AT Berutu Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Tuning Car Event Editia I Organizator: The Paterno Family ™ Data/Ora: Data:01.09.2011 Ora: 18:30 Premiu: Locul 3: $ 200.000 Locul 2: $ 500.000 Locul 1: $ 1.000.000 Pasii care trebuie facuti pentru a participa la event: In primul si in primul rand, va trebui sa aveti o masina(personala sau random(de pe drum ) ) care o veti tuna cat mai frumos posibil. Va inscrieti pe forum, cine nu e inscis NU participa. Urmati regulile. Reguli de participare: Nu aveti voie sa Furati/Explodati masinile concurentiilor Nu aveti voie sa faceti DM/DB Aveti nevoie de seriozitate maxima. Un vocabular cat mai dezvoltat Minim lvl 3. Culoarea masinii sa fie MOV(The Paterno Family ™) Model de inscriere: Nick: Level: Factiunea din care faci parte: Esti de acord cu regulile de mai sus: Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: Cu ce masina vei participa?*: Locatia evenimentului: Aici vor fi masiniile aliniate. Aici va sta juriul. Aici veti arata juriului "Stunturile" Locatia pe harta Sponsorizari: Acceptam si sponsorizari, binenteles. Doresti sa ne dai o mana de ajutor? Atunci urmeaza urmatorul model: Nick: Level: Factiune: Suma cu care vrei sa ajuti(minim $ 50.000): De ce vrei sa sponsorizezi evenimentul*: Juriul: Doresti sa faci parte din juriu? Atunci urmeaza modelul de mai jos(binenteles ca veti fi platiti): Nick: Level: Factiune: Vei fi cat se poate de serios?: Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu): De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*: Cateva chestii: Veti incepe prin a arata tuningul masinii.(Runda 1) Dupa, veti arata juriului miscarile hydraulicelor.(Runda 2) Va urma un burnout (tineti tasta "W" in acelasti timp cu tasta "S").(Runda 3) Dupa care veti face un spectacol cu drifturi.(Runda 3- poate si cea mai dificila) Veti acumula puncte, in tot acest timp. Cum va proceda juriul: In poza de mai sus vedeti locul juriului. Dupa ce le aratati tot ce scrie mai sus, ei vor merge putin mai incolo, si vor delibera. Notele se acora de la o scara la 2-10 Cei care veti primi nota sub 5, veti fi descalificati, peste 5 treceti in runda urmatoare. Vom avea nevoie si de 3 "bodyguards": Completeaza modelul de mai jos: Nick: Level: Factiunea din care faci parte: Esti dispus ca, daca primesti Wanted, sa stai la jail?: Esti de acord cu regulile de mai sus?: Crezi ca esti destul de "puternic" pentru a face asta?*: Lista juriului: Cappalini @ndy007 AUDI_RS8 Anreutz@ Lista participantilor: macabru. Edward. quintrixON [skillZ]Max Greet GhEtU Rares_Petre TheGamer1500 SharRy extazor SpaZz. MoToRM4X [PYRO]Dusty Horeic_Cosmin Snugst3rr Peya Lista bodyguarzilor: BlueRel David_Florin andrei_smedoiu * Inrebarile bifate la sfarsit cu "*" sunt optionale (nu sunt necesare) Am revenit cu mai multe detalii, uitati-va mai sus! Multumim pentru intelegere! (The Paterno Family ™) Important: Eventul s-a anulat pana maine la ora 18:30, puteti continua cu inscrieriile. Edited September 1, 2011 by HanKk Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Cappalini Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Nick: Cappalini Level: 9 Factiune: Civil , dar fosta mea factiune a fost TCC. Vei fi cat se poate de serios?: Normal. Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu): Da. De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*: Mi se pare interesant si in acelasi timp distractiv.As dori sa incerc. As dori sa stiu cand se tine acest event?Pana vineri nu pot sa intru. Edited August 29, 2011 by hAhA play4 fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Nick: Cappalini Level: 9 Factiune: Civil , dar fosta mea factiune a fost TCC. Vei fi cat se poate de serios?: Normal. Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu): Da. De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*: Mi se pare interesant si in acelasi timp distractiv.As dori sa incerc. As dori sa stiu cand se tine acest event? Cum am spus, sa vedem cu inscrieriile, voi da eu edit, si voi anunta! Acceptat. Link to comment Share on other sites More sharing options...
nuSUNTazrael. Posted August 29, 2011 Share Posted August 29, 2011 (edited) Nick: @ndy007 Level: 12 Factiune: Civil Vei fi cat se poate de serios?: Desigur Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu): Normal, voi fi cat se poate de obiectiv. De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*: Deoarece cred ca am toate calitatile necesare unui jurat, sunt impartial si just. Din aceasta cauza as dori sa ma alatur juriului. Edited August 29, 2011 by Zucker Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted August 29, 2011 Author Share Posted August 29, 2011 Nick: @ndy007 Level: 12 Factiune: Civil Vei fi cat se poate de serios?: Desigur Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu): Normal, voi fi cat se poate de obiectiv. De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*: Deoarece cred ca am toate calitatile necesare unui jurat, sunt impartial si just. Din aceasta cauza as dori sa ma alatur juriului. Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
MaDD DoGG Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick: macabru. Level: 9 Factiunea din care faci parte: Taxi Cab Company Esti de acord cu regulile de mai sus: Da Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: Da Cu ce masina vei participa?*: Revin cu edit, o sa tunez cateva masini depe strada si o sa revin cu edit cu numele masinii. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Edward01 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick: Edward. Level: 16. Factiunea din care faci parte: Civil. Esti de acord cu regulile de mai sus: Da. Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: Da. Cu ce masina vei participa?*: Nu stiu, le schimb practic in fiecare zi, voi vedea Link to comment Share on other sites More sharing options...
q u i n t r i x O N Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick: quintrixON Level: 7 Factiunea din care faci parte: Civil Esti de acord cu regulile de mai sus: Da Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: Da Cu ce masina vei participa?*: Asta nu stiu, ma mai gandesc:D Sper sa mi se scoata si mie banul pana cand va incepe eventul Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick: [skillZ]Max Level: 7 Factiunea din care faci parte: Taxi Esti de acord cu regulile de mai sus: DA Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: DA Cu ce masina vei participa?*: Strattum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Greet Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick: Greet Level: 31 Factiunea din care faci parte: Civil. Esti de acord cu regulile de mai sus: Da. Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: Da. Cu ce masina vei participa?*: Remington(Sper sa il mai tin ) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Extrazor Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick:extrazor Level:4+ Factiune:- (momentan civil) Vei fi cat se poate de serios?:Desigur. Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu):Da De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*:Am vazut ca se mai cauta 2 oameni pentru juriu si m-am gandit sa fiu eu unul dintre ei. Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted August 30, 2011 Author Share Posted August 30, 2011 (edited) Nick:extrazor Level:4+ Factiune:- (momentan civil) Vei fi cat se poate de serios?:Desigur. Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu):Da De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*:Am vazut ca se mai cauta 2 oameni pentru juriu si m-am gandit sa fiu eu unul dintre ei. Respins- Avem nevoie de oameni seriosi, in schimb, poti participa la eveniment! Salut Edited August 30, 2011 by HanKk Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghetu98 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick:GhEtU Level: 16 Factiunea din care faci parte: - Esti de acord cu regulile de mai sus: da Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: da Cu ce masina vei participa?*: unu de la rent Link to comment Share on other sites More sharing options...
RareShyKa Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick: Rares_Petre Level: 9 Factiunea din care faci parte: Civilianus Esti de acord cu regulile de mai sus: Da Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: DA Cu ce masina vei participa?*: Strattum Link to comment Share on other sites More sharing options...
Zipper cu punct Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick: TheGamer1500 Level: 14 Factiunea din care faci parte: The Stracci Family Esti de acord cu regulile de mai sus: Da Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: Da Cu ce masina vei participa?*: Cu ce gasesc,daca nu iau ceva de la rent. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Mikhail Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick: SharRy Level: 24 Factiunea din care faci parte: Taxi Esti de acord cu regulile de mai sus: da Esti de acord ca, daca nu respecti regulile de mai sus vei fi descalificat: da Cu ce masina vei participa?*: posibil stratum ....nu stiu exact Link to comment Share on other sites More sharing options...
MF Andreutza Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Nick:Andreutz@ Level:16 Factiune:Taxy Cab Company Vei fi cat se poate de seriosa?:Da. Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu):Da De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*:Mi se pare un lucru interesant si in acelasi timp si foarte distractiv.As dori sa incerc si eu daca se poate,mersi Daca se poate sa primesc si eu cand se va tine?astazi voi fi plecata,mersi:) Link to comment Share on other sites More sharing options...
SQ Cappalini Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 (edited) As vrea sa stiu cand se tine eventul pentru ca eu nu pot intra decat joi pe la ora 12:00. P.S.: Andreutz@ nu trebuie sa copiezi ce am zis eu la " De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?: ".Nu suport aces gen de oameni.Folosesteti si tu imaginatia.OMG. Edited August 30, 2011 by hAhA play4 fun Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted August 30, 2011 Author Share Posted August 30, 2011 Nick:Andreutz@ Level:16 Factiune:Taxy Cab Company Vei fi cat se poate de seriosa?:Da. Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu):Da De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*:Mi se pare un lucru interesant si in acelasi timp si foarte distractiv.As dori sa incerc si eu daca se poate,mersi Daca se poate sa primesc si eu cand se va tine?astazi voi fi plecata,mersi:) Acceptata As vrea sa stiu cand se tine eventul pentru ca eu nu pot intra decat joi pe la ora 12:00. P.S.: Andreutz@ nu trebuie sa copiezi ce am zis eu la " De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?: ".Nu suport aces gen de oameni.Folosesteti si tu imaginatia.OMG. Am spus si repet: Sa vedem cum merg inscrieriile, daca merg OK cel mai sigur va fi maine eventul(31.08.2011). Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Si eu sunt acceptat? ca si eu vreau sa particip! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted August 30, 2011 Author Share Posted August 30, 2011 Si eu sunt acceptat? ca si eu vreau sa particip! Binenteles! Uita-te la lista participantiilor! Link to comment Share on other sites More sharing options...
MrKira Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 Binenteles! Uita-te la lista participantiilor! Mersi foarte mult! P.S. Maine o sa puneti ora si minutul? Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted August 30, 2011 Author Share Posted August 30, 2011 Mersi foarte mult! P.S. Maine o sa puneti ora si minutul? Am pus! Link to comment Share on other sites More sharing options...
AUDI RS8 Posted August 30, 2011 Share Posted August 30, 2011 •Nick: AUDI_RS8 •Level: 14 •Factiune: The Barzini Family •Vei fi cat se poate de serios?: normal •Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu): Da •De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*: Vreau sa fie un concurs cat mai corect fara favorizari. Sper sa mai fie un loc pt mine Link to comment Share on other sites More sharing options...
AT Berutu Posted August 30, 2011 Author Share Posted August 30, 2011 •Nick: AUDI_RS8 •Level: 14 •Factiune: The Barzini Family •Vei fi cat se poate de serios?: normal •Crezi ca esti capabil sa jurizezi acest eveniment?(Da/Nu): Da •De ce vrei sa jurizezi acest eveniment?*: Vreau sa fie un concurs cat mai corect fara favorizari. Sper sa mai fie un loc pt mine Acceptat Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts