Seba97 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Titlul clipului: B-Zone Hitler (episoadele 3 si 4) Gen: Comedie Durata: Primul are 1:31 min, al doilea are 1:18 min Data lansarii: 06.09.2011 Scurta prezentare: Hitler se joaca samp pe B-Zone si tot timpul pateste cate ceva Link catre clip : Episodul 3 - Unbanned Episodul 4 - Regenerarea Nota : Traducerea e fost realizata de mine (nu copiata de la Skylyy sau altii) Nota 2 : In aproape fiecare zi voi scoate un episod din seria B-Zone Hitler (il puteti vedea pe Site , Signature si la About Me Enjoy, Link to comment Share on other sites More sharing options...
F4L dookie Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Deja mancati rahat si mai cereti si lingurita Link to comment Share on other sites More sharing options...
'UZZi' Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Deja mancati rahat si mai cereti si lingurita Mda deja devine plictisitoare faza asta a facut 1 ceva si mai fac inca 10 + filmele astea nu isi au locul aici Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Aiurea .. Cum a facut skyly ai facut si tu .. Puteai incerca pe altceva , nu pe hitler.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba97 Posted September 6, 2011 Author Share Posted September 6, 2011 Daca nu va convine sa va uitati mai bine nu va uitati de loc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Cr1spy Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 expirat si neinspirat.Felicitari totusi pentru munca depusa! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Seba97 Posted September 6, 2011 Author Share Posted September 6, 2011 Decat sa mai suport comentarii rog un admin sa dea Topic Closed Link to comment Share on other sites More sharing options...
Turbo ToV Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Parca prevad ca o sa mai fie 10 filme din astea....Numa sa copiati stiti...asta e Romania... Link to comment Share on other sites More sharing options...
Armaan Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Keep It UP <'> Link to comment Share on other sites More sharing options...
ghetu98 Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 mie sincer imi place Link to comment Share on other sites More sharing options...
Invalidd Posted September 6, 2011 Share Posted September 6, 2011 Ma rog,ai copiat de la gang_mihai,subtitrarile tale nu sunt cele mai amuzante+ca folosesti niste replici si niste cuvinte de copil de 10 ani gen: repeti intr'una,,afla dobitocu'',ce faci calule?,nu'ti zic ca esti chel''. Astea nu sunt glume. Nu'mi place deloc Link to comment Share on other sites More sharing options...
Snizel Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Parca prevad ca o sa mai fie 10 filme din astea....Numa sa copiati stiti...asta e Romania... Te afecteaza pe tine cu ceva, sau iti afecteaza viata ta minunata, daca o sa fie inca 1000 de clipuri de genul asta? De ce nu arati tu ca esti mai "original"? Cel putin a incercat sa faca ceva, a incercat si sa fie amuzant, e doar o incercare, nu s-a dus ca reprezentant al Romaniei la un concurs international de filmulete amuzante, si ne-a facut de ras. Nu inteleg de ce o luati asa personal, parca v-ar fi ranit voua "patriotismul". Apropo, Romania nu e tara in care duci cel mai greu trai, sunt si tari mai rele, ar trebui sa fi multumit ca traiesti aici, si nu altundeva, si ca ai ce manca si unde dormi. Deja ma abat de la subiect, nu zic ca sunt cele mai bune clipuri facute de om, macar incercati sa apreciati ca s-a straduit la ele (cum a facut Cr1spy de exemplu), daca chiar le urati... *Nu am vrut sa jignesc pe nimeni, doar 'mi-am zis parerea despre parerile voastre' . Stiu ca nu veti fi toti de acord cu mine, asta e. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Jeremith Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Epic Fail! Tu ai facut asta doar ca sa primesti "+"-uri, ai vazut cate a primit el si repede, sa faci si tu, ei bine, daca erau "-"-urile aveai pe minus cateva FII ORIGINAL ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
Belmonte Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Epic Fail! Tu ai facut asta doar ca sa primesti "+"-uri, ai vazut cate a primit el si repede, sa faci si tu, ei bine, daca erau "-"-urile aveai pe minus cateva FII ORIGINAL ! Ai dreapte ma, ai sincer drepate. Clipul tau e frumos, cel de la signature. E chear foarte amuzant.. Mie sincer imi vine sa plang cand vad cum te faci singur de ras. Sa zicem ca a facut pentru +'uri, si cu ce te deranjeaza pe tine asta? Nu iti place nu te uita, sau nu-i da + . Poate mie imi place si vreau si sa ma uit si sa-i dau +.. dece trebuie tot timpul sa va simtit mai superiori fata de alti cu toate ca nu aveti nici un drept pe forum? Link to comment Share on other sites More sharing options...
FreeedoM Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 Unde e respectul din film fata de hitler , tu iti dai seama , dupa traducerea ta , daca il faceai chiar Nesimtit pe hitler erai fara cap de mult , fa si tu o traducere calumea daca faci . Puteai face asta dar nu ai vrut , pe mine unu nu ma amuzat partile cand erau jigniri ca "bou" si etc.. Link to comment Share on other sites More sharing options...
speedkill Posted September 11, 2011 Share Posted September 11, 2011 parca cei care purtau simboluri naziste si poze cu hitler sunt considerati nazisti . oricum mie nu imi place ce ai facut cu aceste clipuri , Link to comment Share on other sites More sharing options...
Gang Mihai Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 frumos , da nu prea Eu am facut episodul 1 si 2 , esti in parteneriat cu mn ? ai continuat tu cu episodul 3 si 4.....vai Te felicit cu asta: Link to comment Share on other sites More sharing options...
Criminal Posted September 21, 2011 Share Posted September 21, 2011 GG B-zONE SPARGETI TOPU Link to comment Share on other sites More sharing options...
GoldwyN Posted September 25, 2011 Share Posted September 25, 2011 Mi-a placut primul video-clip "Din 3 motive, nu stii sa citesti / uite cine vorbeste" )) Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts