capdopera.

ok , data viitoare parodiez unul cu Gina Pistol

Filmul mi se pare o mare prostie , sa parodiezi un asemenea film inseamna dovada de incultura . Filmul se numeste Der untergang , sau caderea lui Hitler . Pacat ca nu pot da -1 , filmul initial e o capdopera.

Stim cu totii ca esti fan Hitler :)) dar asta este un pamflet si trebuie tratat ca atare L-)

Doamne =)), am ras cu lacrimi :))

Cea mai tare faza:

- Bobo: Gang, tu ce dracu cauti aici ?

- Gang: @#%$ #@^% #%

=))

O sa iti dau un mare add.png cand pot.

Mihai, spune-mi te rog, cate zile te-ai gandit la faza asta ? =)).

Felicitari.

Edited by zxcvbnm

Felicitari >:D<<'> +1,meriti!

,,Filmul mi se pare o mare prostie , sa parodiezi un asemenea film inseamna dovada de incultura . Filmul se numeste Der untergang , sau caderea lui Hitler . Pacat ca nu pot da -1 , filmul initial e o capdopera.''

A spus Alois Jr.,fratele vitreg al lui Hitler.

Edited by Smyley

Doamne =)), am ras cu lacrimi :))

Cea mai tare faza:

- Bobo: Gang, tu ce dracu cauti aici ?

- Gang: @#%$ #@^% #%

=))

O sa iti dau un mare add.png cand pot.

Mihai, spune-mi te rog, cate zile te-ai gandit la faza asta ? =)).

Felicitari.

10 minute

Tare partea a 2-a

KELTON DID IT!

kelton? hmmmmmmm

Felicitari. Gang tu incerci sa ne uimesti de la o zi la alta .

Da , Diana , mai inveselim si noi lumea , uite pana la urma Bobo nu este un baiat rau , daca era rau imi stergea topicul apoi imi dadea suspend permanent pe cont si mai gasea el .

Aici in Romanica, oamenii nu se ingrase razand , sunt suparati , deprimati , gandinduse ce pune pe masa de pe o zi pe alta

kelton? hmmmmmmm

Da , Diana , mai inveselim si noi lumea , uite pana la urma Bobo nu este un baiat rau , daca era rau imi stergea topicul apoi imi dadea suspend permanent pe cont si mai gasea el .

Aici in Romanica, oamenii nu se ingrase razand , sunt suparati , deprimati , gandinduse ce pune pe masa de pe o zi pe alta

:))

Guest
This topic is now closed to further replies.
 Share

• Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.