Jump to content

Admini va rugam ceva.

DiPle

Recommended Posts

Imi pare rau ca fac acest topic dar sunt nevoit, nu mi se intampla prima data ii a 4 oara cand mi se intampla.Va rog admini de pe server fiti mai altcumva ajutati-ne cand cerem ajutor, nu stati.Eu stiam ca dac ai admin ai niste responsabilitati, nu va acuz cu nimica dar noi incepatori avem nevoie de ajutorul vostru si nu sunt singurul care zice asta.Poate alti nu au avut curaj sa fac un topic de genu asta , dar eu prin acest topic vreau sa va cer sa fiti mai grijuli multi playeri au nevoie de ajutor in orice moment si voi nu ii ajutati.Un exemplu, am avut o problema si am vrut prin aceasta problema sa va arat cum ma ajuta pe mine admini.

Aici am dat primu /report.

Click Poza!

Aici inca asteptam sa vina cineva.

Click Poza!

Sase admini online :).

Clik Poza!

Aici au trecut deja 2 minute de cand am dat /report.

Click Poza!

Aici am mai dat un /report sperand sa imi raspunda cineva.

Click Poza!

Tin sa precizez ca am mai cerut odata ajutoru adminilor si am asteptat vreo 15 minute si apoi am iesit de pe server pentru ca nu ma ajuta nimeni, aveam nevoie de 10 k pentru level ca aveam punctele necesare.

Multumesc mult, sper sa nu se supere cineva pe mine dar vroiam sa va dau un semnal sa fiti si voi umpic mai grijuli.

Nu numai tie ti s-a intamplat aceasta chestie.

Adminii au si ei o viata personala, nu stau non-stop pe samp.

Poate erau 6 admini online, dar au lasat caracterul AFK si si-au vazut de treaba lor din realitate, probabil.

Problema cu banii... chiar daca le cereai probabil iti spuneau sa muncesti.

De ceva timp adminii nu mai 'sponzorizeaza' acesti playeri care au nevoie de bani.

Acestia 'sponzorizeaza' munca.

Si precis te puneau si pe tine la munca.

Extras din regulamentul serverului:

• Comanda /report se va folosi doar pentru a reclama un codat, pentru a reclama un jucător care abuzează de un bug, pentru a reclama un jucător care face DM aiurea, pentru a reclama un jucător care are un limbaj vulgar și pentru a raporta o problemă întâmpinată în joc. Cine folosește report-ul pentru alte scopuri decât cele menționate în regulament va primi kick iar în cazul în care nu se oprește va primi warn. Nu îngreunați activitatea adminilor iar când folosiți comanda /report scrieți exact ce problemă aveți. Orice raport de genul „Un admin să vină până la mine că am o problemă” va fi ignorat, eventual veți primi kick.

Bun, acum să-ți explic. După cum vezi scris mai sus, /report-ul tău e scris aiurea. În loc să spui „am o problemă”, scrie DIRECT care e problema. Sunt zeci de jucători care ne cheamă la ei pentru „probleme”, dintre care bineînțeles doar câteva sunt cu adevărat probleme serioase, restul problemelor se puteau rezolva ușor printr-un PM în joc.

Adminii nu sunt puși pe server pentru postul de a dona bani. Sunt puși acolo pentru lucrurile care sunt precizate mai sus, și anume: a se ocupa de codați, a se ocupa de persoanele care abuzează, a se ocupa de persoanele care atacă/omoră aiurea, a se ocupa de cei care folosesc un limbaj vulgar etc. Adminii trebuie să se ocupe de probleme serioase ale serverului. Faptul că ție îți trebuie 10.000$ nu e o problemă gravă de care serverul nu mai poate rula. Acei bani îi puteai face muncind sau rugând frumos un jucător de level mare să ți-i dea. Cum am muncit și eu la level mic fără să cer bani nimănui, la fel poți face și tu.

Serverul are în momentul în care scriu acest post peste 330 de jucători online. Dintre acești jucători sunt destui care dau /report pentru diverse probleme. Tu dacă nu specifici care ți-e problema, de unde vrei să știm că trebuie să lăsăm baltă codații și celelalte probleme serioase și să ne ocupăm de tine? Suntem admini, nu helperi (ajutători). Pentru lucruri minore sunt tutoriale pe forum făcute de jucătorii mai experimentați. Când avem timp vă ajutăm și pe /report, dar pe primul loc vor veni lucrurile importante.

Archived

This topic is now archived and is closed to further replies.

Guest
This topic is now closed to further replies.
  • Create New...

Important Information

We have placed cookies on your device to help make this website better. You can adjust your cookie settings, otherwise we'll assume you're okay to continue.