Sleke Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 (edited) ◄ Formula 1 2011 ► Acum doi ani, Codemasters a achiziţionat licenţa Formula 1, cu gândul de a realiza jocuri anuale dedicate iubitorilor acestui sport cu motor. Zis şi făcut: anul trecut a fost lansat Formula 1 2010, un titlu ce reproducea cu fidelitate sezonul respectiv din F1. Bineînţeles, oriunde există loc de mai bine, englezii plănuind numeroase îmbunătăţiriri pentru ediţia de anul acesta a jocului - Formula 1 2011. Pe lângă includerea sistemelor KERS şi DRS şi şlefuirea elementelor ce ţin de culisele acestui sport, Formula 1 2011 va include absolut toate echipele şi piloţii actualei ediţii a campionatului mondial de F1, incusiv pe Sebastian Vettel, liderul clasamentului general al piloţilor şi campionul en-titre din 2010. De asemenea, F1 2011 va marca debutul într-un joc video al noului Grand Prix al Indiei, dar şi revenirea Marelui Premiu al Germaniei pe legendarul circuit Nürburgring. F1 2011 se află în producţie în studioul din Birmingham al celor de la Codemasters, motorul grafic EGO ( GRID, DiRT, F1 2010 ) fiind folosit şi pentru acest titlu. Jocul va fi lansat în Europa pe 23 septembrie, în ediţii pentru PC, Xbox 360 şi PlayStation 3. http://www.youtube.com/watch?v=8dv1lFdwBI8&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=JzXkbfDVB6Q Data lansării : - PC, PS3 & Xbox 360 -> America de Nord - 20 Septembrie 2011 -> Australia - 22 Septembrie 2011 -> Europa - 23 Septembrie 2011 Cerinţe de sistem : Cerințe de sistem minime Sistem de operare : Windows XP / Vista / 7 DirectX Version : DirectX 9.0c Processor : Intel Core 2 Duo @ 2.4Ghz or AMD Athlon X2 5400+ Memory : 2 GB Ram Graphics Card : GeForce 7800 / Radeon X1800 or higher DirectX Compatible Soundcard or onboard audio Dual Layer Compatible DVD-ROM Drive Hard Drive Space: 12.5 GB Hard Drive Space Cerințe de sistem recomandate : CPU/Processor: Intel Core 2 Duo E6540 2.33GHz / AMD Athlon 64 X2 Dual Core 5000+ Video Card Required: Nvidia GeForce GTS 250 / ATI Radeon HD 4770 512MB Minimum RAM: 4 GB Hard Drive Space Required: 13 GB DirectX Version Needed: 9 Sursa : go4games Edited October 15, 2011 by Tibyy Link to comment Share on other sites More sharing options...
DDo C Posted September 14, 2011 Share Posted September 14, 2011 O grafica excelenta . Link to comment Share on other sites More sharing options...
Unknown X Posted September 15, 2011 Share Posted September 15, 2011 O grafica excelenta . Chiar nu poti scrie ceva mai dezvoltat? Poate o fraza? Evita astfel de posturi sau vei lua Warn-UP, de ce? Nu e primul tau post de genul, uite unul aici si inca unul aici. Nu crezi ca sunt plictisitoare? In loc sa citim o parere despre joc, citim ceva sec si inutil. Revenim la oile noastre, inca de cand am vazut cerintele jocului am ramas putin uimit... bine, foarte uimit. Sunt foarte mari, parerea mea. Adica minim 4GB RAM? Hai sa fim seriosi, este exagerat. Totusi, nu am mai vazut de mult timp un joc F1 pe PC, ceea ce este urat. Cat despre aranjare, foarte frumos ai organizat topicul Tibyy, felicitari. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Criminal Posted September 22, 2011 Share Posted September 22, 2011 gg Tank's Up ati multumim pentru joc e Super Link to comment Share on other sites More sharing options...
Thomas Jefferson Posted October 11, 2011 Share Posted October 11, 2011 Are o grafica foarte buna. Am sa-l downloadez si eu. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Xaos Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 Superba grafica.Multumesc , imi poti spune te rog cerintele minime? Link to comment Share on other sites More sharing options...
Homeboy Posted October 14, 2011 Share Posted October 14, 2011 (edited) @Luke,daca cautai pe google "Formula 1 system requirements" gaseai ce iti doreai.. Check that! / Jocul este foarte dragut, am avut ocazia sa-l joc pe PS3, este un joc cu un storyline perfect si o grafica foarte draguta. Sper sa am oportunitatea sa-l pot juca si online cu PSN. Edited October 14, 2011 by Evans Link to comment Share on other sites More sharing options...
Sleke Posted October 15, 2011 Author Share Posted October 15, 2011 Superba grafica.Multumesc , imi poti spune te rog cerintele minime? Am editat acum, atunci când am căutat cerințele de sistem am găsit numai acelea recomandate, n-am căutat îndelung, scuze ! Mulțumesc de aprecieri ! Link to comment Share on other sites More sharing options...
EnZo2011 Posted October 16, 2011 Share Posted October 16, 2011 e fain si asta .. Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts